Şimdi Ara

Fishing den para Kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Uther Lightbringer

quote:

Orjinalden alıntı: Auril

piyasa çalkantıda şu an
    global kriz heryeri vurdu

Hocam vallaha öyle.Thorium ore 20 stackı 45g olurdu.Doların düşüşüyle onlarında fiyat düşmüş dün 23 golddan buldum

• migrate ettim cebimde 65s vardı
    2 hafta geçti 2200g oldu
    yaptığım jcı bırakıp herbe geçmek
    herb görevini shattan alıp yapmak
    günlük bg yapmak
    bi de günlük heroic dancını yapmak
    bu kdr
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

migrate ettim cebimde 65s vardı
    2 hafta geçti 2200g oldu
    yaptığım jcı bırakıp herbe geçmek
    herb görevini shattan alıp yapmak
    günlük bg yapmak
    bi de günlük heroic dancını yapmak
    bu kdr

JC den memnun değil miydin ki?
    Ben ise JC nin tam darphane olduğunu düşünüyorum, adamantite ore ları alıp eleyip, çıkan mavi gemleri kesiyorum. Harcadığımın en az 3 mislini kazanıyorum. Hele şu anda Laughing skull serverında adamantite ore fiyatı 15-20g/stack a kadar düştü ve enteresan bir şekilde gem fiyatları arttı.

Birde 8-10g ye sattığımız "jagged talasite" (crit+sta), crit olayının spell ve melee için birleşmesinden sonra 40-45 g ye gitmeye başladı.

Konuyla ilgili; 2 karakterimde 375 fishing var, golden darter ve şu +30 sta veren ıstakoz gibi şey hariç para kazandırmıyor. Ama zamanında golden darter ın stackını 80 g bile satıyordum.

• tritone geçtigin realmda cok önemli.. hangi realmdasın? orada herb para etmese bu kadar para kasman imkansızdı..
    bu arada eger inscriptiona düzgün biseyler bulamazlarsa ben herb'in yakında popularitesini yitirecegini düsünüyorum..
  • 375 fishingi para kazandırmak değilde raid e girerken kendi yemeklerini yapıp kendine + sağlamak olarak yapmak daha az sıkıntı veriyor ve zevkli.

3 hafta hergün fishing daily yaptıktan sonrahttp://www.wowhead.com/?item=34837 the 2 ring düşmüştü. Artık bc nin sonuna geldiği için 3000-4000 gold gibi bir fiyata satmam gerekirken satamadım. Kimse 2000 goldun üstüne çıkmadı, bende değmez 2000 golda dedim arkadaşa hediye ettim. 3 hafta para için kassam o paranın 3-4 katını kazanırım çünkü.

Ama sorun para değil, ender bir itemin fishing den düştüğü anı yaşadığınızdaki mutluluk.

Yeni pakette itemler daha güzel olur umuyorum. Yine böyle zor düşsün ama güzel şeyler olsun :))

Fishing para işi değildir. Zevk işidir. Zevk almıyorsan oltayı eline almayacaksın.

• Hayret kimse deviate fish den bahsetmemiş. Düşük levellarda para kasmanın en garantili yoludur oysa. Barrens deki vaha'ların göllerinden çıkıyor. Çok düşük fishing skill yetiyor. Hele birde recipesini düşürüp pişirerek satarsanız 20 tanesi 30g den alıcı bulur. 20 tanesini tutmak yarım saat falan alır. 10 lu 20 li levellar için süper para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 4 Kasım 2008; 14:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

tritone geçtigin realmda cok önemli.. hangi realmdasın? orada herb para etmese bu kadar para kasman imkansızdı..
    bu arada eger inscriptiona düzgün biseyler bulamazlarsa ben herb'in yakında popularitesini yitirecegini düsünüyorum..

burning legiondan kargoll mu ne oraya geçtim
    inscriptionın çıktığı gün inanılmaz paralar kazanıldı ki hala kazanılıyo
    eskiden 60s olan peacebloomlar 15g idi şu an 7g-8g
    2 serverda da fiyatlar bu
    sungrass veya goldthorn falan da bayağ ii gidiyo
    hericten 25 geliyo 13g bgden 16gherb görevinden
    kalan kısım yani 150g sırf herbten
    ayrıca inscrition mürekkepleri de müthiş para kazandırıyo
    ama ben herblerin hepsini satıom
  • harbel ve alchemy kas derım fishing arkadaşlarında dedıgı gibi sabır işi herkez yapamaz şahsen ben yapamadım ama harbel ve alchemy kastıgın zaman cok iyi işe yarıyo ben şuanda elixir master ım ve günde 40 elixir fln yapıyorum alchemy nın özelligide 40 tane pot malzemesı aldıgında yapmaya basladıgın zaman bazen x2 bazen x5 fln gelıyo yanı 1 tane yapıcagı malzemeden 5 tane yapıyo ve ozaman para kırıyosun işte ve + olarak arcanite bar oda iyi fiyata gidiyo ayrıca flask lar pot yaparken kendı kendıne patlıyolar yani karısımlardan ogrenıyosun ve onlarda iyi para getırıyo onlardanda cok yaparsan arada bi x5 fln gelırse ozaman super işte clasını gorede cok iyi potlar var mesela bende dun bi flask patladı attack power a 120 verıyo 2 saat boyunca ve öldugunde gıtmıyo tanesı 50 g eger harbel de kastıysan cok iyi para yaparsın tavsıye ederım

• yazmistik nasi para kazanilacagini hala fishingten bahsediyosun hic zengin olan gormedim o meslekten
    skinning mining denesen ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.