Bildirim
Firefox yavaşlıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Glen_johnson
Pc ye daha yeni format attım fakat firefox 1-2 saniye donuyor.5 dakikada 1 falan oluyor bu.explorer da opera da falan olmuyor.bu arada ram 512 mb.
firefox eklenti çıkartmıştı o eklentileri indirdikten sonra tekrar deneyip buraya yazar mısın_? -
quote:
Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm
quote:
Pc ye daha yeni format attım fakat firefox 1-2 saniye donuyor.5 dakikada 1 falan oluyor bu.explorer da opera da falan olmuyor.bu arada ram 512 mb.
firefox eklenti çıkartmıştı o eklentileri indirdikten sonra tekrar deneyip buraya yazar mısın_?
hangi eklenti arkadaşım anlamadım -
arkadaşl Fasterfox eklentisini söylüyor.Araçlar/Eklentilerden Fasterfox kurabilirsin.birde forumda ararsan firefoxu hızlandıracak ipuclarına ulaşabilirsin -
Bırakın Tilkiyi aşırı sıcaklardan onunlda beyni sulandı
gelin operaya opera calalım birlikde Tilkide huzura kavussun .. -
quote:
Orjinalden alıntı: SiyahLimm
Bırakın Tilkiyi aşırı sıcaklardan onunlda beyni sulandı
gelin operaya opera calalım birlikde Tilkide huzura kavussun ..
+1opera dururken.. -
firefox adres çubuğuna about:config yazıp browser.sessionhistory.max_entries i bulup daha düşük bir rakam yazarsanız iyi olur örneğin 8-10 gibi ( bundan daha düşük bi rakam da yazabilirsiniz). Bu firefox un bellekte tutacağı sayfayı gösteriyor. sadece bunu biliryorum firefox optimizasyonu hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winnt -- 24 Haziran 2007; 15:45:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: winnt
firefox adres çubuğuna about:config yazıp browser.sessionhistory.max_entries i bulup daha düşük bir rakam yazarsanız iyi olur örneğin 8-10 gibi ( bundan daha düşük bi rakam da yazabilirsiniz). Bu firefox un bellekte tutacağı sayfayı gösteriyor. sadece bunu biliryorum firefox optimizasyonu hakkında
50 di.20 ye düşürdüm.ben geçmişi falan silmem o yüzden donuyor olabilir.sağolasın -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: winnt
50 di.20 ye düşürdüm.ben geçmişi falan silmem o yüzden donuyor olabilir.sağolasın
operamda adres hafızası 10.000
önbellek 400 mb
eklenti kurmadan reklam engelliyorum
sayfalar 5 sn nin altında açılıyor tilkinin beyni sulanmış geçin operaya
-
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/fasterfox/fasterfox-2.0.0-fx.xpi
fasterfox u indir bide -
quote:
Orjinalden alıntı: OoßladeOoO
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/fasterfox/fasterfox-2.0.0-fx.xpi
fasterfox u indir bide
sayfalar daha hızlı açılıyor.bakalım donmaya etki edicek mi -
quote:
quote:
fasterfox u indir bide
sayfalar daha hızlı açılıyor.bakalım donmaya etki edicek mi
donmaya etki eden sürümüde var opera.com dan indir
-
quote:
quote:
quote:
fasterfox u indir bide
opera daha iyi aslında ama görüntüsü kötü.güzel durmuyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
fasterfox u indir bide
opera daha iyi aslında ama görüntüsü kötü.güzel durmuyor
şöyle renkli bi opera hediye
-
Firefox'un bir süre sonra yavaşlaması ve sistem belleğini bayağı bir yemesinden dolayı soğudum, şu anda Opera'nın son sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum bence Firefoxu bırak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon numarasından konum bulunur mu
- org.mozilla.javascript.javascriptexception hatası
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- excel"de 2 sütunu karşılaştırma düşeyara
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- office ltsc nedir
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X