Şimdi Ara

Fitness Odası kuruyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum [SS'li Yapım Aşamasında]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.. Body'e başlamak istedim, vücut kötü bi hal aldı artık. İzmir/Buca'da ikamet ediyorum. Bir kaç salon gezdim fiyat olarak aylık 80 90 TL dediler.. Ben de yerim müsait olduğu için her ay o parayı salona vereceğime kendime fitness odası kurarım daha iyi dedim. Lojmanda oturuyoruz, etrafta koşu yapabilceğim çok güzel alanımız mevcut. Çok fazla bir alete ihtiyaç olcağını da düşünmedim açıkçası. Odayı kurcağım yer bodrum katta, serin ve ferah bi oda. Kısacası harabe gibi dairenin salonunu fitness odası yapıcam sizin anlayacağınız. Biraz bakım gerekiyor, şuanda içeride baya bir kiremit var bugün onları yan odalardan birisine taşımaya başladım. Adım adım fotoğrafları ekliycem ve sizlerin fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum hem body ile ilgili hem kuracağım fitness odası dekorasyonu ile ilgili.

Şuanda 24kg'lık dambıl setim mevcut. Başlangıç olarak ağırlık sehpası ve düz bar almayı düşünüyorum. Ama hangi ağırlık sehpasını alacağıma bir türlü karar veremedim. Ağırlık sehpası için bütçe max 250 TL düşünüyorum. Bir de düz barı kaç cm almalıyım ? Ayrıca aşağıda fotoğraflarını göreceksiniz kuracağım odanın, zemini mermer ile kaplı, halı tarzı bir şey ile kaplamak istiyorum tüm zemini, ucuza ne ile halledebilirim bunu ?

Yaş 20
    Boy 1.80
    Kilo 83

Gelişimleri de burada güncelleyeceğim inşallah.

Maliyet Listesi
    1.Üç rulo duvar kağıdı = 45 TL.

Fitness Odası Fotoğrafları
    1.Gün (23 Ağustos)
     Fitness Odası kuruyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum [SS'li Yapım Aşamasında]
    2.Gün (26 Ağustos)- İçeriyi mis gibi yaptık örümcek ağları, kurumuş fareler, yılan derileri, kurbağalar vs neler neler çıktı Duvarlara boya vurucaktık ama kalkıyor sıvası, ben de boya vurmak yerine duvar kağıtlarıyla kaplarım diye düşündüm ve şuanki durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 26 Ağustos 2013; 22:47:19 >

• Çok güzel bir konu,takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka küçük bir spor salonu yaratılır oradan

• Kaç metrekare alan hocam ? ulen benim üst katta 40 metrekare yer var bende kurayım mı diye düşündümde çok para lazım benim düşüncem bi bench press için yukarıyı donatayım zevkle takip ediyorum.

Yalnız hocam şevkini kırmayayım ama bi spor salonun yerini tutmayacaktır belli bir seviye gelişim olacak eğer gerçekten bi odayı fitness salonu yapma düşüncesi kulağa hoş geliyor 60-70 m2 bi yer tabi bolca para lazım temel aletler alındığı takdirde türkiyede bulunan çoğu küçük spor salonu gibi bir yerin(benim gittiğim salon böyle) olur tabi paran bolsa geçerli bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 24 Ağustos 2013; 2:33:31 >
  • 30 metrekare sanirim. Guzel yorumlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar. Elimden geldigince bir seyler yapmaya calisicam uygun fiyata kaliteli ve hos bir oda olucak umarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Kaç metrekare alan hocam ? ulen benim üst katta 40 metrekare yer var bende kurayım mı diye düşündümde çok para lazım benim düşüncem bi bench press için yukarıyı donatayım zevkle takip ediyorum.

Yalnız hocam şevkini kırmayayım ama bi spor salonun yerini tutmayacaktır belli bir seviye gelişim olacak eğer gerçekten bi odayı fitness salonu yapma düşüncesi kulağa hoş geliyor 60-70 m2 bi yer tabi bolca para lazım temel aletler alındığı takdirde türkiyede bulunan çoğu küçük spor salonu gibi bir yerin(benim gittiğim salon böyle) olur tabi paran bolsa geçerli bu.

