Bildirim
Finlandiyadayim internet ucuyor (SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
download neyse de o upload nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Tostum çift kaşarlı olsun... -
neresindesin lahtide isen görüşelim
edit: download upload tam tersi olsa daha iyi olurdu begenmdim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 14 Temmuz 2017; 16:3:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yasama, Yürütme, BELHANDA! -
quote:
Orijinalden alıntı: 8993122290119
neresindesin lahtide isen görüşelim
edit: download upload tam tersi olsa daha iyi olurdu begenmdim :D
Helsinki. Iki gun sonra tampere
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Chuck
4g kullanmis buyuk ihtimal. Normal internet degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 14 Temmuz 2017; 16:6:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FİLLİDANYA BİZİ KISKANIYOR OLUM SEN NE Dİ10 _____________________________ -
Hani hocam uçmuyor?
bende hollandaya falan uçacak sanıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 14 Temmuz 2017; 16:17:34 >_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
5.4milyon nüfuslu bir yer ile burayı karşılaştıramam. Bizim burada daha fazla internet kullanıcısı var. Bence çok iyi hızlarımız var MOBİLDE.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Punk
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Chuck
4g kullanmis buyuk ihtimal. Normal internet degil.
Wifi hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZebanisiniSatanBilge
5.4milyon nüfuslu bir yer ile burayı karşılaştıramam. Bizim burada daha fazla internet kullanıcısı var. Bence çok iyi hızlarımız var MOBİLDE.
Bu wifi.
4G tam olarak alamiyoruz genel olarak Trde
-
İskandinav ülkelerinde internetin hızlı olduğunu duymuştum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam bizde o hız olsa youtuber sayısı 3 e 4 e katlanırdı muhtemelen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Estonyada çok çok daha hızlı üstüne internet yasal hak ve ormanda bile var ücretsiz.Dünyanın en hızlı internet ortalamasıda bu ülkede.Estonya finland isveç eğitimde,teknolojide uçmuş zaten en zeki çocuklar sınavı var 15 yaşındaki çocuklar giriyor.Türkiye sonlardan bir kaçıncıydı hatta.Muhabeti çok dönmüştü onda da isveç finland estonya arka arkaya ilk 5 te çok iyi 3 lü ortam kurmuşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Volvolord
Estonyada çok çok daha hızlı üstüne internet yasal hak ve ormanda bile var ücretsiz.Dünyanın en hızlı internet ortalamasıda bu ülkede.Estonya finland isveç eğitimde,teknolojide uçmuş zaten en zeki çocuklar sınavı var 15 yaşındaki çocuklar giriyor.Türkiye sonlardan bir kaçıncıydı hatta.Muhabeti çok dönmüştü onda da isveç finland estonya arka arkaya ilk 5 te çok iyi 3 lü ortam kurmuşlar
Estonyadan geldim bugun. Orasi da cok guzel biryer.
-
quote:
Katılıyorum oran oranti diye bi sey var , 5.4u 16 ile carparsak bizim ulkenin nufusuna esitleniyor, bizim internet ortalama 16 desek , 16x16 256. 256>128(2^8>2^7) 8/7 daha kaliteli internetimiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 14 Temmuz 2017; 20:37:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende 1-2 gün önce 4.5 g geçtim. Bir speed test yapayım dedim saniyede 9-10mb hız verdi. Dedim vay be ne güzel Dünya
Sonra bir tane daha yaptım. 8mb çıktı dedim acaba bir sorun mu oldu. Tekrar yaptım 9.5 gibi bişey verdi.
Neyse bir iki saat sonra bir baktım mobil veri 400mb gözüküyor dedim noluyor. Hangi uygulama yedi tarayıcıyı açmadım bir video bile izlemedim dedim. 400 mb sırf speed test yemiş. Toplasan 1dk ölçmemiştir hızı.
Sonra ayarlardan LTE den yalnızca gsm'e çektim şuan edge de çekiyor. Yavaşda bazen iyidir, hız Türkiye'de can alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bir yerden sonra anlamı olmuyor bana 10mb/s fazla bile gelir 3mb/s akk dolmadığı sürece yetiyor. netten ne çekiyorsunuz bu kadar anlamıyorum ki
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AlbiSnickers
quote:
Katılıyorum oran oranti diye bi sey var , 5.4u 16 ile carparsak bizim ulkenin nufusuna esitleniyor, bizim internet ortalama 16 desek , 16x16 256. 256>128(2^8>2^7) 8/7 daha kaliteli internetimiz
Heaabınızı açıklayıcı olmadığı için anlamadımfakat ben üç g de bile 24 mbps hız alıyorum. Genelde en az hız 17 mbps. 4.5G bunun 8-10 katı desek bizim mobil hızımız gerçekten fena değil. Zindanımızda bir tek vodafone çekmiyor onu da kullanmıyoruz.
-
-
7mbps hızım var :( _____________________________
Benzer içerikler
- dolmuş hattı ne kadar kazandırır
- üniversitede kopya çekmenin cezası
- karacaoğlan müstehcen şiirleri
- floorpan parke yorum
- isveç isviçre
- discord açıldı
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- bnd ne demek
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt