Şimdi Ara

Burning Crusade Gold KAsma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna 5ay once basladim kafamdaki en buyuk soru nasi gold kascagimdi cunku gold olmadan oyundan tat almaniz cok zor simdi dusunun 70oldunuz merciless sword aldiniz buna moongose yaptirmaniz lazim en az 700-900g arasi demektir yaptirmazsaniz goldunuz yoksa oyundan soguyabilirsiniz ama yaptirirsaniz o calisinca ap nize ve critiginize bakarak cok zevk alabilirsiniz(Ozellikle Dual Moongose)
    Simdi oyunun sistemini bilmeyen birisi icin 900g cok korkutucu gelcektir yada%280 binek almak olsun vs olsun hersey icin gold a ihtiyaciniz var simdi bunlari size nasi kazanacaginiz anlatmaya caliscam
    Simdi yazcagim taktiklerle 5ay da 2 charimi full dizdim (en pahali gemler ve %280 dahil + en iyi enchantlar olmak uzere)+30K ya yakin goldum var nakit + 20K likla satilcak malim var (inanmiyanlar icin ss koyuyorum beni taniyanlar bilir ben eski oyuncu deilim 5 aylik oyuncuyum bu hafta 2.brutalimi alcam )+Paladinime belki 30K gold harcadim
    Hem Holy hem Retri seti vardir yane o olmasa 60K yazardi atla

Taktiklerlere Baslamadan once
    AHdapara etcek malzemeleri kontrol edceksiniz (Primallar-deriler-gemler-ore-bar-ench malzeleri ozellikle her serverda cok rahat satilir)

1.Taktik (GUNLUK GOREVLER)
    Gunde 20ye yakin Daily yaparak 250-300g yapabilirsiniz (Dailyleri Shattarad da ve yeni adadan alabilirsiniz)
    UNutmayin!Sermaye olmadan gold kasmak zordur ve ya daily ya skinning kascaksaniz
    En iyi gold %280ile kasilir o yuzden binegi alana kadar yemiyip icmiyip daily yapcaksaniz

2.Taktik (SKINNING)
    Skinning bilmiyorum demeyin bu meslek sadece emekle kasilir gold harcamaya gerek yoktur sifirdan 6-7saatte skinning 375 yapilabilir
    Skinning ogrendik diyelim wowhead den hem derisi hem eti gold eden beastlere bakcaksaniz (en krali nagrand da dir aramayin bosuna)
    Nagranda Cleftooflardan inanilmaz gold kazanabilirsiniz (Tabi bu akliniza ve dps size baglidir unutmayin)
    Cleftooflarin derileri cok kiymetlidir 20X 70-100g arasi rahat gider yada uyaniklik yapip Nethercleft yaptirabilirsiniz birisine bolece karinizi
    katlamis olursunuz.MEsela 10-15g karsiliginda nethercleft yaptirirsiniz bunlar 350-450arasi yaparsiniz (primal earth ve nether i ah dan aliyoruz)
    Ayrica Etlerden cok iyi gold vurabilirsiniz.Mesela hem warped flesh hem deri veren beastleri bakin nerdeler gidin ve saatte min 200g diyorum
    Ha kastik %60 aldik hemen yaylanin nagranda twilight ridge ye ucarak gidceksiniz cobra scales ler en kimetli derilerdir dpsinize ve sansiniza gore
    saatte 12-20arasi cobra scales cok inanilmaz gold kazandirabilir

3.Taktik (Alcemy)
    Eger Herbalism yoksa uzulmeyin alcemyi 375 yapin ve tranmutemaster olun her 20saatte bir 100-300g arasi cebinizde bilin
    Skyfire yapin her 20saate bir unutmayin Thrallmar repi ister(horde icin) ayrica procluyabilir X2 cok aldim ben X3X4X5 hic denk
    gelmedi belkide ole bisi yoktur ama unutmayin bu melet proclamasada her 20 saatte bir 100g demektir
    Skyfire yaptiniz ah a sakin koymayin Trade kanalindan jw bulun swiftsky yaptirin 10-20g verip ondan sora bi 60-70g kazandiniz
    demektir.Eger Herbalism varsa ozaman Elixir akar diyorum baska bisi demiyorum

