Şimdi Ara

First touch nedir nasıl yapılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BAZI ARKADAŞLAR İYİ NİYETLİ OLARAK ÇÖZÜM NE DERKEN BAZILARI BUNU SALDIRI OLARAK YAPIYOR :)

çok garip.
    ben en azından bir kafası çok çalışmayan insan gibi,
    sırf kötü oyunumuzda selçuk'u kurtaracağım diye sneijder'ı eleştirmedim, sneijder takımı bozdu demedim, 15 haftamızı böyle erittik, sneijder yok türkiye'ye uymuyor yok yatmaya geldi... he anasını satayım bu dünyada bi siz namusunuzla iş yapıyorsunuz bunlar hep hırsız emek düşmanı en düzgün sizsiniz... ne oldu sonuç? bangır bangır bağırıyorduk burada sneijder ne alaka diye ama sayfalarca sneijder tartışıldı lan memlekette.

sonra sırf selçuk'u kurtaracağım diye melo'yu 1 sezon asmadım,

YANİ ÜLKECE OTURMUŞTUNUZ YOK MANCİNİ KADRO DEĞİŞTİRİYOR, YOK CEYHUN AŞKI, YOK SELÇUK FRİKİK ATAMIYOR O YÜZDEN ÜZGÜN, YOK SELÇUK KABIZ OLDU YOK DROGBA ÇOK FRİKİK ATIYOR, YOK BURAK KÜSTÜ TEPKİLİ, YOK MELO SELÇUK'U BOZDU, YOK SNEİJDER YATMAYA GELDİ, GEZMEYE GELDİ...

bu bazılarınız abuk sabuk futbol bilgisiyle hatayı saçma sapan yerlerde ararken ben en başından beri bunu söylüyorum yani ben çözüm merci değilim. çözüm merci hocalardır yöneticilerdir. bizler elbette fikir sunabiliriz..

AYRICA SORUNU TESPİT ETMEK EN ÖNEMLİ SAFHADIR, BENDEN ÇÖZÜM BEKLEYEN KAFALARI ALGILAYAMIYORUM... HAAA SİZ FUTBOLDAN STANDART ŞEKİLDE ANLASAYDINIZ BUGÜN SELÇUK BU TAKIMIN SAHİBİ OLMAZ BU SÖZLEŞMELERİ ALAMAZDI!!! ANLADINIZ DEĞİL Mİ? SAYENİZDE MAHKUM OLDUK, ÇÖZÜM GETİREMİYORUM, GETİRİYORUM AMA ŞUAN BELKİ 15 TANE ŞEY SAYABİLİRİM AMA SAĞLAM OLMAYACAĞINDAN YAPAMIYORUM. AMA BU DEMEK DEĞİL Kİ SELÇUK İYİ İDARE EDİYOR HAYIR SELÇUK TAMAMEN REZİL OYNUYOR, SIFIR KOCA BİR SIFIR,,, TAKIMA TOPLA SIFIR KATKIYLA OYNUYOR BUNUN TARİFİ İZAHI YOK GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDA.

taraftarın bu kafada olursa tabi selçuk gibiler takıma padişah olur.

sonradan da bizden de çözüm beklerler...

çözüm mü? yap stoperi türk, yap kaleciyi türk, yap bekin birini türk...al ortaya dinamo gibi orta saha,,, al forvete kendini bilen birini... bu kadar...

ama olay bu değil, bunlar değil,,,

tespiti baştan hatalı yaptığımızdan şuanda kıvranıyoruz...

• Drogba gibi bir forvet olmadığı sürece burak isterse 200 gol atsın GS başarı yakalayamaz.çünkü 300 tane de kaçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

bu arada drogba'nın attığı 2. goldeki ilk dokunuştan bahsediyorum.

Şu forumda senden daha iyi futboldan anladığını düşündüğüm 10 adam sayarım.Sosyal ortamda futbol bilgisiyle seni rencide edecek, intihar sebebin olacak adamlar tanıyorum.

Şu güne kadar çıkan bütün futbol kitaplarını okudum neredeyse dünya çapı olanları.Her ay futbol dergisi alırım.EPL benim için orgazm gibi bir şeydir olabildiğince EPL maçı izlerim.

Bunu ooo ben ne manyaq adamım ne üst düzey futbol bilgim var ehehe demek için söylemiyorum.Aksine senin şu forumun tanrısıymışsın gibi attığın mesajlardan gına geldi.

Takımdaki forvet sorununu 8 yaşındaki kardeşim bile görüyor.Yani Posta gazetesinin "Bilim adamları ölümsüzlüğü buldu" temalı her ay yayınlanan boşluk doldurma haberleri gibi tekrar edip durmana, hele hele dünyayı değiştirecek bir buluş bulmuş gibi kasıntı kasıntı yazmana gerek yok.

Senin Drogba dediğin adam Chelsea'ye transfer olduğunda Veron ve Ferdinand'tan sonra en pahalı transferdi.Kulübün başkanı Roman Abramoviç dünyanın sayılı zenginlerindendi.Oynadığı lig en iyi lig olan EPL ve yabancı sınırı denilen bir saçmalığın olmadığı bir ligdi.

Ciddi sorunların var.Dalga geçmek ya da aşağılamak için demiyorum.Cidden psikolojik sorunların var.Sürekli beni de fark edin diye yırtıyorsun kendini forumda.

First touch nedir nasıl yapılır?

Seni görünce aklıma hep şu konu geliyor.

• vay canına biz bunu nasıl akıl edemedik.

kusura bakma ama forumdaki 23412434234. burak konusunu açtın ve diğerlerinden bir farkı yok. bizde 2+2=4 eder diyoruz biliyoruz kimsenin bundan 5 çıkarma niyetide yok, ama elde 2 den başka rakam yok kardeşim.

İnşallah yabancı bir forvet alırız tek umudumuz bu.
  • burak sirti dönük oyun dişinda mukemmel bir oyuncu.

Daha iyisi var tabi rvp var diego costa var para verde şöle bi 50 m alalim.yillik ucreti gs karşilar.tabi gelirlerse.

Burak gs in alabilceği en iyi forettir.tek ayaği olmayan ameida bile 2.5 m istiyor.

Burak beşiktaşta fenerde kanat yerine fw de oynatsa idi dunyain en iyi 5 forvetinden biri olurdu.

Burakin değil kendi futbol sistemi yetersizliğimizi konuşmamiz gerekiyor.

• Ooo baba nerelerdeydin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olum bi sus ya kafa ütüledin.
  • Gs nin forveti almeidadirdan sonrasını okumadim

• Selçuk bizde oynayacak kalite ve karaktere sahip fakat Burak için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Burak konusundaki fikirlerinize katılıyorum. Özellikle algoritma şahane olmuş.
  • First touch nedir yahu?!
    Benim bildiğim ilk dokunuş sevişirken önemlidir, Futbolda önemli olan son dokunuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

.

Lafı bir başından bir sonundan alıp aynı şeyi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın.Sneijder o günlerde oynadığı futbolu bugün oynasın yine gitsin derim.Objektif olun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.