Şimdi Ara

Fishing den para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Karar verdim Para Kasmaya Nerden Başliim bilemedim...
    Fishing den karar werdim kasmaya Nasıl Para Kazanılır Bu Meslekle Size Soruyorm!

• Oyun epey değişti pre TBC'ye göre.Artık para meslekler ile değil günlük görevler ile kazanılıyor.Fishingde tanklar için +30 stamina veren Furious Crawded var.Healer içinde healing artıran balık vardı.Bunları farmlayarak alıcı bulursan belki biraz para kazanırsın.
  • mesleklerle gold kasmak çok zor primal water tanesi 25 30 g den satılır diyorlar alakası yok ah da 10 g ye bile satamayan var gerçi realme göre değişir belki ama mine yada herb ile kazanabilirsin oda zor ama..en güzel daily q ypaacaksın garanti gold için..
  • ben patchten hemen sonra runeclothları 20 tanesini 15g'a kadar satabildim bir kaç gün herhalde millet reputation kasti binekleri alabilmek icin ama şu anda piyasa duruldu ama o birkaç günde iyi para kırmıştım runeclothlardan.
  • piyasa çalkantıda şu an
    global kriz heryeri vurdu
  • patch den hemen sonra herb malzemeleri uçtu paecebloom eartroot falan 20 tanesi 15 g 20 g falan satılıyordu..tabi inscription sağolsun..şimdi düşmüştür gene
  • 2 hafta önce gem piyasası çökmüştü baya ucuzlamıştı ama şu 3-4 gündür gem ler çok satılmaya başladı elimde 6 tane mavi gem recipesi var orgrimmardan hic cıkmadan günde 400g yapıyorum adamantite ore al prospect yap çıkanları gem yap 15 dk :) jc larn çoğu inscription aldı galiba jc kalmadı yada bosslar kolay kesildiğinden herkes item alıyor doğal olarak gem satışları arttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 70k + kazanmak için
    2 yıl önce açıldı
    Fishing ve Para
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kücük sen daha gecen gün daha 1 ay önce 70 olup karakterden sıkıldım diye konu acan eleman değilmisin
    balık işi sabır işi .. bence hic başlama..
  • bi arkadaşımız böyle bir konu açmıştı bi ara ama bu taktiklerde pek işe yaramıyo gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_26190082/tm.htm
  • Balık ve cooking derim. fishing gunluk questlerinde verilen kesenin içinden bazen 25 goldluk ancient coin vendor gri item dusuyor, furious crawdadların tanesini 3 golddan AH'de satıyorum auchiondoun realminde. ama yukarıdaki arkadasın dedigi gibi fishing biraz sabır istiyor, bi süre sonra belirli skille ulastıktan sonrasıda kolay oluyor ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Kücük sen daha gecen gün daha 1 ay önce 70 olup karakterden sıkıldım diye konu acan eleman değilmisin

Hocam son cümle koparttı beni Fishing'i full'emiş ve bir dönem epey para kazanmış birisi olarak bu değerlendirmenin arkasındayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Kücük sen daha gecen gün daha 1 ay önce 70 olup karakterden sıkıldım diye konu acan eleman değilmisin

Yok artık Patch den Sonra Gear Fena ii oldu..Hepsi Mor Elbisemin(Full Purple Gear).. Ama işte %280 kasma vakti geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 3 Kasım 2008; 20:48:32 >
  • full mor elbisem
    hey güzel allam
  • ben full kasamadım hiç balık tutmak eglenceli ama 200lerden sonra iyice peygamber sabrı gerekiyor

cook, f.aid bunları her charda fullerim ama balık işi zor :)
    birde bootyde paso balık yerine ot çöp cıkıyor ya, ben goblinlerin türk oldugundan şüphelenmeye başladım.. herifler ne bulurlarsa atmışlar denize aynı bizim haliç gibi
  • Fishing kasan bi kişi Cook için kasar...Cook Olup da Fishing olmayan bi oyuncu zor gorursun ama sen yinede satmayı dene belki alan olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

full mor elbisem
    hey güzel allam

bunda gülünecek bi şey yok illa epic pve gibi yabancı kelimeler kullanmaktansa türkçe kelimeler seçmiş arkadaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

piyasa çalkantıda şu an
    global kriz heryeri vurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

quote:

full mor elbisem
    hey güzel allam

bunda gülünecek bi şey yok illa epic pve gibi yabancı kelimeler kullanmaktansa türkçe kelimeler seçmiş arkadaş..

Full ne zaman Türkçe sözlüklere girdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristam

quote:

quote:

full mor elbisem
    hey güzel allam

Tmm dert etmeyin Düzeltiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: tristam

quote:

quote:

full mor elbisem
    hey güzel allam

full mor elbisem diye bi cümle kurmamış zaten....hepsi mor elbisem demiş...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.