Şimdi Ara

Yeni Mac Aldım Uygulama Önerisi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar sonunda bende doğru karar vererek macbook air aldım.

Sizlerden istediğim sistemiz temiz tutan ve bilgisayarda olmazsa olmaz uygulamaları bana önermeniz. Mesela iphonedeki gibi ibattarey programları lazım. Birde office nerede bulabilirim

Şimdiden yorum atan arkadaşlara teşekkürler.

• Ofis için keynote, open office yada office 2011 kullanabilirsiniz.
  • Bende yeni geçtim Size buldugum programları yazayım.
    Ofis:microsoft office for mac, keynote
    Indirme icin:igetter
    Torrent:transmission
    Film icin:mplayer x
    Rss icin:feedly
    NTFS diskler icin:tuxera
    Android tel icin:Android dosya aktarimi
    ZIP, rar icin:the unarchiver
    Temizlik icin:CleanMyMac (bu mutlaka lazim)
    Xbmc diziler icin
    Paralells dekstop:gereken win programları icin

Apertura, iphoto ücretsiz edinebilirsin.

Tek bulamadığım ücretsiz nfo goruntuleyici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vbdestabe

Merhaba değerli arkadaşlar sonunda bende doğru karar vererek macbook air aldım.

Sizlerden istediğim sistemiz temiz tutan ve bilgisayarda olmazsa olmaz uygulamaları bana önermeniz. Mesela iphonedeki gibi ibattarey programları lazım. Birde office nerede bulabilirim

Şimdiden yorum atan arkadaşlara teşekkürler.

Selamlar, iWork programlari zaten free olarak geliyor, Pages, Numbers ve Keynote seklinde o konuda rahat olabilirisinz. Butun iWork programlari kendilerini her turlu formata cevirebiliyor o yuzden gayet iyi. Clean my mac application'i tam olarak files'larini silmeye yariyacaktir, bolyece gereksiz seylerden kurtulup, daha hizli bir Mac'e sahip olabilirisinz. Onun disinda daha specific olursaniz, daha fazla application onerebilirim.
  • Clean my mac tavsiye etmem. Cok fazla ise yarayan birsey degil. Onun yerine onyx tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkürler

Programlarda türkçe sıkıntısı var sanırım örnek skype lightsoot gibi programlar hep ingilizce ama güzel bir sistem gerçekten de
  • fotoğraf görüntüleme programı ne önerirsiniz, windowstaki gibi fotoğrafın birini açtım mı diğer fotolara ok tuşları ile ilerlemek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphoto veya aperture işini görmezmi

• Vbdestabe V kullanıcısına yanıt
    Memory Clean ve Battery Health tavsiye ederim.
    Office için:http://office.microsoft.com/tr-tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUY* -- 18 Mayıs 2014; 19:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Clean my mac tavsiye etmem. Cok fazla ise yarayan birsey degil. Onun yerine onyx tavsiye ederim.

bu programı yazınızda gorunce baktım ama bulamadım.acaba kullanısını anlatan ınceleme sıtesı varmı?

• Kardeşler bunları ücretsiz indirecek mecralar varmı önerileriniz nelerdir?
  • torrent

• sağolsun torren sayesinde office ve clean programı indirdim office tools bölümünden dilide ingilizce yaptım artık karakterleri tr değerlendiriyor.
  • Clean My Mac 2 çok işe yarıyor kullandığınız programları silseniz bile tanımlamalar için kullandıkları dosyalar silinmiyor cleanmymac bunu silmenizi sağlıyor.

Örnek;

Sildiğim programlardan kalan artıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 20 Mayıs 2014; 11:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Clean My Mac 2 çok işe yarıyor kullandığınız programları silseniz bile tanımlamalar için kullandıkları dosyalar silinmiyor cleanmymac bunu silmenizi sağlıyor.

Örnek;

Peki programin kendi biraktiklari bunlari dusundunuz mu ? Son zamanlarda girdiginiz web sitelerinde programin reklamini daha fazla gormeye baslamadiniz mi ? Apple fotumlarina bir goz atin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Clean My Mac 2 çok işe yarıyor kullandığınız programları silseniz bile tanımlamalar için kullandıkları dosyalar silinmiyor cleanmymac bunu silmenizi sağlıyor.

Örnek;

Peki programin kendi biraktiklari bunlari dusundunuz mu ? Son zamanlarda girdiginiz web sitelerinde programin reklamini daha fazla gormeye baslamadiniz mi ? Apple fotumlarina bir goz atin bence.

Öyle birşey yaşamadım linki verebilirmisiniz ayrıca gördüğünüz reklamlar cleanmymac incelemesi olan bir siteye veya kendi sitelerini ziyaret ettiğinizde adsense size o konuyla alakalalı reklamlar gösteriyor bu yüzden olabilir.

• Clean programı gerçekten de çok güzel hardiski temizliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.