Şimdi Ara

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
38.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ücretli uygulamaları vs. app store üzerindenmi yükleyebilicem yoksa cydia içindenmi? Direk ınstall a tıklayınca yüklüyormu?
  • AppStore dan ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemezsin JB li cihaza, crackli uygulamaları yüklersin ücretsiz olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

AppStore dan ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemezsin JB li cihaza, crackli uygulamaları yüklersin ücretsiz olarak

Nasıl yükliycez işte onu soruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

AppStore dan ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemezsin JB li cihaza, crackli uygulamaları yüklersin ücretsiz olarak

Cydia dan installous adlı programı indir.Tıpkı appstore gibidir istediğini indirebilirsin.Cydia da yoksa installous "cydia.hackulo.us" bu source u ekle ordan indirebilirsin.Source eklemeyi bilmiyorsan bu linkte resimli anlatım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_25360938/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Cydia dan installous adlı programı indir.Tıpkı appstore gibidir istediğini indirebilirsin.Cydia da yoksa installous "cydia.hackulo.us" bu source u ekle ordan indirebilirsin.Source eklemeyi bilmiyorsan bu linkte resimli anlatım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_25360938/tm.htm

Yardım için teşekkür ederim.Şimdi hallettim yükledim installlous'u.Bi kurcalayalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 12 Kasım 2011; 0:15:22 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.