Şimdi Ara

First touch nedir nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aseriousman

Burak Yılmaz hakkında söylediklerin doğru.
    Kendisi ne üst düzey bir tekniğe, ne bitiriciliğe, ne stoperleri fiziksel olarak yoracak bir güce ne de duvar olabilme özelliğine sahip. İyi bir sprinter, maç boyunca defansın arkasına bolca koşu yaptığından pozisyona girme sayısı fazla. Ancak bu koşuların çoğu ya ofsayt ile bitiriyor ya da kaleciye nişanlanan toplarla. Burak Yılmaz'ın bir istatistiğini çıkartsınlar girdiği pozisyon ve attığı gol oranı bakımından eminim ilk 10'a dahi giremez.

Ancak kendisi Galatasaray forveti olabilecek kapasitededir, çünkü Türk olan en iyi forvettir. Ha Galatasaray'ın tek forveti olup, tüm gol umudunu Burak'a bağlamak yanlıştır. Burak'ın yanında üst düzeyi yukarıda saydığım özelliklere sahip bir forvet olmalıdır. O isim de Almeida değildir. Kulüpsüz olmasına rağmen halen daha takım bulamamış bir adam Galatasaray'ın forveti olamaz, mevcut potansiyeli nedeniyle de Burak'ı kendisine tercih ederim.

Türkiye liginde 20. sıradaymış.

• Bir futbol dersi vermeye kalkmadığın kalmıştı patos.
  • Abi Drogba hala bizdeymis gibi geliyor duygulaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  First touch nedir nasıl yapılır?

• almeida haricinde katılıyorum ben de. almeida değil, huntelaar'dır galatasaray'ın forveti.
    ilk dokunuş seri futbolun en önemli unsurudur. ceza yayında sırtı dönük aldığı topu orta yuvarlağa gelene kadar anca kontrol eden forvetle bir yere varamayız.
    isterse 50 gol atsın, takımın daha fazla gol atmasına engel olacaktır bu isim.
    kaldı ki burak geldiğinden beri her yıl attığımız gol düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

bu arada drogba'nın attığı 2. goldeki ilk dokunuştan bahsediyorum.

Şu forumda senden daha iyi futboldan anladığını düşündüğüm 10 adam sayarım.Sosyal ortamda futbol bilgisiyle seni rencide edecek, intihar sebebin olacak adamlar tanıyorum.

Şu güne kadar çıkan bütün futbol kitaplarını okudum neredeyse dünya çapı olanları.Her ay futbol dergisi alırım.EPL benim için orgazm gibi bir şeydir olabildiğince EPL maçı izlerim.

Bunu ooo ben ne manyaq adamım ne üst düzey futbol bilgim var ehehe demek için söylemiyorum.Aksine senin şu forumun tanrısıymışsın gibi attığın mesajlardan gına geldi.

Takımdaki forvet sorununu 8 yaşındaki kardeşim bile görüyor.Yani Posta gazetesinin "Bilim adamları ölümsüzlüğü buldu" temalı her ay yayınlanan boşluk doldurma haberleri gibi tekrar edip durmana, hele hele dünyayı değiştirecek bir buluş bulmuş gibi kasıntı kasıntı yazmana gerek yok.

Senin Drogba dediğin adam Chelsea'ye transfer olduğunda Veron ve Ferdinand'tan sonra en pahalı transferdi.Kulübün başkanı Roman Abramoviç dünyanın sayılı zenginlerindendi.Oynadığı lig en iyi lig olan EPL ve yabancı sınırı denilen bir saçmalığın olmadığı bir ligdi.

Ciddi sorunların var.Dalga geçmek ya da aşağılamak için demiyorum.Cidden psikolojik sorunların var.Sürekli beni de fark edin diye yırtıyorsun kendini forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Şu forumda senden daha iyi futboldan anladığını düşündüğüm 10 adam sayarım.Sosyal ortamda futbol bilgisiyle seni rencide edecek, intihar sebebin olacak adamlar tanıyorum.

Şu güne kadar çıkan bütün futbol kitaplarını okudum neredeyse dünya çapı olanları.Her ay futbol dergisi alırım.EPL benim için orgazm gibi bir şeydir olabildiğince EPL maçı izlerim.

Bunu ooo ben ne manyaq adamım ne üst düzey futbol bilgim var ehehe demek için söylemiyorum.Aksine senin şu forumun tanrısıymışsın gibi attığın mesajlardan gına geldi.

Takımdaki forvet sorununu 8 yaşındaki kardeşim bile görüyor.Yani Posta gazetesinin "Bilim adamları ölümsüzlüğü buldu" temalı her ay yayınlanan boşluk doldurma haberleri gibi tekrar edip durmana, hele hele dünyayı değiştirecek bir buluş bulmuş gibi kasıntı kasıntı yazmana gerek yok.

Senin Drogba dediğin adam Chelsea'ye transfer olduğunda Veron ve Ferdinand'tan sonra en pahalı transferdi.Kulübün başkanı Roman Abramoviç dünyanın sayılı zenginlerindendi.Oynadığı lig en iyi lig olan EPL ve yabancı sınırı denilen bir saçmalığın olmadığı bir ligdi.

Ciddi sorunların var.Dalga geçmek ya da aşağılamak için demiyorum.Cidden psikolojik sorunların var.Sürekli beni de fark edin diye yırtıyorsun kendini forumda.

kendini bu kadar yormana gerek yoktu daha geçen gün bir başlıkta ben o kadar zeki değilim, yazdığım şeyler standart bilgi gerektiren şeyler diye belirtmiştim.

