Bildirim
Firefox ve Chrome anasayfam değişti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Bir programın kurulumu sırasında bir sürü gereksiz ek program kuruldu, sonra bunları sildim ama Firefox ve Chrome anasayfama qvo6.com diye bir sayfa geldi.
Tarayıcı ayarlarından naptıysam düzeltemedim. Bunu nasıl kaldırabilirim?
firefox'ta anasayfayı kaldırdıktan sonra add-ons(eklentiler)'den qvo6'yı da kaldırın. -
Spy hunter 4 programıyla iki defa tarama yaptım, ancak temizledi ama kurtuldum sonunda reklamlardan. -
Direk şu şekilde halledebilirsin ;
Firefox kısayolu (sağ tık) , özellikler - hedefte "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe-http:\\www.reklamliste.com" gelmiştir -'den itibaren sil
Her tarayıcıda çalışır böyle -
bunu düzeltmek için 3 adım var
1 - taryıcı başlangıcındaki açılacak sayfa ve arama motoru kısmını deştirmiştir. onları düzelt
2 - başlat > aramaya "navigake" yazın "navigake.exe" adlı bir dosya bulursa sag tık > dosya konumunda aç diyip dosyayı silin. yanlış hatırlamıyorsam sistem32 klasörü içinde saklanıyo bu lanet sey,
3 - bide kemancı @Kemâncı arkadaşın bahsettiği sey tarayıcı kısayolunun sonunda herhangi site adresi varsa onları silmek lazım.
Buradaki en önemli adım navigaki.exe silmektir. onu silmediğin sürece diger 2 adım geçersiz kılıcaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X