Şimdi Ara

Fire drake ile ilgili bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze ii aksamlar.Arkadaslar bu yeni knightla birlikte itemler ve monsterlar deişcekmiş bu hic hosuma gitmedi acıkcsı war sheller kırmızı fln olcakmıs her nese bn bunların resimlerinin resmi sitede oldugunu biliorum ama bi türlü acamadım yau o yuzden bana bunula ilgili ss lerin oldugu sitenin linkini vereblck olan var mı?? Yardımlarınız icn simdiden tskkrler...

• itemlerin değiştiği filan yok . belki jpko daki gibi kırmızı fp siyah çitin koyarlar

AMA SADECE YENI CANAVAR EKLENICEK gerisi aynı yine.

itemler de deişmicek sadece onların goruntusu ve bikaç yeni item gelicek
  • bnde onu diorum itemlerin deişmiceni biliorum ama bnce olmams yani renk fln kötü olms hic hosuma gitmedi bnm blmm sn ne düsünüorsun.
  • bence gayet ii oLmus questLer feLam cok super
  • Katılıyorum bencede çok güzel olmuş yalnızca cz de biraz kafam dönüyor her taraf renga renk kim orc kim human sadece isminden anlayabiliyorsun ve yeni transformationlar gelmiş şimdilik sundreise ta satiliyor insan kılığına falan bürünüyorsun kadın ve erkek olarak yalnız kadınları çok tatlı yapmışlar hasta oldum neyse test e girin ve cz ye gidin göreceksiniz ayırt edemiyorsunuz özellikle karambole çok yatarsınız mesela ben orc warior la dalaşıyordum ona buna bi baktım tek orc benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone'u bul ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.