Şimdi Ara

Firefoxta Adware 'Reklami Kapat'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mayıs 2014; 22:10:18 >

• FF ABP yi varsayılan ayarlara getir, Easylist ve Fanboy Turkishi listeye ekle sorunun çözülür. Çünkü yukardaki siteleri açtım reklam felan gelmedi.
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mayıs 2014; 22:10:26 >
  • Herhangi bir sistem değişikliği, program ekleme/kaldırma vs. yapmadığım halde, bende de bugün görünmeye başladı aynı sorun. Tamamen aynı görünüm, her türlü (yerli/yabancı) sitede karşıma çıkıyor. Chrome'dan denemedim ama Firefox'ta karşılaşıyorum. İlgili listelerle beraber ABP bende de yüklü. Henüz çözümünü bulamadım, ben de takipteyim.
  • Laika kullanıcısına yanıt
    EDIT: Sorun DNS'ten kaynaklaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 16 Mayıs 2014; 17:17:58 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Format atmayı düşünüyorum sanırım bugün, ama son bir çözüm olarak modem ve router'a reset atacağım; daha önce karşılaştığım bir adware sorununa tp-link marka modemdeki bir güvenlik açığının kötüye kullanılmasının sebep olduğunu okumuştum yine donanımhaber forumda. (o adware ise hangi bağlantıya tıklarsam tıklayayım öncelikle beni gerizekalı bir siteye yönlendiriyordu--ki whois ile site sahibinin don markasına kadar öğrenmiştim ama herhangi bir eylemde bulunmadım kendisine karşı...) Ayrıntıları hatırlamıyorum ama ilgili başlığı bulursam paylaşayacağım akşamüstü. Sizin de modem veya router'ınız aynı ise benzer bir sıkıntımız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laika -- 16 Mayıs 2014; 12:52:57 >
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mayıs 2014; 22:10:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome dosya indirmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Şu an mobildeyim ama birkaç saat içinde bilgisayar başına geçip deneyeceğim. Son sansür dalgasında değiştirdiğim hosts dosyasini eski haline getirerek, Statik bir IP ve farklı bir dns ile deneyip sonucları bildiririm.

Dns'imiz farkli. Dogrudan modemde değiştirmiştim dns'i ama ezberimde degil. Onu da söylerim bakınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mayıs 2014; 22:10:47 >
  • Hocam sizin kullandığınız DNS'i de denedim ama Firefox'ta hala reklam görünüyor pek çok sitede rastgele. Chrome'a geçeceğim sanırım istemesem de... ZenMate olmadan, default Chrome'u deniyorum şu an, herhangi bir sitede reklam çıkmazsa sanırım mecburen geçeceğim.
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mayıs 2014; 22:10:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.