Şimdi Ara

DOLANDIRICI NUMARALARI 0541 411 62 75 ve 0532 111 91 91

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0541 411 62 75 numaralı telefondan gelen mesaj aşağıdaki gibidir.

quote:

Tebrikler!! Değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet çok şık kol saati kazandınız. Hemen 0532 111 91 91 arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın 05321119191

Aman dikkat... Uyanıklar çıkmış yine meydana...

• banada geldi bu mesaj bikaç ay önce..
  • 05346417653 ve başkomiser Sedat Yıldız savcı Yüksel Ateş isimlerini kullanan dolandırıcılar: 05346417653 geri arandığında çıkmayan bir dolandırıcı numarasıdır. Bu numaradan arayan ve kendini merkez emniyetten başkomiser Sedat Yıldız olarak tanıtan bir kişi adıma 21 hat çıkarıldığını kimliğim kopyalanıp adıma Halk bankası ve Denizbank ta kredi kartları düzenlendiğini ve savcı Yüksel Ateşin yanında bulunduğunu birazdan görüştüreceğini vs bir sürü hikayeyi anlatarak dolandırma girişiminde bulunmuştur.
    Aman dikkat..
  • Bugünde annemi cepten 0532 111 46 46 numaradan külçe altın kazandınız bilmem ne 1'e basınız diye dolandırmaya çalışmışlar, telesekreter sesi direkt kapatmış. Nedir bu şerefsizler?

Not: Türkcell'e sorduk, bi halt yapamayız savcılığa bildirin diyip kestirip attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ekim 2012; 20:26:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0532 111 01 75

Az önce aradılar aynı dalavereler... Dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

0532 111 01 75

Az önce aradılar aynı dalavereler... Dikkatli olun.

Bende aldım bu numaradan çağrı, bant kayıt. Bıktık artık.
  • Beyler aynı numara beni de aradı, dün de 5 kere aramışlar. İşin ilginç yanı, mormani'den alışveriş yaptığım günün ertesinde başladı aramalar, benzer durumda olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Beyler aynı numara beni de aradı, dün de 5 kere aramışlar. İşin ilginç yanı, mormani'den alışveriş yaptığım günün ertesinde başladı aramalar, benzer durumda olan var mı?

Büyük ihtimalle satış sözleşmesinin bir yerlerinde numaranızın paylaşılacağı yazıyordur, ve öyle olmuştur. İsminizle dahi ararlarsa şaşırmayın, çünkü firmalar, çekilişler, organizasyonlar numaranızı tek bir yere verdiğiniz anda oradan oraya yayılması an meselesi..
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende bir dolandırıcı numarası vermek isiyorum.Telefonla iş ilanıyla ilgileniyormuş gibi arayarak arabasının yakıt ücretini talep ederek dolandırmaya çalışıyor.
    Kimsenin canı yanmasın böyle karakersiz insanlar yüzünden.

Numara : 553 4132237
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.