4.Taktik (Ogrimarda takilirim diyenlere)
    Ogrimardan ayrilmadan farm yapmadan cart curtla ugrasmadan sadece meslek sahibi olup gold kasabilsiniz.Bunun icin gerekli meslekler
    Enchanting ve Jewelcrafting tir.Sadece Trade kanalini takip ederek cok tatli gold kasabilirsiniz.Tabii repice cok buyuk rol oynar bu islerde
    Musteriyi geri gondermemek gerekir Ilk bi kac enchanti bedava yapip gonlunu kazanabilirsiniz ondan sora size yapisir surekli size gelir
    Hazir Oralarda dururken ah da bakin bakalim ne ucuz var kelepir alip normal fiyattan satmak inanilmaz zevklidir Ben 25g dan Primal nether alip
    ayni gun 70g dan sattigimi bilirim.Tabi elinizde patlabilir ama merak etmeyin ay sora inanin o netherlardan en az 3kat gold kazanacaksiniz

5.%280aldik Rahatsiniz
    Sonunda aldik %280i hemen gidip riding crop alin.(Paladin deilseniz tabi)Hem mining hem herbalism gosteren addon indirip sadece malzeme toplayip
    zengin olabilirsiniz.Yada Mining Ile maden toplayip Engineering ile Mote topluyabilirsiniz.Unutmayin %280 herseyin basidir bu melet oldumu
    yukarda anlattigim taktikler daha hizli gerceklesir.

6.Taktik (Kayserili isi )
    Simdi diyelimki birisi primal lifelari cok ucuza koymus.Cekin hepsini kormayin.Her 10Primal Life a 1 primal Nether alin ve LF Toilor for Golden SpellThread yazin
    Verin 10-15g tanesine hemen gidin koyun ah a 100-150gold karla Ayni sey Primal Mana icin de gecerli ve bir cok malzeme icin

7.Taktik (Yeni Sezon itemleri duyuruldu Stok zamani)
    Evet arkadaslar ister inanin ister inanmayin ben S4 ciktigi gun 15K gold luk mal sattim bunlarin %80i leggs icin olan tum enchantlardi.Unutmayin adamin leggsi yoksa
    bile yarin alcam bulamam diye gene alir malzemeyi ayni seyler gemler icinde gecerlidir.Yeni sezon geliyosa hemen gidin farming yapin stoklayin inanin cok sevineceksiniz

Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim hatalarim eksiklerim varsa affola duzeltmeye calisirim.Bu forma ilk defa bole bi yazi yaziyorum umarim
    Sorun cikarmazsiniz.Anlayisiniz icin simdiden tesekkurler.

Burning Crusade Gold KAsma Taktikleri

• Güzel taktikler, teşekkürler.
  • ben eklemeyi unutmuşum ench + elixir master dı benm proff lar
    ama proff lar birazda yan gelir sayılır
    ben hiç asılmadım desem yeridir

ha yeri geldi sırf kıllığına 2-3 k gold kasıp bütün mana pot ları kaldırdım ahtan sonra 5g fazlasına koydum deli gibi sattım
    ama bunlar günlük ufak atraksiyonlar ve zaten parası olan için
    yoksa normalde nerde topluyon o kadar manayı potu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

ben eklemeyi unutmuşum ench + elixir master dı benm proff lar
    ama proff lar birazda yan gelir sayılır
    ben hiç asılmadım desem yeridir

ha yeri geldi sırf kıllığına 2-3 k gold kasıp bütün mana pot ları kaldırdım ahtan sonra 5g fazlasına koydum deli gibi sattım
    ama bunlar günlük ufak atraksiyonlar ve zaten parası olan için
    yoksa normalde nerde topluyon o kadar manayı potu

Dostum Güzl Taktikler Teşekkürler.....Bunları Denicem.

Bu Tatik Çok Gzel.. Sbah 3g den aldım copper bar ları gece 7.50 gold a saatım.. Hepside Hemn Gitti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 4 Eylül 2008; 3:30:35 >
  • @Auril
    haha çakallll
    cidden felaket taktikmiş hee bende yapıcam
  • hehehe

