Şimdi Ara

Google chrome dosya indirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google chrome dosya indirmiyor

• Çözüm bulamadım. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Bir de indirmelerinizi Internet Download Manager ile yapmanızı öneririm. Hem daha hızlıdır, hem daha stabildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Çözüm bulamadım. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Bir de indirmelerinizi Internet Download Manager ile yapmanızı öneririm. Hem daha hızlıdır, hem daha stabildir..

dostum 1mbit kullanıyorum 2 saattir bekliyorum yüklenmesi için bide kaldırıp tekrarmi yüklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

Böyle kalıyor ne yapacağım

İyi akşamlar,
    İnternet download manager'ı kullanmanızı tavsiye ederim, hem desteklediği taktirde indirme işlemini durdurup, başlatabilirsiniz,hatta download tamamlanınca bilgisayarı otomatik kapatıyor seçenekle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

İyi akşamlar,
    İnternet download manager'ı kullanmanızı tavsiye ederim, hem desteklediği taktirde indirme işlemini durdurup, başlatabilirsiniz,hatta download tamamlanınca bilgisayarı otomatik kapatıyor seçenekle....

kullnıyodum süresi bitince sildim şimdi sorunuma çare lazım kardeş nasıl indirecem bunu
  • Hocam bu sorunun bir sürü nedeni olabilir virüs programı engelleyebilir,virüs engelleyebilir dns ayarları, bağlantı vs modemi güncellenmemesinden de olabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

İyi akşamlar,

kullnıyodum süresi bitince sildim şimdi sorunuma çare lazım kardeş nasıl indirecem bunu

free download manager

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her indirdiğin dosyada bu oluyormu bazı siteler belli bir indirme kotası sunuyor çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

Her indirdiğin dosyada bu oluyormu bazı siteler belli bir indirme kotası sunuyor çünkü...

hocam orjinal sitesinden indirdim bu bir oyun,kota oldugunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.