Şimdi Ara

First touch nedir nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Yılmaz'dan GS forveti yaratmaya çalışan çok bilgili futbolsever kardeşlerimiz önce gs seviyesindeki bir forvetin ceza sahasında ilk dokunuşları çok iyi yapabilen eli ayağına dolaşmayan ve ayağına top geldiğinde kibar feyzo gibi değil sağlam adımlarla topu alıp hareket etmesi gerektiğini bilmeliler.

öyle 'grall attı xdd ' gibi tavırlarca kimse kimseyi rezil etmiyor, burak gol atıyordu, şuan atıyor, önümüzdeki yıllarda da atmaya devam edecek ama mesele gol sayısı değil. dünyada sezonda çok gol atan forvet olabiliyor ama bunların bir çoğu abuk sabuk takımlarda oynuyorlar iyi takımlara gelince köreliyorlar.
    misal burak anadolu takımlarının en iyi oyuncusu kıvamındayken asla gs seviyesinde olamaz.

kankası biricik aşkı selçuk inanla beraber en yakın anadolu takımına bir an önce gitmeli ve galatasaray'ı 2 senedir mahkum olduğu ani ataklarla gol arayan kontrayı beceremeyen dandik takım görüntüsünden kurtarmalılar.

burak yılmaz istatistikler gösteriyor ki kötü futbolcu değildir, iyi futbolcudur ama iyi olmak demek gs'de oynayabilmek demek değildir türk insanının futbolda kafasına alamadığı mesele de budur, burada iyiydi ama gs'de olmayınca gs seviyesinde değil diyemiyor. 1 sezonluk iyi performansları 10 yıl bıkmadan usanmadan savunuyor hala bir şeyler bekliyor.

halbuki iyi yönetilen takımlar ve iyi taraftarın olduğu ülkelerde bir kişinin ne mal olduğu 1 sezon bilemedin 2 sezon da anlaşılıyor ve duygusal ergen gibi takılmıyorlar.

fark burada.
    almeida adını duyunca çıldıran engin bilgili gs taraftarı burak yılmaz diyor, halbuki almeida tam gs forvetidir, bakın kişisel olarak almeida istemeyebilirsiniz buna mecbur değilsiniz zaten ama gs forveti burak değil almeidadır, burak değil sowdur istediği kadar burak fazla gol atsın. hem kötü oyundan şikayet edip hemde burak'ı savunmak zaten kendi bilginizi yanstıyor.

kötü oyunu eleştirip selçuk demek zaten kötü olan futbol bilginizi yansıtıyor.

birisi ileride bir kale,
    birisi orta saha dinamiği...
    ama ölümüne savunuluyor birde çok garip ki iyi futbol bekleniyor. sonra hocalara saldırıyorlar yok ceyhun niye oynadı yok eboue kendini attı...

eh işte ne beklersin ki.

inşallah yüzümü kara çıkarırlar da kaldı ki kara mara da çıkmayacak 2 sezondur yaptıkları ortada, bu sezon farzedelim iyi oynadılar, ondan sonraki sezon iyi oynamyacaklarsa yine bir halt becermemiş oluyorlar.

yani burada hayatı dalga geçmekten alay etmekten ibaret olan insanlar ne bileyim 3-5 maç iyi oynayınca x nerede gelsin kaçmasın diyorlar garip tabi neyse kaale de almıyoruz.

mesele,
    iyi oyun,
    takım oyunu,
    yüklenebilme,
    anlık goller değil takım oyunuyla atılmış goller ve gelen gerçek başarı.

• bu arada drogba'nın attığı 2. goldeki ilk dokunuştan bahsediyorum.
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk ınan ve burak yılmaz hakkındakı goruslerıne katılıyorum ama yabancı sınırı oldukca onlara muhtac oldugumuxu dusunuyorum
  • Reyiz gelmiş gene

• quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

selcuk ınan ve burak yılmaz hakkındakı goruslerıne katılıyorum ama yabancı sınırı oldukca onlara muhtac oldugumuxu dusunuyorum
    Bu yüzden biri dırogba diğeri burak.
  • quote:

selcuk ınan ve burak yılmaz hakkındakı goruslerıne katılıyorum ama yabancı sınırı oldukca onlara muhtac oldugumuxu dusunuyorum
    Gs Selçuk ve Burak'tan ne kadar zarar edecek bilen var mı ? yeni sözleşmeleri bitene kadar 10 milyona yakın garanti ücretleri var her birinin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamim ya selcuktan buraga gecis yapmis

• quote:

İlk mesajda o kadar yazmışın okudum first touch'ın nasıl yapıldığını anlatan bir cümle yazmamışın. Duymuşun bir kelime örneğini görmüşün ben bunu kime giydirebilirim Selçuk'a mı Burak'a diyerek bilmeden konu açıyorsun. FB ile bu sene arenada oynadığımız maçta Burak sabriden olduğu topla çok iyi bir first touch ile sırtı dönükken birden kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bul izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Bu yüzden biri dırogba diğeri burak.

