Şimdi Ara

Fırsat Ürünü. Com Hakkında Bilgilendirme !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu site hakkında açılan konular kapatılıyor. Bana gelen özelde mesajda " Sitenin güvenirliği hakkında süphe duyulduğu için adminler tarafından kapatıldığını söylediler.

Şu an itibari ile sitede ki telefon numarasından arayıp firma ile görüştüm. Esasın da Candanoğlu adı altında bir inşaat firması imiş ve firsaturunu.com yan kuruluşları tarzında birşey imiş.

Konuştuğum Hakan Bey bana, ürünlerin Türkiye açısından çok makul fiyatlı olduğunu fakat Avrupa ya bakıldığında eş değer oldugunu söylediler. Daha önce de birkaç satış yapılmış ama ses getirmek amacına böyle çok ürün satılıyormuş.

Almanya'da ki bir firmadan ürünler gelecekmiş bir yıl uluslararası 2 yılda ithalatçı firma tarafından garantili olacakmış ürünler. Her üründe 5000 adet sınırlaması varmış ve fırsatların süresi 1 hafta olacakmış.

Dağıtımlar ise 25 ila 31 Ekim arasından yapılacakmış. 2-3 gün gecikme olabilr dendi yoğunluğa ve hava şartlarını baz alarak.

Ayrıca nasl güvenebiliriz dediğimde, bankaları (Garanti Aksaray Şubesi, Finansbank vs.) arayıp bilgi alabilir veya sanayi bkanlığından bilgi alabilirsiniz dendi.

Ayrıca kapııda ödeme yok, onla başa çıkamayız dediler. Kredi kartı ile çekim olacakmış. Eğer herhangi bir güven sorunu yaşarsanız bankayı arayarak ödemenizi durdurma lüksünüz var bu da yasalarda geçiyor diye bir cevap verildi bana.

Ürün iade konusunda da bhsettiler, istenildiği taktirde iade edebilrmişiz.

Son ve ilginç olan şey ise, bu akaşam başlayacak "O Ses Türkiye " adlı programda reklamlar dönmeye başlayacakmış. Acun Ilıcalının programı ile anlaşma falan yapılmış. Ayrıyetten 15 ulusal kanal da da bugün akşam itibari ile reklamlar dönmeye başlayacakmış. (Güven açısından bu önemli)

Özet olarak aldığım bilgiler bunlar.

Fİyatlar çok ucuz dediğimde TR ye göre ucuz ama avrupaya göre aynı fiyatlar dendi. Almanya daki bir firma ile 2 aylık kadar bir görüşme yaparak onların yolladığı katologda ki ürünlerden seçilerek bu ürünler satışa konmuış.

Ben aradım sordum. Eğer reklam olayı vs doğru ise güven konusunda ilerleme olmuş olur Tamami ile bililendirme amaçlı açtım konuyu. Kesinlikle firma çalışanı falan değlşim zaten bilen bilir beni. Gerisi size kalmış.

Adminler kapatmazsa sevinirim en azından yarına kadar....

Bu konu insanları bilgilendirme amaçlı ! KApatma hakkınız yok. Haa eğer ki keyfi kapatıyorsanız bu forum forumluktan çıkmış demektir. Ben bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum ve güvenilirliği konusunda da bilgi alma hakkım olduğu kanaatindeyim ! Rica ediyorum yöneticelerde konuya mesaj yazsında herkes bilinmeyen konu kapatma nedeni öğrensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 10 Ekim 2011; 14:52:35 >

• Fiyatlar güzel geldi bana.Örneğin Nikon D90 Fotoğraf Makinesi+18-105mm Lens 1780 TL yerine 1199 TL vatanda felan 2713 Tl bu ürün...Fiyat da bu kadar ucuz olunca güvenemedim aslında...
  • zaten araştırılmasının nedeni bu
  • Evet site yönetici arkadaslar konuyu niye kapatıyorsunuz anlayamadım herkes bilgi almak istiyor bir bildiğiniz varsa paylaşın yoksa öküz altında buzağı aramaya başlığcaz.
  • adamlara bir şans verin en azından bakalım acunda reklamları çıkacak mı?
  • NTV de altyazı geçmişti öğleyin ayrıntıları bilmiyorum. İndirimli ürünler satarak müşterilerinin kredi kartı bilgilerini toplayan çete çökertildi diye. Bu olmasın sakın...Bu arada avrupada bile nikon d90 bu paraya bulunmaz...
  • Yönetciler firmandan reklammı almayı bekliyorsunuz.

