Şimdi Ara

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
38.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyelim bakalım acelemiz yok şimdilik daha yeni aldık ne de olsa :)MC Modellere çıkana kadar bekleriz :))
  • ipod touch 2g 3.1.3 versıyon yuklu ve MB model soyledıgınız herseyı ındırdım ama redsn0w u acıp browse deyıp 3.1.2 fırmwıreyı gosterdıgımde bu hata verıyor . OK deyıp ılerleyınce cıhazı kapama kısmında cıhazı kapıyorum ama next cıkmıyor yanı basılmıyo next e gorunmez gıbı oluyor :S aha bu da resım :D yardımcı olursanız sevınırım 4 gb oyun uygulama ındırdım hıc bırını yukleyemıyorum kafayı yedım ya.delırıcem 25 mılyon ıstedı telefoncu sımdı ona verıp jb yapıp alsam o 25 evlat acısı gıbı koyar:D

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!)

https://store.donanimhaber.com/8d/66/7c/8d667c1850e7560b02e9b967b9001149.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

ipod touch 2g 3.1.3 versıyon yuklu ve MB model soyledıgınız herseyı ındırdım ama redsn0w u acıp browse deyıp 3.1.2 fırmwıreyı gosterdıgımde bu hata verıyor . OK deyıp ılerleyınce cıhazı kapama kısmında cıhazı kapıyorum ama next cıkmıyor yanı basılmıyo next e gorunmez gıbı oluyor :S aha bu da resım :D yardımcı olursanız sevınırım 4 gb oyun uygulama ındırdım hıc bırını yukleyemıyorum kafayı yedım ya.delırıcem 25 mılyon ıstedı telefoncu sımdı ona verıp jb yapıp alsam o 25 evlat acısı gıbı koyar:D

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!)

https://store.donanimhaber.com/8d/66/7c/8d667c1850e7560b02e9b967b9001149.jpg

cihazı niye kapatıyorsun ki?iPod u açık olarak USB ye bağla.Ardından iTunes u kapat ve redsn0w u çalıştır ve ipoda işlem bitene kadar dokunma.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

cihazı niye kapatıyorsun ki?iPod u açık olarak USB ye bağla.Ardından iTunes u kapat ve redsn0w u çalıştır ve ipoda işlem bitene kadar dokunma.

tamam bende oyle yapıyorumda zaten kapamıyorum bu adımdan sonra aletı kapatıp dfu moduna almak gerekıyor ama ben o adıma gelemıyorum bu hatayı verıyor ondan bahsedıyorum yanlış anladın sanırım
  • arkadaşlar mc ipod 3g 32 gb aldım.jb cıktıgını duyan,goren olursa lütfen bi başlık yada pm atsın.şimdi sadece app store daki free lerle yetineceğiz sanırım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

tamam bende oyle yapıyorumda zaten kapamıyorum bu adımdan sonra aletı kapatıp dfu moduna almak gerekıyor ama ben o adıma gelemıyorum bu hatayı verıyor ondan bahsedıyorum yanlış anladın sanırım

JB işlemi sırasında dfu moda almayacaksın.Cihazı bağlayacaksın redsn0w u çalıştır ve JB yap.Dfu moda falan alınmayacak cihaz.
  • yok mu ark bi gelişme
  • Bu jailbreak çıkmadı gitti arkadaş şansa bak
  • Ya bana Lütfen yardımedin benim bulgaristandan alınmış ipodum var ama applications yok 16GB ne yapmalıyım ltf yardım
  • Ipod touch 1G 8 GB sorunsuz olarak 3.1.3 e geçip jailbreak yaptım. Dediğiniz gibi 3.1.2 yi boşyere indirmek dışında hiçbir aksilik olmuyor. Jailbreak yaptıktan sonra eski sürümden yüklediğim ücretli uygulamalar da çalışmaya devam etti. Kafası na yatmayanlar gönül rahatlığı ile bu yöntemle geçebilirler.
  • sol elimde şu anda ipod touch 2.2.1 var. 8GB 1G mi 2G mi bilmiyorum. Bluetooth u yok..
    sağ elimde ise ipod touch 3.1.3 var. 64GB 3G oldugu belli.