Dostum sevkim kirilmiyor acikcasi. Evet belki tum aletleri alamam ama ben zaten ileri duzey profesyonel olarak ilgilenmeyecegim icin bence fazlasiyla isimi gorur bu oda. Amacim hafif kasli fit bir vucut ve bunun surekliligini saglamak. Ufak bir muzik seti bikac poster bir iki tane ayna baslangic icin bench sehpasi sonra bi kondisyon bisikleti biraz ilerleyip calisma istasyonu derken hos bir ortam olur gibime geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Kaç metrekare alan hocam ? ulen benim üst katta 40 metrekare yer var bende kurayım mı diye düşündümde çok para lazım benim düşüncem bi bench press için yukarıyı donatayım zevkle takip ediyorum.

Dostum sevkim kirilmiyor acikcasi. Evet belki tum aletleri alamam ama ben zaten ileri duzey profesyonel olarak ilgilenmeyecegim icin bence fazlasiyla isimi gorur bu oda. Amacim hafif kasli fit bir vucut ve bunun surekliligini saglamak. Ufak bir muzik seti bikac poster bir iki tane ayna baslangic icin bench sehpasi sonra bi kondisyon bisikleti biraz ilerleyip calisma istasyonu derken hos bir ortam olur gibime geliyor :)

Bench z bar mekik sephası senin işini iyi bir şekilde görür alacağın bar ağırlık plakalarını sayarsak dambıl setin varmış zaten ne diyim kolay gelsin umarım en kısa zamanda kurarsın salonu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buca'da Zeusbodybuilding var tavsiye edebilirim... 60 Tl 'idi en son üç aylık 150 tl salon geniş, aletler biraz eski.
  • tüm zemini halı değilde halı flex ile kapla.bir kaç aprçada büyük ve yumuşak halılardan al.deadlift yaparken halteir yere koyunca geri tepmeyi emer.ayağınada temiz ayakkabı aldın mı sıkıntı olamz.
  • Tesekkurler arkadaslar. Eve kurmak daha mantikli olucak karari verdim artik

Evet haliflex ile kaplamayi dusunuyorun bir de spor ayakkabi alicam sadece icerde giymek icin

• Aynı şeyi yapıcam tek korkum makinelerin eksikliği çok olur mu düşüncesi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Aynı şeyi yapıcam tek korkum makinelerin eksikliği çok olur mu düşüncesi

Senelik 1000 tl salona verene kadar dedim. Bench sehpasi calisma istasyonu kondisyon bisikleti vs hepsini alirim :) cok bi eksiklik olmaz kanimca

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

quote:

Aynı şeyi yapıcam tek korkum makinelerin eksikliği çok olur mu düşüncesi

evet olur hocam.

valla olur diyonuz da şimdi artık herkes serbest ağırlıkla çalışın diyorlar ?
  • salondan eve geçen @yigit_tecimer konuya bekleniyorsunuz
  • Bana bi bench sehpasii onerir misiniz siparis vericem. Adler wd 855nasil sizce?

• http://www.toptanmallar.com/?urun-1366-85-kg-dokum-plaka-halter-dambil--dumbell--seti

ben bunu almayı planlıyorum tabi bütün plakalar uzun bara sığabiliyorsa
  • takip

• quote:

http://www.toptanmallar.com/?urun-1366-85-kg-dokum-plaka-halter-dambil--dumbell--seti

Hocam seviyen ileri duzey sanirim :) bende suanda
    4x2.5kg ve 4x1.25kg vinyl plaka
    4x2 5kg ve 6x1kg dokum plaka var. 2 tanede kisa plastik ici demir bar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

quote:

http://www.toptanmallar.com/?urun-1366-85-kg-dokum-plaka-halter-dambil--dumbell--seti

Hocam seviyen ileri duzey sanirim :) bende suanda
    4x2.5kg ve 4x1.25kg vinyl plaka
    4x2 5kg ve 6x1kg dokum plaka var. 2 tanede kisa plastik ici demir bar var.

ileri düzey değil de uzun süre idare etmesini istiyorum.

ondan vazgeçtim pek sığacak gibi durmuyor hepsiburadada şu an 10 kg döküm delta dura-strong x 2 86 lira daha ince duruyorlar

• En az 1 yıllık spor salonu geçmişin yoksa veya neyi nasıl yapman gerektiğini bire bir gösterebilecek bir yakının yoksa bu işe kalkışma derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.