O yüzdenmi kapatıyorsunuz.

Ne güzel arkadaş bilgilendirme amaçlı yazmış.

Bnece konu burada kalmalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • site aşırı uygun fiyatlar sunuyor insan şüpheleniyor kredi kartının limiti sınırlandırıp denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Fiyatlar güzel geldi bana.Örneğin Nikon D90 Fotoğraf Makinesi+18-105mm Lens 1780 TL yerine 1199 TL vatanda felan 2713 Tl bu ürün...Fiyat da bu kadar ucuz olunca güvenemedim aslında...

Bu fiyata fabrikadan bile çıkmıyor. Kesinlikle imkansız bu fiyat
  • Bu arkadaş da amma tırmaladı ha.Bana göre adminleri değil de inatla bilgilendirme ayağıyla bu konuyu hortlatanları araştırmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

http://firsaturunu.com/HomePage.aspx

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu site hakkında açılan konular kapatılıyor. Bana gelen özelde mesajda " Sitenin güvenirliği hakkında süphe duyulduğu için adminler tarafından kapatıldığını söylediler.

Şu an itibari ile sitede ki telefon numarasından arayıp firma ile görüştüm. Esasın da Candanoğlu adı altında bir inşaat firması imiş ve firsaturunu.com yan kuruluşları tarzında birşey imiş.

Konuştuğum Hakan Bey bana, ürünlerin Türkiye açısından çok makul fiyatlı olduğunu fakat Avrupa ya bakıldığında eş değer oldugunu söylediler. Daha önce de birkaç satış yapılmış ama ses getirmek amacına böyle çok ürün satılıyormuş.

Almanya'da ki bir firmadan ürünler gelecekmiş bir yıl uluslararası 2 yılda ithalatçı firma tarafından garantili olacakmış ürünler. Her üründe 5000 adet sınırlaması varmış ve fırsatların süresi 1 hafta olacakmış.

Dağıtımlar ise 25 ila 31 Ekim arasından yapılacakmış. 2-3 gün gecikme olabilr dendi yoğunluğa ve hava şartlarını baz alarak.

Ayrıca nasl güvenebiliriz dediğimde, bankaları (Garanti Aksaray Şubesi, Finansbank vs.) arayıp bilgi alabilir veya sanayi bkanlığından bilgi alabilirsiniz dendi.

Ayrıca kapııda ödeme yok, onla başa çıkamayız dediler. Kredi kartı ile çekim olacakmış. Eğer herhangi bir güven sorunu yaşarsanız bankayı arayarak ödemenizi durdurma lüksünüz var bu da yasalarda geçiyor diye bir cevap verildi bana.

Ürün iade konusunda da bhsettiler, istenildiği taktirde iade edebilrmişiz.

Son ve ilginç olan şey ise, bu akaşam başlayacak "O Ses Türkiye " adlı programda reklamlar dönmeye başlayacakmış. Acun Ilıcalının programı ile anlaşma falan yapılmış. Ayrıyetten 15 ulusal kanal da da bugün akşam itibari ile reklamlar dönmeye başlayacakmış. (Güven açısından bu önemli)

Özet olarak aldığım bilgiler bunlar.

Fİyatlar çok ucuz dediğimde TR ye göre ucuz ama avrupaya göre aynı fiyatlar dendi. Almanya daki bir firma ile 2 aylık kadar bir görüşme yaparak onların yolladığı katologda ki ürünlerden seçilerek bu ürünler satışa konmuış.

Ben aradım sordum. Eğer reklam olayı vs doğru ise güven konusunda ilerleme olmuş olur Tamami ile bililendirme amaçlı açtım konuyu. Kesinlikle firma çalışanı falan değlşim zaten bilen bilir beni. Gerisi size kalmış.