Şimdi. Bu ikisine burdaki ipsw leri kullanarak jailbreak yapabilir miyim. Bunu yapmak icin direk 3.1.3 lü ipsw yi indirip redsnow ile yüklemem mi gerekiyor..
  • 1G - 2G - 3G hepsini indirdim hicbirini kabul etmedi...

Edit-

2.2.1 MB sürümü onun için deniyorum...

3.1.3 MC sürümü ona daha çözüm yokmuş soru işareti olmasın ona yapmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 15 Nisan 2010; 8:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

sol elimde şu anda ipod touch 2.2.1 var. 8GB 1G mi 2G mi bilmiyorum. Bluetooth u yok..
    sağ elimde ise ipod touch 3.1.3 var. 64GB 3G oldugu belli.

Şimdi. Bu ikisine burdaki ipsw leri kullanarak jailbreak yapabilir miyim. Bunu yapmak icin direk 3.1.3 lü ipsw yi indirip redsnow ile yüklemem mi gerekiyor..

Sol elinizdekini yapabilirsiniz. Bluetooth yoksa 1g'dir. Sağ elinizdekinin o sürümü halen jb yapılamadı.
  • Size tecrübemi anlatayım.
    Bende iphone 3GS 32 Gb yurt dışından fakat kayıtlı iphone var.TKK da kayıtlı olduğu için bir tehlike arz etmeyeceğini düşündüğümden cihaz yavaşladığından 3.12 yerine 3.13 yükledim.ve telefon kilitlendi.redsn0w arkadaşların da dediği gibi 3GS modelinde işe yaramıyor.ne yaptıysam çalışmıyor.imei dahi gitti.servis bile ek ücret kabul etmeme rağmen yapamadı.3.13 3GS JB çıkmasını beklemeden başka çarem kalmadı.Su an iphone çekmecede yatıyor.ve türkcellden alınmıs iphone var.siz sizin olun yurt dışından gelen cihaza 3.13 yüklemeyin.
  • bende de waiting for reboot ekraninda donma oluyor guvenli kipte denedigimde de sonuc alamadim donma devam ediyor, sanirim usb ile ilgili bir sorun var cunku usb 2.0 ile ilgili bir uyari cikiyor. Ne yapmam lazim?
    iphone 2g 8gb aldim icinde henuz sim kart takili degil, sim kilidi olmayan bir kart takin yaziyor ekranda menuye ulasamiyorum.
  • ya bişey sorabilirmiyim yeri değil ama..ben bgn ipod touch 8gb aldm 3. nesil ve wirelessinde problem yaşıorm wireless bağlanıo full çekio ama site gelmio ipodda bu ipodun bi sorunumu yoksa benim wireless bağlantımdaki bi sorun mu ?
  • waiting for reboot yazıyo gerisi gelmiyo delirecem ya bn yurt dısından almıstım 2g ipod touch ondan olabilirmi acaba bide 3.1.2 wireless siz nasıl jailbreak yapa bilirim ltfn yarıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra120

waiting for reboot yazıyo gerisi gelmiyo delirecem ya bn yurt dısından almıstım 2g ipod touch ondan olabilirmi acaba bide 3.1.2 wireless siz nasıl jailbreak yapa bilirim ltfn yarıdım

Wi-fi ile JB yok ki.iPod u USB den bağlayıp JB yapacaksın.
  • nasıl yapacam iste bu yöntem le olmuyo 3.1.2 icin varsa bi link ata bilirmisiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra120

nasıl yapacam iste bu yöntem le olmuyo 3.1.2 icin varsa bi link ata bilirmisiniz acaba

1. iPod u USB ile bağla.
    2.iTunes ve iPod ile ilgili tüm uygulamaları kapat.
    3.Blackr1n i çalıştır.
    4.Make It Ra1n e tıkla.Ardından bir uyarı gelecek OK a bas.
    5.iPod açılınca ana ekrana Blackra1n programı gelecek onu çalıştır.
    6.Yüklemek istediklerini seç ve yükle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.