Bildirim
Firma 1950xt Yerine 2900GT Veriyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
al hemen ne duruyon -
Ah keşke bi firmada bana böyle yapsa Değiştir 2900GT ile
-
Değerleri daha mı yüksek 2900GT'nin yoksa DX10 diye mi öyle söylüyorsunuz? -
HD2900GT, 1950Pro ayarında bir karttır. 1950XT ise 1950Prodan %30-40 daha performanslı bir karttır. Hesabı siz yapın artık... -
Yani hemen hemen aynı o zaman... -
BENCE ALMALISIN GÜZEL BİR TEKLİF HİÇ DÜŞÜNME BİLE
-
Aldığı fiyata bakmak lazım faturada 1950xt'yi.Şuanki fiyatlarla 2900GT 512 alabilir,pro zannetmiyorum.
not : 2900gt'nin 256mb olduğunu gözümden kaçırmışım,512 olan modeli ile değiştirebilirsin.Ama sonuç alamıyorsan 256mb'ıda alabilirsin
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 12 Kasım 2007; 13:56:11 > -
Daha dün biri bana msn de 1950xt nin yerine 1950Gt vereceklerini söylüyordu. -
aynı kartı bulamıyorlarsa senin seçme hakkın var 8800gt al farkını vererek -
O msndeki adama o kartı satan adamım ben işte.. Kavga dövüş ithalatçı bunu vereyim dedi...
Sonuçta x1950xt yok.O kartın bir model yükseğide çok pahalı.Valla napıcam ben de karar veremedim... -
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Sapphire marka 256mb 256 mb x1950xt kartım bozuldu.Karttan olmadığı için SAPPHIRE ATI HD2900GT(256Bit)256MB DDR3 AVIVO 16X ile değiştirelim diyorlar.Acaba hangi kart daha performanslı?
şakamısın yaaa..hemen alll...bide soruyorsun..işte kiminde şans olur hala daha iyisini ister..utanmazsan 2900xt iste belki kabul ederler..adamı günaha sokarlar..tövbe tövbe...
-
^^^^CRAZY^^^^ söylemişti bana.
1950xt nere 1950gt nere
olabiliyorsa para iadesi yapsınlar bence.yada 8800gt gibi bir kart versin Ati -
Para iadesi yapmıyolar işte...Yapsalar halletçezde... -
hergün forumda bozulmuş bir sapphire marka kart görüyorum -
ofisteki 6600 gt bozuldu yerine 8500gt verelim dediler bende farkını verip 8800gt istedim ..şimdi kartı bekliyorum
sende bastır istediğini al.. -
Bizim olay biraz farklı.Power girişi yanıktı.Kimden kaynaklı olduğu belli değildi.Zaten çok kavga ettik.Uzatmak istemiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: nofear72
ofisteki 6600 gt bozuldu yerine 8500gt verelim dediler bende farkını verip 8800gt istedim ..şimdi kartı bekliyorum
sende bastır istediğini al..
-
Hala verilen testlere rağmen bazı arkadaşlar hemen kap kartı diyorlar ya hayret ediyorum. HD2900GT çöplük karttır.(Kimse alınmasın, Atiye garezim olduğundan deği,ki 1950GT kullanıcısıyım,l gerçekten çöplük olduğundan öyle diyorum.) 1950XT gibi zamanın baba kartına karşılık, 2900GT gibi ancak 1950Pro ayarında olabilen bir kartı teklif ediyorlar ve forumun müdavimi olan bazı arkadaşlar bile buna hemen balıklama atlıyor, hemen al diyor, pes doğrusu, diyecek başka birşey bulamıyorum... -
Bunun sebebi Sapphire'in en çok satan kart olması...
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
hergün forumda bozulmuş bir sapphire marka kart görüyorum
-
1950 prodan bile kötü duruyor testlerde :)
pro ya hakaret etmeyelim :)
Benzer içerikler
- nvidia geforce 940mx
- intel hd graphics 3000
- amd radeon r7 200
- intel uhd graphics nedir
- fiyat performans ekran kartı
- rx 8000 serisi
- rtx 5090
- rx 7600 neye denk
- radeon rx 9070 xt
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X