Adminler kapatmazsa sevinirim en azından yarına kadar....

Bu konu insanları bilgilendirme amaçlı ! Kapatma hakkınız yok. Haa eğer ki keyfi kapatıyorsanız bu forum forumluktan çıkmış demektir. Ben bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum ve güvenilirliği konusunda da bilgi alma hakkım olduğu kanaatindeyim ! Rica ediyorum yöneticelerde konuya mesaj yazsında herkes bilinmeyen konu kapatma nedeni öğrensin

+1

ben de bu konunun geçenlerde açıldığı gün direkt firmayı arayarak, bahsi geçen HAKAN bey isimli beyefendi ile görüştüm ve hemen hemen sizinle paylaşılan söylemlerin bi çoğunu aktardı bana.
    ancak ben forumumuzda paylaşmak için uygun bir atmosfere rastlamamıştım ve bi çok arkadaş güven sorunu yaşıyordu doğal olarak. ancak firma çalışanı geyiği olmasın diye paylaşmamıştım telefon görüşmesini.

söz konusu hadiseyi dikkate alarak ve araştırarak burada paylaştığınız için kutlarım sizi.

bu arada;

hatta maraton'da görevli arkadaşım var, acun bey ile samimidir kendisi. dilerseniz arayıp, kısaca söz konusu fırsat ürünü adlı ve candanoğlu adlı firma için bilgi edinmesini rica edebilirim.

• arkadaşlar dikkatimi çeken bir husus

bana site inandırıcı gelmedi daha önce satılan ürünlerden bir tanesi

ürün fiyatına ve satın alma adedine bakarak yorum sizin

http://firsaturunu.com/GUCC%c4%b0-Orjinal-Bayan-Cantas%c4%b1-Sadece-800-TL-P696.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Bu arkadaş da amma tırmaladı ha.Bana göre adminleri değil de inatla bilgilendirme ayağıyla bu konuyu hortlatanları araştırmak lazım...

ne alaka arkadasım sabah fark ettim siteyi burası dısında hiçbir yerde bilgi yok o açmasa ben açacaktım konuyu hemen milleti suçlamayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

arkadaşlar dikkatimi çeken bir husus

bana site inandırıcı gelmedi daha önce satılan ürünlerden bir tanesi

ürün fiyatına ve satın alma adedine bakarak yorum sizin

http://firsaturunu.com/GUCC%c4%b0-Orjinal-Bayan-Cantas%c4%b1-Sadece-800-TL-P696.aspx

Kesinlikle katılıyorum.

Benim de dikkatimi çekti. Guccinin bu modeli Türkiyede bile bu kadar satmamıştır.

• İlk arkadaşın yazdığından başka,Ne şekilde bir bilgi buluyorsunuz burada anlatsana.
    Organize işler tadı alıyorum hayırlısı bakalım...
  • quote:

Bu arkadaş da amma tırmaladı ha.Bana göre adminleri değil de inatla bilgilendirme ayağıyla bu konuyu hortlatanları araştırmak lazım...

Tamam araştır o zaman beni :) Ben neden kapatılıyor onu merak ettiğim için ısrarcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg55

quote:

ne alaka arkadasım sabah fark ettim siteyi burası dısında hiçbir yerde bilgi yok o açmasa ben açacaktım konuyu hemen milleti suçlamayalım..

İlk arkadaşın yazdığından başka,Ne şekilde bir bilgi buluyorsunuz burada anlatsana.
  • quote:

quote:

quote:

İlk arkadaşın yazdığından başka,Ne şekilde bir bilgi buluyorsunuz burada anlatsana.

Ne şüpheci insanlarız biz ya. Bilgilendirme dostum bu bilgilendirme. Telefon alacam burdan güvenirsem anladın mı ?

• şöyle bi konu var siteden 3000 üzerinde alım yapmış insan var nerde bunlar insan buraya girer bir iki yorum yazar burnuma pis kokular geliyo...
  • quote:

quote:

quote:

şöyle arkadasım konu güncel olursa belki buradan alışveriş yapan bi arkadas buluruz güvenlimi deilmi anlarız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.