para kasmak için taktik bitmez wow da
    hele zaten paranız da varsa , para parayı çeker bu herzaman heryerde böyle olmuştur
  • para Parayi cekiyo doru soz hehe
    su paladinim olmasa 30K goldum daha olurdu holy yapcaz diye dunyanin malini harcadik baktik bi ise yaramiyo
    simdi retri yapiyoruz gene gold lar akiyo paladin hanima
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auril o soyledigin taktik herzaman ise yaramiyo bunu unutma nedeni
    sen cekiyosun hepsini koyuyosun mesela 10g a
    adamin biri geliyo 9.99a koyuyo senin mallar elinde patliyo
    Soledigin is icin kendine guven lazim
    MIsal suan Primal Airler 40G dan 15g a dustu bunlari ceksem %100elimde patliycak nedeni arkadasi gelcek
    cinli kardeslerimiz farming yapiyo vs vs
    Benim ole cok elimde mal patladi
  • ben de ucuza bulursan primal veya enchant bütün matları alırım ahtan
    birileri koydukça yine alırım
    kendi fiyatımı koyarım yaklaşık 2-3 misli oluyo bu fiyat:)
  • Mal çekmek sabır ve para gerektirir. Ben 3 gün boyunca 10k'ya yakın para yatırdım primal çekme olayına. Olay öyle bir noktaya geldiki millet gidip birbirini yiyordu farm spotlarında. Ama ben çektiklerimi satıp 10k'yı geri kazandığımda elimde hala 150-200 tane primal kalmıştı, saf kar işte onlar. Bunu 2-3 ayda bir yaparım. Bir ara sunwell gelmeden önce flasklar için yaptım, oraya harcadığım para geri geldi üstüne bana 30-40 tane flask kaldı bankada duruyorlar ,yavaş yavaş onlarıda satıyorum.
  • eh işte para parayı çekermiş
  • Herşey para kasmak olsa hertürlü kasılır da meselem o değil.
  • ben mount için skettiste water element kesiodum
    mote of water düşüyo deli gibi
    sadece bu şekilde hem kendime hem eşime %280lik binek aldım 12günde
    1 primal water 40g servarımda
    cebimizde 1500er gold vardı
    bi de düşen şeyler oluyodu
    2 mor silah indirmiştim tanesi 800gye de onları sattımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 4 Eylül 2008; 14:33:03 >
  • Ya şu ahden ucuza alıp pahalıya satma olayını bi beceremedim. Her şeyin fiyatına bakıyorum hepsi aynı fiyat. hiç ucuza koyan yok. Arkadaşlar yapıyo onlara soruyorum yoo bisürü ucuza koyan var diyolar anlamadım gitti.

Jewelle para kasarsın demişsinde, sorun jeweli kasmakta.

Bi de bişey sorcam. Bende herb ve jwl var şimdi.(İlk jwl hiç düşünmüyodum o yüzden para kasarım diye herb mining almıştım, ark birini at jwl kas demişti bende mining az olduğundan atıp jwl aldım.) Şimdi başka bi arkadaş diyoki jeweli sil(şu an 270) mining kas. bütün gün mining ve herble parayı vurursun dedi. Sizce öylemi yapayım yoksa mining yerine skinning mi kasayım. Skinning kasmak daha kolaya benziyo çünkü. Yoksa hiçbirini kasmayayımmı?
  • Bütün gün "mine'ing + herble para kasarsın" diye birşey yok. Epik kuşun yoksa zaten ikiside çöpte, epik kuşun varsa bile 1 tanesi yeterli, ikisinin birden anlamı yok.

O sebeple, JW'yi kasmayı düşünüyorsan ya herb'ü sil mine kas onla JW'ye yüklen. Yada direk Herb farmla onları satıp ore al. İkiside hemen hemen aynı kapıya çıkar emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 4 Eylül 2008; 15:44:13 >
  • toplayıcılık aslında %280 mountu alınca para kazandırmaya başlıyor
    jc ben tawsie etmiyorum çünkü çoğu işe yarar formül dancınlardan drop
    ve kasması oldukça pahalı bi meslek
    belki miningle beraber yürürse ucuzlayabilir
    eğer herbsen onu da dwm ettirip ayrıca alcmye geçebilir
    almyde de transmute master olup kendini simyacılığa verebilirsin
    günde 100-200 gelir almyden
    transmute mster olmak için 4 tane primal might lazım olucak yalnız
    bizim serverda 600g de ona veriosun ilk başta olmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Ya şu ahden ucuza alıp pahalıya satma olayını bi beceremedim. Her şeyin fiyatına bakıyorum hepsi aynı fiyat. hiç ucuza koyan yok. Arkadaşlar yapıyo onlara soruyorum yoo bisürü ucuza koyan var diyolar anlamadım gitti.

Jewelle para kasarsın demişsinde, sorun jeweli kasmakta.

