Şimdi Ara

Firefox Preloader 1.0 (Açılış Hızlandırıcı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox Preloader, Firefox Tarayıcınızı salisede açmanızı sağlıyor. Artık önceki gibi saniyelerce hatta dakikalarca açılsın diye beklemek yok. Firefox Preloader'i indirip kuruyosunuz, hiçbir ayar yapmadan artık firefox simgesine bastığınız an firefox açılıyor. Bir kez kurduktan sonra bilgisayar açıldığında program otomatik çalışıyor ve firefox'u açmak istediğinizde sadece firefox simgesine tıklamanız yeterli oluyor.

Denedim. Gerçekten işe yarıyor

http://rapidshare.de/files/41273501/FirefoxPreloaderSetup.rar.html

• Bir deneyelim.Zira bende muzdaribim bu sorundan...
  • Şu an denedim.Açılış hızlı oluyor doğru.Şu an benim için tek dezavantajı firefoxu kapatmadan önce sekmelerde yer alan sitelerin kapatıp açma sonrasında tekrar geri gelmemesi.Buna da bir çözüm bulursak sorun kalmaz sanırım
  • Evet öyle bir bug sözkonusu ama hep açılış sayfamdan başladığım için bence problem değil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

Evet öyle bir bug sözkonusu ama hep açılış sayfamdan başladığım için bence problem değil :)

Ben genelde son kullandığım sekmelerde yer alan sayfaları sürekli kullandığım için çıkışta kaydediyo malum.SOnradan her girişte tek tek yazmak zorunda kalmıyorum.Neyse artık duruma göre hareket ederiz.
  • Firefox 1 saniyede aciliyor zaten ?
  • Firefox temiz bir kurulumda çok hızlı, ancak biraz eklenti kurunca çekilmez oluyor. Özellikle bilgisayarı ilk açtığım zaman açılması 30 saniyeyi buluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

Firefox 1 saniyede aciliyor zaten ?

Keşke bende de öyle olsaydı.Eklentilerdenmidir nedir bilemiyorum ama benimkinin açılması 4-5 saniye sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

quote:

Firefox 1 saniyede aciliyor zaten ?

Keşke bende de öyle olsaydı.Eklentilerdenmidir nedir bilemiyorum ama benimkinin açılması 4-5 saniye sürüyor.

Eklentilerden; evet bende bu dertten yakınıyorum ama eklentisiz de Firefox'un bir ayrıcalığı yok
  • Teşekkürler paylaşım için gerçekten açılışta gözle görülür bir hızlanma var
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Firefox temiz bir kurulumda çok hızlı, ancak biraz eklenti kurunca çekilmez oluyor. Özellikle bilgisayarı ilk açtığım zaman açılması 30 saniyeyi buluyor.

Neler kurdunuz cok merak ediyorum. Benim XP SP3 sistem gayet eski (3700+, 1.5GB, 7200rpm eski bir hdd).
    Su eklentiler kurulu:
    Adblock Plus
    BugMeNot
    FlagFox
    MediaPlayerConnectivity
    Quick Restart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 4 Ocak 2009; 22:31:13 >
  • Bende de 3-4 eklenti var ama açılma hızı farketmedi
  • Cool iris eklentisinin yavaşlamada etkisi büyük
    Güncellemeden sonra bende de yavaşlama başladı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Firefox temiz bir kurulumda çok hızlı, ancak biraz eklenti kurunca çekilmez oluyor. Özellikle bilgisayarı ilk açtığım zaman açılması 30 saniyeyi buluyor.

Neler kurdunuz cok merak ediyorum. Benim XP SP3 sistem gayet eski (3700+, 1.5GB, 7200rpm eski bir hdd).
    Su eklentiler kurulu:
    Adblock Plus
    BugMeNot
    FlagFox
    MediaPlayerConnectivity
    Quick Restart

Bendekiler de şunlar:
    Adblock Plus
    BugMeNot
    Firebug
    Greasemonkey
    Fosterfox
    Fast video download
    Gmailnotifier
    Livepagerank
    Phproxy
    speeddial
  • quote:

Neler kurdunuz cok merak ediyorum....

Sistemin ilk açılmasından sonra Firefox'un yaklaşık 30 saniyede açıldığını yazmıştım. E Firefox'da haklı tabi bir yerde. Normalde 3x ile uyumsuz eklentileri bile Nightly Tester Tools ile üzerine kurdum
    Bendeki eklentiler şöyle:
    BugMeNot
    Delicious Bookmarks
    DownloadHelper
    eQuake Alert
    FoxLingo
    gui:config
    IDM CC
    Java Quick Starter (bak bunu ben de yeni gördüm:) )
    Live IP Address
    Navigational Sounds
    Nightly Tester Tools
    Paste and Go 2
    Popomungo
    Split Browser
    Stop-or-Reload Button
    Tab Mix Plus

P4 3.2 Ghz, 1,5 GB RAM'li makinada Firefox 3.0.4 kurulu. Daha önce hep sürüm yükselterek kurdum. Artık sıfırdan temiz kurmak lazım ama üşeniyorum. Belki sıfırdan kursam bu kadar yavaş açılmaz. Çünkü ben çok program kurup kaldıran biriyim. Bana ilginç gelen çoğu eklentiyi kurup, bir süre deneyip silmişimdir. Onların kesin bir yerlerde artıkları kalmıştır herhalde. Ayrıca Firefox'un normal sistem dizinine kurulmamış olması da hızı etkiler mi bilmiyorum. Bu arada Preloader'ın daha önceki eski sürümlerini kullanırken hiç bir hızlanma yaşamamıştım. O zamanki sürümler bazı kişilerde hızlanma yapmazken bazılarının Firefox'u yeniden doğmuş gibiydi.

• Gözle görülür bir hızlanma oldu gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.