Alıntıları Göster
    Oğlum üzmeyin bu adamları ya

• almeida hariç haklısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Adamim ya selcuktan buraga gecis yapmis
    arkadaşlar sorunlar belliyse ve onlar hiç değişmiyorsa bu ikiliyi konuşmaya mecburum yani benim konuların temaları bunlar çünkü sorun bunlar.

ne sol bek ne kaleci ne melo ne wesley vs vs....

ana sorun bunlar gerisi fasa fiso.

gerçi muhtacız artık ama ben en azından şunu istiyorum, sezon başlasa eğer bunlar aynen devam ederlerse gidip de millet
    'o bunu bozdu'
    terimmmm'
    'hoca kötü'
    'istifa'

sorunun ana kaynağı olmayan tamamen cehalete dayanan, medyanın gazıyla yapılan abuk sabuk yorumlamalar yapılmasın, istediğim amacım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Adamim ya selcuktan buraga gecis yapmis
    valla 5 sene bu ikisi takımda olacak patos kendini hazırlasan iyi olur o kontratlardan sonra kim gider başka kulübe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Gs Selçuk ve Burak'tan ne kadar zarar edecek bilen var mı ? yeni sözleşmeleri bitene kadar 10 milyona yakın garanti ücretleri var her birinin..

Futbolculara ödenen maaşlar ne zamandan beri zarar oldu ? Eğer futbolcu paranın karşılığını sahaya yansıttığı sürece maaşı helali hoş olsun. Böyle bir zararın var olup olmadığı sözleşmelerinin sonuna gelindiğinde ortaya çıkar, şimdiden bu tarz konuşmak yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Futbolculara ödenen maaşlar ne zamandan beri zarar oldu ? Eğer futbolcu paranın karşılığını sahaya yansıttığı sürece maaşı helali hoş olsun. Böyle bir zararın var olup olmadığı sözleşmelerinin sonuna gelindiğinde ortaya çıkar, şimdiden bu tarz konuşmak yakışmıyor.

Alıntıları Göster
    hşgldn cnm bnm

• quote:

Oynattığın oyuncudan nasıl zarar ediyorsun?
    Zarar dediğin Quaresma, Fernandes gibi yan gelip yatanlara verilen paradır, Hajrovic'e ödenen paralardır. Selçuk ve Burak senede 50 mac oynuyor ne zararından bahsediyorsun.

• Yorumlarin beni ikna etti. Sonuna kadar katiliyorum.
    Drogba gibi forvetten sonra sadece burak ve umuta kalmak cok aci bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

valla 5 sene bu ikisi takımda olacak patos kendini hazırlasan iyi olur o kontratlardan sonra kim gider başka kulübe ?

Alıntıları Göster
    herkes patos un haklı olduğunu biliyor adam da biliyor kendisine hak verildiğini bu yüzden selçuk & burak konularına devam ediyor.
    mesela ben de biliyorum burak bu takımın forveti değil ama yabancı sınırı varken burak yerine kim oynasın?
    adaylar; umut bulut, mevlüt, pektemek...
    burak hepsinden iyi bu yüzden bu yabancı sınırı varken burak oynar. bu kadar basit.
    yoksa herkes biliyor burak ın galatasarayın forveti olmadığını

ama burak 15-20 gol atıyor diyenlere,
    burak bu ligde başka takımda oynasın emin olun daha az atmaz. ama takıma oyun çeşitliliği adına ne katıyor? hep önüne at defanstan sıyrılsın atarsa da atsın.
    koskoca galatasarayın elinde bi bu hücum veryasyonu var. bir de şimdi kanatların olmasıyla çizgiye inilip dışa çıkarılır falan yenilik olarak.

ama bence selçuk meziyetli topçudur. geçen seneki gibi yana geriye çok oynamasın azcık yanındaki meloya bakıp takımı ileri taşısın yeter (illa koşarak değil direkt pas da olur)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

Oynattığın oyuncudan nasıl zarar ediyorsun?
    Zarar dediğin Quaresma, Fernandes gibi yan gelip yatanlara verilen paradır, Hajrovic'e ödenen paralardır. Selçuk ve Burak senede 50 mac oynuyor ne zararından bahsediyorsun.

Alıntıları Göster
    Burak Yılmaz hakkında söylediklerin doğru.
    Kendisi ne üst düzey bir tekniğe, ne bitiriciliğe, ne stoperleri fiziksel olarak yoracak bir güce ne de duvar olabilme özelliğine sahip. İyi bir sprinter, maç boyunca defansın arkasına bolca koşu yaptığından pozisyona girme sayısı fazla. Ancak bu koşuların çoğu ya ofsayt ile bitiriyor ya da kaleciye nişanlanan toplarla. Burak Yılmaz'ın bir istatistiğini çıkartsınlar girdiği pozisyon ve attığı gol oranı bakımından eminim ilk 10'a dahi giremez.

Ancak kendisi Galatasaray forveti olabilecek kapasitededir, çünkü Türk olan en iyi forvettir. Ha Galatasaray'ın tek forveti olup, tüm gol umudunu Burak'a bağlamak yanlıştır. Burak'ın yanında üst düzeyi yukarıda saydığım özelliklere sahip bir forvet olmalıdır. O isim de Almeida değildir. Kulüpsüz olmasına rağmen halen daha takım bulamamış bir adam Galatasaray'ın forveti olamaz, mevcut potansiyeli nedeniyle de Burak'ı kendisine tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Oğlum üzmeyin bu adamları ya

Galatasaray' ın kurtuluşu bu ikisinin gitmesi

Drogba gibi santra**** ne zaman olacak bir daha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.