Arkadaşlar daha düne kadar bu prolemi yaşamıyordum ama bugün nedense böyle birşey ile karşı karşıyayım.sorun şu mesela forum veya üye olduğum sitelere girerken kullanıcı adımı ve şifremi yazıp sitelerdeki beni hatırla kutucuklarına çentik atıyordum ve sitelerde beni kaydediyordu.her defasında tekrardan yazmama gerek kalmıyordu.ama şimdi mozillayı her kapatıp açtığımda baştan yazmamı istiyor deli oldum yardım edebilecek olan yok mu :/
Mozillayı kapadığında geçmiş siliniyor mu?Buna bakabilirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: a_yavuzy_
Mozillayı kapadığında geçmiş siliniyor mu?Buna bakabilirmisin?
hyr dostum geçiş duruyor.
peki çerezleri gibi nesneleri veya gizlilik süpürücü bir program kullanıyormusun örn: iobit asc, ad-aware kaspersky 9 gibi güvenlik yada temizleme programları gizlilik belirten dosyaları siler.
Geçmişi tamamiyle silerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
peki çerezleri gibi nesneleri veya gizlilik süpürücü bir program kullanıyormusun örn: iobit asc, ad-aware kaspersky 9 gibi güvenlik yada temizleme programları gizlilik belirten dosyaları siler.
dostum nod32 ve ccleanerım war fakat bugune kadar hiçbirşey yapmıyorlardıki onlar firefoxumu neoldu yani kendi kendine son 2 gündeki :S
ya son 2 gündür bitane güncelleştirme war xp'de ama yüklerken hep başarısız diyor acaba o mu etkiliyor.aşağıdaki ;
.NET 2.0 - 3.5 sürümleri için Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ve .NET Framework 3.5 Ailesi Güncelleştirmesi (KB951847) x86 Windows 2000, Windows Server 2003 ve Windows XP İçin Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB974417)