Şimdi Ara

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
38.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.1.2. jailbreak kullanıyorum. Yeni versiyona geçmeye gerek varmı? Ne gibi farklar oluştu?

Şimdi yeni itunes vede yeni sürümü indirsem 2 saat sürer. Uğraşmaya değermi?
  • ben uzun zamandir update yapamiyordum ve ipodum (2G) eski versiyonlardaydi. 2.li versiyonlarda falan. sonra guncelleme yaptim direk 3.1.3 oldu. yani 3.1.2 yapmadim. bu dosyayi yukledigim zaman icinden mi cikiyor 3.1.2? yoksa yapamayacak miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.joker -- 24 Şubat 2010; 16:44:53 >
  • değmez uğraşma :)
  • Merhabalar benim ipod touch 2g 8GB cihazım var , öncelikle sürüm yükseltmeye kara verip mevcut olan şu an ki sürüm 3.1.3 e yükselttim bir önceki sürümüm ise 2.2.1 idi ipodum 3.1.3 oldu ancak redsnow programını açıp browse tıklayınca 3.1.2 görmesi için birde onu indirdim ancak browse yapıp gösterdiğimde yine kabul etmedi next yazısı belirmedi ondan sonra 2.2.1 indirip onu gösterdim programa yine kabul etmedi nerde hata yapıyorum acaba yardım edebilirmisiniz ayrıca program ilk açtığımdan beri 3.1.3 ün ipsw dosyasını görüyordu onuda kabul etmiyordu
  • 8 gb 1g Ipod Touch' ım var 2.2.1_5H11 versiyonu. Versiyonunu yükseltemiyorum itunes ten 4.95 $ istiyor ücretsiz bir yolu var mı acaba
  • bunu itouch 3g 32 gb ile deneyen oldu mu?Mecburen recovery yaparken 3.1.3 oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bunu itouch 3g 32 gb ile deneyen oldu mu?Mecburen recovery yaparken 3.1.3 oldu..

aleti dfu moduna sokuyorum jb oldu diyor fakat çıkarttığımda aletin ekranı kararmış oluyor ve yeniden başlatınca jb gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

quote:

bunu itouch 3g 32 gb ile deneyen oldu mu?Mecburen recovery yaparken 3.1.3 oldu..

aleti dfu moduna sokuyorum jb oldu diyor fakat çıkarttığımda aletin ekranı kararmış oluyor ve yeniden başlatınca jb gidiyor.

hmm o zaman versiyon düşürmeyi deneyeyim, şimdi 3.1.2 yi indiriyorum recovery mode a sokup onu yükleyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

quote:

hmm o zaman versiyon düşürmeyi deneyeyim, şimdi 3.1.2 yi indiriyorum recovery mode a sokup onu yükleyeceğim

malesef o da olmuyor diye biliyorum. eğer başarırsan lütfen bana pm at

edit: ayrıca sen silkroad bölümündeki kasap levo muydun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 27 Şubat 2010; 23:48:25 >

• yapamadım, downgrade i internette baktım video da adamlar yapıyordu
  • Eski sürüme yüklemenin tek yolu cydia'da shsh key kayıtlı olması ki çok karışık bir işlem ve 3.1.3'e güncellendiğinde baseband güncelleniyor, bunu geri almanın yolu yok yani unlock yapanlar kesinlikle güncellememeli yoksa pahalı bir ipod sahibi olursunuz.

Şu konuyu okuyorum da, adam baseband nedir hadi onu geçtim firmware nedir onu bile bilmeden jb yapmaya çalışıypr. Yani derdiniz nedir daha bunları bilmiyorsanız jb yapınca ne işinize yarayacak?

Hiç telefonunuzun içine etmeyin, jb mb uğraşmadan kullanın işte güzel güzel.. Hadi diyelim jb yaptınız, güncellemeyin 3.1.3'e.. Getirdiği büyük bir yenilik yok..
  • 3.1.2 restore dosyasını nereden indirebilirim?
  • arkadaşim dediğinin aynısını yaptım ıpod 3,1,3 tü 3,1,2 yi seçip yaptım ama hala hariçten program yüklemiyor yüklemede ilk önce hard disc resmi çıktı altında yazılar yazdı sonra ananasa benzer bi resim çıktı çizgi karekter profilden kafasında bant var koşar şeklinde kapanıp açıldı cihaz nerden anlıcam Jailbreak olduğunu hariçten programıda yüklemiyor acele cevap yazarsan çok sevinirim
  • herşeyi yaptım tekrardan sonra ıtunes i açtım uygulamalardan livemessenger nettv ve quickoffice programlarını ipod a yüklemeye çalıştım çıkan yazı şu şekilde sarı üçgenin içinde ünlem işareti some of the applications in your itunes library were not installed on the ipod ''gerçek's ipod''because one or more errors occurred
    altta for a list applications that could not be instaled click the + belov bunun anlamı nedir ingilizcem hiç yokturda acele cevap verrseniz sevinirim
  • Slm aranıza bugün katıldım böyle bir site yaptığınız için emeği geçen herkese gönülden teşekkürler..Benim size bir sorum olucak 1 hafta önce ipod touch 32gb 3rd version 3.1.3 Model MC008BT hangi jailbreak kurmam gerek şimdiden teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbuls

Slm aranıza bugün katıldım böyle bir site yaptığınız için emeği geçen herkese gönülden teşekkürler..Benim size bir sorum olucak 1 hafta önce ipod touch 32gb 3rd version 3.1.3 Model MC008BT hangi jailbreak kurmam gerek şimdiden teşekkür ederim....

3G 3.1.3 için JB çıkmadı daha.
  • Kekşe 3.1.3 'e yükseltmesiydin cihazı. Henüz 3.1.3 3G ipod touch MC modeller için çalışan jailbreak yazılımı yok. 3.1.2 için var. Bekleyceksin maalesef.
  • Bende 8gb ipod touch var. Aldığımda üzerinde 3.1.2 vardı. Yanlışlıkla update yaptım. Şuan sürüm 3.1.3 . Bu jailbreak'ın zararı varmı. Deneme yanılma yapsak birşey olurmu?
    Birde benim alet 3G mi 2G mi. 8gb'lıklar 2G diye biliyorum. Benim aletin modeli MC086BT gözüküyor. Yani bu bende çalışırmı???
  • MC model olan hic bir ipod a 3.1.3 icin JB yok.
  • George Hotz dün Blog'unda kalıcı(untethered) jailbreak işlemini gerçekleştirdiğini duyurdu. Bunu kanıtlayan bir de video ekledi. Ancak yakın zamanda yayınlaması beklenmiyor. Nedeni ise iPhone OS 3.2'yi (4.0 da olabilir) bekleyip bulduğu açığı bu sürümlerde kullanmak istemesi. İşlemin iPod Touch 2G/3G, iPhone 3Gs ve büyük ihtimal iPad'te de çalışacağı belirtilmiş.

Blog->http://iphonejtag.blogspot.com/2010/03/untethered-jailbreak.html
    Video->http://www.youtube.com/watch?v=__TR86PLiHw

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.