Bi de bişey sorcam. Bende herb ve jwl var şimdi.(İlk jwl hiç düşünmüyodum o yüzden para kasarım diye herb mining almıştım, ark birini at jwl kas demişti bende mining az olduğundan atıp jwl aldım.) Şimdi başka bi arkadaş diyoki jeweli sil(şu an 270) mining kas. bütün gün mining ve herble parayı vurursun dedi. Sizce öylemi yapayım yoksa mining yerine skinning mi kasayım. Skinning kasmak daha kolaya benziyo çünkü. Yoksa hiçbirini kasmayayımmı?

JC şiddetle tavsiye ederim. Kasarken de 300 e gelmek mesele gerisi kolay. Ama yanında mining olsa iyi olur. Küçük yeşil taşları keserek anlamadan 350 ye kadar getiriyorsun JC skilli. Daha sonra da mavi taşları keserek hiç sıkıntı çekmeden 375 yapabiliyorsun. Ondan sonra mining i atabilirsin bile.

Burda sıkıntı mavi taşları kesebilmek için recipe alman-bulman lazım. Ben 3-4k gold sadece mavi gem recipe lerine harcamıştım ama merak etme misli misli geri dönüyor. (veya dungeonlardan kovalarsın)
    Özellik le çok giden gem leri seç (+8 critic, 16 AP, 9 Spell damage gibi.) gidip de 9 parry rating alırsan zor satarsın.

Mining i atabilirsin dememin sebebi toplamak zor geliyor direkt AH dan adamantite ore ları çekiyorsun, onları prospect ediyorsun, yeşil mavi ne çıkarsa kesip satıyorsun. 100 harcadın diyelim, en aşağı sana 250 g geri dönüşü oluyor. Şansın "biraz" iyiyse bu rakam daha da artar.

Para sıkıntım pek olmadı genelde 3-4k param olurdu (epic mount lardan sonra). yine öyle bir hırsım yok ama JC ile sadece Adamantite alıp eleyip-kesip satarak 14K lara kadar çıktım. Dediğim gibi özel zaman harcamıyorum bile, yaptığım gemler satılınca yenilerini yapıp satıyorum.

Onun için JC'den vazgeçme derim ben...

• quote:

Küçük yeşil taşları keserek anlamadan 350 ye kadar getiriyorsun JC skilli. Daha sonra da mavi taşları keserek hiç sıkıntı çekmeden 375 yapabiliyorsun. Ondan sonra mining i atabilirsin bile.

Bunu anlamadım küçük yeşil taşlar noluyo ve nası kesiliyo?

Bi de sizce ilk rare uçan moutnumu alayım yoksa direk epice mi kasayım. Arkadaş ilk kötüsünü al sadece uçularak giden yerlere gidip oraları farmlarsın orda baya para kasarsın sonra epic çekersin dedi. Ne yapim sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

quote:

Küçük yeşil taşları keserek anlamadan 350 ye kadar getiriyorsun JC skilli. Daha sonra da mavi taşları keserek hiç sıkıntı çekmeden 375 yapabiliyorsun. Ondan sonra mining i atabilirsin bile.

Bunu anlamadım küçük yeşil taşlar noluyo ve nası kesiliyo?

Bi de sizce ilk rare uçan moutnumu alayım yoksa direk epice mi kasayım. Arkadaş ilk kötüsünü al sadece uçularak giden yerlere gidip oraları farmlarsın orda baya para kasarsın sonra epic çekersin dedi. Ne yapim sizce?

Küçük yeşil taşlar dediğim shadow dranite, blood garnet vs gibi mavilere göre daha az değerli taşlardır. Kesem işi ise; JC mesleği zaten ham taşları kesip gem haline getirmek üzerine kurulu. Gem yap diyelim o zaman, ben riraz role playing yapmışım.

Uçan binek olayında ise para tutan riding skill için alacağın eğitimdir. Yani aslında kuş çok para değil, %60 hızlı 100, %280 hızlı 200 g falan dı yanlış hatırlamıyorsam.
    %60 hızlı uçan binek için 225 riding eğitimi 800g
    %280 hızlı uçan binek için 300 riding eğitimi 5000g

Ve sormadan söyleyeyim, 800 verip 225 yapmadan direkt 300 eğitimini alamıyorsun. Yani %60 uçan mount almadan epic alayım dersen kazancın sadece 100g olur. (oda kuş parası)

• 1 toplayıcı+Fishing+Cooking+Farm

1 tane meslek size kalıyor istedinizi seçin

Bunlar asıl para kazandırır alım satım işi de yanında ekstra bi atraksyon.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.