Şimdi Ara

Fiskobirlik fındık ezmesi 320GR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsun shellde markette gördüm 8,99 TL fiyatı piyasa fiyatından aşağıda gözüküyor seven eden vardır diye açtım konuyu
    market ismi zirve market

• Güzel fiyat ama çoğu markette 11.90a düştü.
    A101'de satılan Findux da çok iyi 8,45 TL.
    Bu arada A101 Nutella satmayı bırakıp, Findux marka çikolatalı fındık ezmesi getirdi ve bence tadı gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatogun -- 21 Temmuz 2016; 14:56:17 >
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    geriye 3 ekmek parası kalıyor hocam yine az bir rakam değil
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Aynen, buralarda bulsam kaçırmam
  • kapanacak olan çağrı semt marketlerde yanılmıyorsam 8.50 gibiydi fiyatı,
  • Cotanak ballisini cikarmis var mi deneyen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresun'luyum kendi topladığım fındıklardan kendim yapıyorum fındık ezmesini. Efsane oluyor, fiskobirlik seviyesin de belki üstünde. Basit yapması yapabiliyorsanız evde de yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Namet Kangal Sucuk KG 320₺
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Giresun'luyum kendi topladığım fındıklardan kendim yapıyorum fındık ezmesini. Efsane oluyor, fiskobirlik seviyesin de belki üstünde. Basit yapması yapabiliyorsanız evde de yapabilirsiniz.

Hocam adresi versemde bi kavanoz göndersen yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Giresun'luyum kendi topladığım fındıklardan kendim yapıyorum fındık ezmesini. Efsane oluyor, fiskobirlik seviyesin de belki üstünde. Basit yapması yapabiliyorsanız evde de yapabilirsiniz.

nasıl yapılıyor hocam
  • arkadaşlar garip gelebilir ama findux fiskobirlikten biraz daha iyi geldi bana, çünkü findux çifte kavrulmuş ve tadı daha baskın. Aynı şekilde Gürsoy markasının da çifte kavrulmuş olanını gördüm ama deneme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 21 Temmuz 2016; 14:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

arkadaşlar garip gelebilir ama findux fiskobirlikten biraz daha iyi geldi bana, çünkü findux çifte kavrulmuş ve tadı daha baskın. Aynı şekilde Gürsoy markasının da çifte kavrulmuş olanını gördüm ama deneme fırsatım olmadı.

aynen ben de çağrıda indirim var diye aldım 2 tane fisko 8.90 a ama çok yağlı çamur gibi garip bir şey oldu . dha 2 gün oldu açalı.
    3-4 ay önce aldığımda da 1 findux 1 fisko almıştım ilk aldığım zamandı karşılaştırmak için almıştım, yine böyleydi findux çok daha iyi bence .
    ayrıca fiskoda sanki kabukları da kalmış gibi garip sert parçalar geliyor bazen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 21 Temmuz 2016; 17:03:51 >
  • findux candır beyler fisko tam bi fiyasko
  • tashunkee kullanıcısına yanıt
    Hocam kipadan çotanak aldım 200gr 10tl ne fındık ezmesi ne de fındık kremasının tadına yaklaşabilir. Çotanağın içinde bitkisel yağ var tahinde koymuşlar ben beğenmedim. Ayrıca çotanağın etiketinde süt yazıyor ama içindekilerde süt tozu var yazıyor orada da bi üç kağıt var sanırım

• serhatogun S kullanıcısına yanıt
    findux kaç gr hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

findux kaç gr hocam?

O da 320 gr
  • Yaşayan Canlı kullanıcısına yanıt
    Tarifini verebilirmisiniz

• Tarifini verebilir misiniz?
    Bi kaç defa denedim fakat tam tutturamıyorum

• hocam ben giresun göreledenim nasıl yapacağız bu fınıdık ezmesini
  • ben kavrulmus findiktan robotta cektim. fena olmamisti ama kavr. findik oldugu icin yagsiz ve tadi cok iyi olmadi. bence çiğ findiktan yapilmasi gerekiyor. cig findik daha yagli ve normal toz seker yerine pudra sekeri kullanmak gerek. toz seker kitir kitir insanin agxina geliyor

• kendi yapmak isteyenler fındık (veya fıstık, badem vb.) ve pudra şekerini kaliteli bir mutfak robotuna atıp 15 dakika çevirmeniz gerekiyor. Muhtemelen alet ısınacaktır, aralıklarla yapmalısınız. Fındık önce kırıntı, sonra toz haline gelir, uzun süre toz halinde kalır, 12-15 dakika sonunda sürülebilir krema haline gelir. O hale gelene kadar sabırla çevirmelisiniz bırakmadan.
    İngilizce googleda aratırsanız tarif ve fotoğraf, youtubeda videolarını bulursunuz.
    (nut butter making diye arayın)
    içine su koymayın yoksa küflenir.
    ayrıca yağ koymaya da gerek yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.