Şimdi Ara

Firefox kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, tarayıcı olarak firefox 20 sürümünü kullanmaktaydım ve otomatik olarak güncelleme yapamadığı için açılışta sürekli hata mesajı alıyordum. Elle güncellemeyi denedim o da fayda etmedi. Son çare olarak firefox'u tamamen bilgisayarımdan kaldırdım ve firefox 22 sürümünü yüklemeyi denedim. Ancak setup dosyasına tıkladığımda "extracting" yazısı beliriyor ve dolduktan sonra kurulumla ilgili ekrana hiçbir menü gelmiyor. Her deneyişimde aynı sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler. (işletim sistemi windows 7)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantasy7 -- 27 Haziran 2013; 18:40:57 >

• önceki firefox revo uninstaller ile sil.

sonra

bilgisayar/c/kullanıcılar/kullanıcı adı/appdata/local/mozilla/profiles adlı sarı dizinde (klasörde) ne varsa sil.

bilgisarını yeniden başlat. ve firefoxun son sürümü 22.0 indir, kur.
  • serona S kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin için teşekkürler. Eski firefox sürümünü program ekle kaldırdan sildim tamamen zaten. Yeniden başlatıp deneyince de değişen birşey yok :/
  • İşletim sisteminizde bir problem veya virüs olabilir. Çünkü Firefox u kurmak için önceki sürümü kaldırmak bile gerekmiyor. Kurulum dosyasına çift tıkladığınızda önceki versiyonun üstüne kurar. Bence probleminiz firefox problemi değil işletim sistemi problemi. Örnek olarak exe kurulum dosyası olan başka bir tarayıcı kurmayı deneyin, mesela opera. Bakalım exe kurulum dosyası açılıp kurulacakmı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kodi Eklenti Yükleme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.