• Şimdi haklısın ama yabancı sınırı var alternatifleri yok. Selçuk gitse yerine daha kötü bir orta saha gelecek, Burak gitse kim gelecek onu hiç bilmiyorum.
  • Kesinlikle çok haklı ama çözüm önerisi yok sadece sorun var. Yabancı sınırlaması varken bu soruna ne gibi bir çözüm bulunabilir.
  • O dediğini yapan kaç tane forvet gördün galatasarayda şimdiye kadar?

• Galatasaray'ın elinde oynatacak 6 tane yerli bile yokken bi de Burakla Selçuk u çıkarıp 6 tane as Türkiyeli yazabilir misin? Sorun konusunda haklı olabilirsin fakat çözüm uretemedikten sonra havada kalıyor maalesef.

• Al sana First Touch
  • Ergen kardeslerimin cogu bilmez Bergkamp'i.. First touch in krali bu goldur. Bknz. Sekil A:

• Kardesim hincal gibi sadece eleştiri yapma biraz da çözüm uret bu ikili gitsin tamam da yerlerine kimi alalim yerli...

• eleştirmek kolay, çözüm önerisi bulmak zordur. bende derim burak, selçuk, hakan, veysel, semih... Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil demeyi. tek tek de şusu eksik busu eksik diye yazarım. ama bu bir şeyi değiştirmez. senin liginde yabancı sınırı denen bir illet var. bu oyuncular zevkimizden oynamıyor bizim takımımızda elimiz mahkum. sınır olmasa 18'lik kadroda max 3-4 yerli bulunurdu. ama sınır var. ondan dolayı bunu aklımıza getirip yorumlarımızı yapalım

geçen sene sınır 6 yabancı iken bile oynayan senelik3 milyon kazanan bir burak'ın sınırın 5'e düştüğü ortamda yedek kalacağını düşünmek hayaller aleminde yaşamaktır. ki mevcut kadro dahilinde elimiz mahkumdur. hadi burak'ı sildik farzedelim beraber kadro oluşturalım

muslera
    veysel-semih-koray-balta
    melo-selçuk
    olcan-sneijder-bruma
    yabancı forvet

oluşturulacak kadro budur. buraksız kadroya göre daha mı güçlü olduk? bence kesinlikle hayır. bu kadro ligte hiçbir üst düzey maçı kazanamaz. defans evlere şenlik. ondan dolayı biraz mantıklı düşünüp konu açmak lazım.

• Selçuk gitsin yerine yabancı alalım.
    Burak gitsin yerine yabancı alalım.

Yabancı sınırı büyük bir saçmalık. Ama bir sene daha dişimizi sıkıcaz. Sen futbolcuna destek vermezsen bu adamların performansı hepten düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

almeida haricinde katılıyorum ben de. almeida değil, huntelaar'dır galatasaray'ın forveti.
    ilk dokunuş seri futbolun en önemli unsurudur. ceza yayında sırtı dönük aldığı topu orta yuvarlağa gelene kadar anca kontrol eden forvetle bir yere varamayız.
    isterse 50 gol atsın, takımın daha fazla gol atmasına engel olacaktır bu isim.
    kaldı ki burak geldiğinden beri her yıl attığımız gol düşüyor.

Tek forvetli takımın Huntelaar oynatma lüksü yok.Huntelaar aynı Drogba gibi çift forvetin pasör pivot forveti olur.Komple forvet olması lazım yani hem pasör hem bitirici hem atlet.Benteke'yi Lukaku'yu Balotelli'yi Remy'i Agüero'yu Van Persie'yi Ibra'yı alamıyorsan gidip Huntelaar'la kontejan doldurmak kanımca yanlış olur.

• quote:

quote:

+1 Bu adam daha da haklı

• futbolda hedefe giden yollar tek değildir.her ligin bir dinamiği vardır.futbolda tek doğru yoktur.önemli olan oyunculara göre en iyi sistemi yaratmaktır.bir doğru sistem var oyuncularıda oraya yerleştir ile olmuyor teknik adamlık.yoksa herkes teknik adam .bu kadar basit değil.

bakın trabzonsporun 82 puan +46 avaraj yaptığı sezonunun trabzonspor 11 i

4-2-3-1

onur

serkan-egemen-giray-cale

selçuk-colman

alanzinho-jaja-umut

burak

alanzinho engin baytar değişerek oynamışlar.

türkiyede oynanan futbol saha zeminlerinin durumu bilinen pas oyunundan çok direk sonuca giden oyunu ön plana çıkartıyor.sow-emenike-kuyt ile burak-umut-jaja gol yükünü çektiler benzer tarzda.burak ile umut ikisi birden oynamışlar topla iyi ilişkisi olmayn 2 oyuncu.

galatasarayda çift haneli rakamlarda gol atacak sadece burak ve snejder var şu anda.bu yetmez.

o sezon ligde trabzonspor adına

jaja 12
    umut 13
    burak 19 gol atmışlar. bunların bu sayılara ulaşmasındaki en önemli faktör selçuk ve colman gibi yetenekli oyuncular.

• quote:

quote:

hayır sadece eleştri yapabilir çözüm üretemeyen insan tipidir kendisi patosun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.