Şimdi Ara

Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI!!! (1.Nesil iPod Touch ile Denenmiştir!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
38.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli

ipod touch 3g 3.1.1 sürümlü aletime jailbreak yapamaz mıyım şimdi?

1. nesil sanırım? 3.1.3 sürümüne güncelleyip yaparsınız.

@musty47
    Evet oluyor arkadaşım. Sorun varsa, güvenli kipte yapmayı deneyin. Fakat dikkat MC modellerde olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 7 Şubat 2010; 2:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

quote:

ipod touch 3g 3.1.1 sürümlü aletime jailbreak yapamaz mıyım şimdi?

1. nesil sanırım? 3.1.3 sürümüne güncelleyip yaparsınız.

@musty47
    Evet oluyor arkadaşım. Sorun varsa, güvenli kipte yapmayı deneyin.

üçüncü nesil ve 32 gb
  • bu yöntemle 3.nesile yapılamıyor arkadaşım. ilk mesajda çalışan ipod touch modellerini yazdım. 1.nesile ve 2.nesilin mc model olmayanlarına yapılabiliyor.
  • quote:

bu yöntemle 3.nesile yapılamıyor arkadaşım. ilk mesajda çalışan ipod touch modellerini yazdım. 1.nesile ve 2.nesilin mc model olmayanlarına yapılabiliyor.

peki hangi yöntemle yapabilirim? sizce başka bir yöntemle yapmalı mıyım yoksa birisinin yapıp olumlu sonuç almasını mı beklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 7 Şubat 2010; 2:53:56 >
  • quote:

quote:

bu yöntemle 3.nesile yapılamıyor arkadaşım. ilk mesajda çalışan ipod touch modellerini yazdım. 1.nesile ve 2.nesilin mc model olmayanlarına yapılabiliyor.

peki hangi yöntemle yapabilirim? sizce başka bir yöntemle yapmalı mıyım yoksa birisinin yapıp olumlu sonuç almasını mı beklemeliyim?

Ben de dünden beri araştırıyorum.Daha 3. nesil için 3.1.3 ün JB i yok.Umarım en kısa zamanda çıkar.
  • iPod Touch iBoot'lu modellerde uygulanabiliyor mu bu jailbreak?
  • bu ne zaman blackra1n ile jailbreak yapilabilcek?haberi olan varmi?
  • 3.nesil ipod touchlar için bu jailbreak işi çözemiyor sanırım birde MC ile başlayan modellerde. 3.nesil ipod touch aldırdık bir arkadaşa, 1 ay içinde burada olacak, umarım bu arada jailbreak sorunu hallolur.
  • teşekkürler uyguluyorum 3.0 dan sonra upgrade yapmamıştım hiç
  • Arkadaşlar ben her şeyi yapıyorum.DFU modune giriyorum fakat program no device detected diyor.ne yapmalıyım
  • Arkadaşlar İpod Touch 2G Kullanıyorum 3.1.3 sürümüne güncelledim...ancak şu redsn0wda neyaptıysam 3.1.2 firmware i seçmeme rağmen "Unable to recognize specified İPSW" hatasından kurtulamadım.. 3 4 kere farklı yerlerden aynı firmware indirdim ancak olmuyor ..
    Yardımlarınızı bekliyorum...
  • arkadaşlar bende turkcellden aldıgım iphone 3G 16 Gb var.dediğiniz gibi tum adımları sorunsuz yaptım ve bıtırdım ancak eskı surumde kurulu olan oyunları tekrar yuklmek ıstedıgımde asagıdakı gıbı hata verıyor ne yapam gerek cozmem ıcın????

Some of the applications in your iTunes library were not
    installed on the iPhone ''senin's iPhone'' because one or
    more errors occurred

for a list of applications that could not be installed,click the + below.
  • şimdi bir daha denedım bu seferde ıce age yuklerken hata verdı aşağıdakı gıbı.

The applications ''ice age'' was not installed on the iPhone '' senın's iPhone''
    because an unknown error occurred (0xE8008001).
  • iPod Touch 3G için Jailbreak çıktı mı? Çünkü 1 hafta içinde iPod Touch 3G 32 gb ya da 64 gb alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 1905 -- 14 Şubat 2010; 15:10:20 >
  • 3.1.3 versiyonu MC modelleri için sanırım hala sorun var jailbreak'de. Bende aldım elime ulaşmasına 1 ay kadar bir süre var. Umarım o zamana kadar 3.nesil MC modellerdeki jailbresak sonuda aşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erguder82

arkadaşlar bende turkcellden aldıgım iphone 3G 16 Gb var.dediğiniz gibi tum adımları sorunsuz yaptım ve bıtırdım ancak eskı surumde kurulu olan oyunları tekrar yuklmek ıstedıgımde asagıdakı gıbı hata verıyor ne yapam gerek cozmem ıcın????

Some of the applications in your iTunes library were not
    installed on the iPhone ''senin's iPhone'' because one or
    more errors occurred

for a list of applications that could not be installed,click the + below.

EVET ARKADAŞLAR KENDİ SORUNUMU TESADÜFEN ÇÖZDÜM İPHONE 3G JAİLBREAK YAPTIKTIKTAN SONRA cydia programını açıp alt taraftan (Manage) butonuna basıp açılan pencereden (Sources) butonuna tıklıyoruz sag üst köşedeki (Edit) butonuna basıp hemen arkasından sol üst köşedeki (Add) tuşuna basıp açılan adres girme kutucuguna http://cydia.hackulo.com adresini girip Add Source butonuna basıp kayıt ediyoruz. ve yine sağ üst köşedeki (Done) butonuna basıyoruz. daha sonra bu girdiğimiz adrese tıklayıp içeriğine girdiğimizde (AppSync For OS 3.1) adlı programa tıklayarak telefonumuza kuruyoruz. kurulum bıttıkten sonra iTunes'ten istediğiniz programları hata almadan yukleye bılıyorsunuz.

• waiting for reboot yazısından sonra 20 dk bekledim ilerlemiyor ipdoumun sürümü 3.1.2 3.1.3 e mi yükseltmem lazım?
  • ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN !!!!

3GS 32 GB YURTDIŞINDAN ALDIM,PASAPORTA KAYITLI, ÜRETİMİ 2010 YILININ 1. HAFTASI GÖRÜNÜYO, FIRMWARE 3.1.3 YÜKLÜ, ŞİMDİ BUNA JAILBREAK UYGULAYAMAYACAK MIYIM? IPHONE CAMİASINA YENİ KATILDIM, ÇOK FAZLA BİLGİM YOK, YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • arkadaşım burdakı jeilbreak için sürümünü yükseltmen lazım ama 3.1.2 surumune sahıpsen ınternetten arattır goreceksın blackra1n adlı programla yapılıyor.
  • arkadaşım suan ıcın senın telefonuna uygun jeilbreak yok dıye bılıyorum ama cok kullanıcısı olan bır cıhaz oldugu ıcın nette araştır. 1-2 haftaya oda cıkar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.