Şimdi Ara

Firefox ve Chrome anasayfam değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir programın kurulumu sırasında bir sürü gereksiz ek program kuruldu, sonra bunları sildim ama Firefox ve Chrome anasayfama qvo6.com diye bir sayfa geldi.

Tarayıcı ayarlarından naptıysam düzeltemedim. Bunu nasıl kaldırabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bir programın kurulumu sırasında bir sürü gereksiz ek program kuruldu, sonra bunları sildim ama Firefox ve Chrome anasayfama qvo6.com diye bir sayfa geldi.

Tarayıcı ayarlarından naptıysam düzeltemedim. Bunu nasıl kaldırabilirim?

firefox'ta anasayfayı kaldırdıktan sonra add-ons(eklentiler)'den qvo6'yı da kaldırın.
  • Spy hunter 4 programıyla iki defa tarama yaptım, ancak temizledi ama kurtuldum sonunda reklamlardan.
  • Direk şu şekilde halledebilirsin ;

Firefox kısayolu (sağ tık) , özellikler - hedefte "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe-http:\\www.reklamliste.com" gelmiştir -'den itibaren sil

Her tarayıcıda çalışır böyle
  • bunu düzeltmek için 3 adım var

1 - taryıcı başlangıcındaki açılacak sayfa ve arama motoru kısmını deştirmiştir. onları düzelt

2 - başlat > aramaya "navigake" yazın "navigake.exe" adlı bir dosya bulursa sag tık > dosya konumunda aç diyip dosyayı silin. yanlış hatırlamıyorsam sistem32 klasörü içinde saklanıyo bu lanet sey,

3 - bide kemancı @Kemâncı arkadaşın bahsettiği sey tarayıcı kısayolunun sonunda herhangi site adresi varsa onları silmek lazım.

Buradaki en önemli adım navigaki.exe silmektir. onu silmediğin sürece diger 2 adım geçersiz kılıcaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.