Şimdi Ara

Fink Bursa Yolunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinden sonra şimdi de Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'i kadrosuna katmak istiyor.

Fink Bursa Yolunda

DEVRİM ÇETİN - Son şampiyon Bursaspor, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinin ardından Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Michael Fink'in peşine düştü.

Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeni ile gözden çıkardığı Michael Fink, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı ekipte 35 maçta forma giyerken başarılı oyuncunun ligde 2 golü bulunuyor.

İki kulüp yöneticileri arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, transferin birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.

STEPANOV BURSA'DA

Geçtiğimiz günlerde kesin olarak anlaşmaya vardığı Milan Stepanov'u bugün Bursa'ya getiren yeşil-beyazlıların, Stepanov ile en geç pazartesi günü 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Milan Stepanov, 2007 yılında transfer olduğu Porto'da fazla forma şansı bulamadı.

Geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık olarak geçiren Stepanov, ligde 12 maçta görev aldı.

NUNEZ PAZARTESİ İMZAYA GELİYOR

Forvet arayışlarını da sürdüren Bursaspor'un, aradığı oyuncuyu yine Arjantin'de buldu. Independiente forması giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu Leonel Nunez ile kesin olarak anlaşmaya varan yeşil-beyazlılar, Nunez'i pazartesi günü Bursa'ya getiriyor.

NTVSpor

• Yapma be :(
  • Zaten gitmesini istemiyoruz. Bir de Bursa'ya giderse... içimize oturur. Bari kiralasalar.
  • Finki satmak takıma ihanettir
  • güle güle gitsin..mümkünse de bonservis getirsin.
  • başarılı bursapspor yönetimi beni çok yanılttı.3 takımın artık oyuncuları ile şl de başarı sağlanmaz.gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu.dünyaca ünlü oyuncular bekliyorduk
  • bizim sokağa atıcak paramız yok maalesef. biz günü kurtarmak peşinde değiliz, yarını düşünerek hareket ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alanya - konya arası ecel terleri
    11 yıl önce açıldı
    Bursa Orhangazi Bisiklet turu
    12 yıl önce açıldı
    Bursa orhangazi de expertiz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaşı kötü günler bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

başarılı bursapspor yönetimi beni çok yanılttı.3 takımın artık oyuncuları ile şl de başarı sağlanmaz.gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu.dünyaca ünlü oyuncular bekliyorduk

Ne bekliyordun ki? Bursa 2. sınıf güney amerika topçuları ile şl'de neler yapacak göreceğiz. Hem o 3 büyük artığı dediğin oyunculardan bir kadro kurulsa yine ilk 5'e oynar. Sen önce eskişehire bak buraya gelipte boşa sallama.
  • Ferrrari holosko holosko üçlüsünden 2'sinin gitmesini düşünüyordum ama piyango fink'e vurmuş anlaşılan.
  • Ya ben anlamiyorum. Bu takimda yillardir yattigi yerden para kazanan delgado denen kazma dururken neden takima bu kadar katki saglayan bi oyuncu gonderilir.
  • aynen ya son maçta gördük finksiz orta shaanın halini delgado yu gönderin gitsin fink kalsın.fb ye attığı golü hala unutamadım
  • sercanla takas olabilir o zaman. Fink +2m euro
  • Fink + Holosko
    Fink + Delgado

karşılığında Volkan Şen takası olabilir.
  • fink gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Ferrrari holosko holosko üçlüsünden 2'sinin gitmesini düşünüyordum ama piyango fink'e vurmuş anlaşılan.

Holosko'yla Holosko gitsin bence. Ya da Ferrari'yle Holosko gitsin, Holosko kalsın.

• ya bu finkte ne buldunuz anlamadım dümdüz bi topcu top tekniği desen yok bırakın gitsin arada bi iyi sut atıyo bskada bi özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeak13

ya bu finkte ne buldunuz anlamadım dümdüz bi topcu top tekniği desen yok bırakın gitsin arada bi iyi sut atıyo bskada bi özelliği yok

Ben Finke takımın çöpçüsü diyorum. maç içinde diğer adamların yaptığı pislikleri topluyor. bence çok önemli bir oyuncu.
  • quote:

ya bu finkte ne buldunuz anlamadım dümdüz bi topcu top tekniği desen yok bırakın gitsin arada bi iyi sut atıyo bskada bi özelliği yok

Fink kalsın diyenler (ki bunlardan biri benim) hiçbir zaman bu adam ilk 11'in değişmez ismi olsun demiyor.

Ernst ile Necip'in orada birlikte oynayacaklarını varsayarsak bu bölgede alternatif olarak Uğur'dan başka oyuncu kalmıyor kadroda. İşte bu sebepten Fink kalmalı diyoruz.

Zaten 4 tane yabancıyı oynatamayacağız. Maksat kontenjanı boşaltmaksa Delgado/Tabata, Zapo, Holosko gibi oyuncular gönderilmeli. Bunların hepsinin alternatifleri, hatta daha iyileri kadroda mevcut.
  • quote:

Gunti ve Tayfur da dümdüz oyuculardı, Ernst de dümdüz oyuncu. Gunti gönderildikten sonra bi daha onun gibisini bulamadık ta ki bu ikiliye kadar. Takımın defans ve ortasahasının bütün yükünü neredeyse bu iki adam çekiyor.

Zaten bu adam teknik olsaydı adı muhtemelen fink değil essies, oynadığı takımda Chealse olurdu !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.