Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krynn66

Arkadşlar merhaba ,

Cihaza kurulum yapıcam ancak tam olarak anlmadan yapmak istemiyorum. Şimdi benim cihazım V51 sürümünde. Kurulumdan önce Hafıza kartına ve cihaza format atmam gerekyor sanırım. Nasıl atabilirim?

ilk önce dosya yöneticisinden hafıza kartına gir. seçeneklerden, hafıza kartı seçeneklerine tıkla biçimlendir var ona tıkla biçimlendir. sonra hard format içinde numara çeviricisini aç *#7370# tuşla. tüm orjinal telefon ayarlarına dönülecek dicek evet de. ve telefon reset atıp ülke tarihv.s ayarlarını gir. sonra tekrar kapat telefonu ve o şekilde çalışan bir usb girişine bağla kasada ve yönergeleri izle dikktalice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Arkadşlar merhaba ,

Cihaza kurulum yapıcam ancak tam olarak anlmadan yapmak istemiyorum. Şimdi benim cihazım V51 sürümünde. Kurulumdan önce Hafıza kartına ve cihaza format atmam gerekyor sanırım. Nasıl atabilirim?

ilk önce dosya yöneticisinden hafıza kartına gir. seçeneklerden, hafıza kartı seçeneklerine tıkla biçimlendir var ona tıkla biçimlendir. sonra hard format içinde numara çeviricisini aç *#7370# tuşla. tüm orjinal telefon ayarlarına dönülecek dicek evet de. ve telefon reset atıp ülke tarihv.s ayarlarını gir. sonra tekrar kapat telefonu ve o şekilde çalışan bir usb girişine bağla kasada ve yönergeleri izle dikktalice.

Hard Formata gerek yok. Ama atmak isterseniz telefon kapalıyken Yeşil tuş- Kırmızı tuş- Resim çekme tuşu ve açma tuşuna nokia açılışı gelene kadar basın ve pininizi girip gerekenleri vb. yapın.

Flaşlamak için Hafıza kartınızı biçimlendirmeniz yeterli

• Arkadaşlar elinde bluespectrumHSnin orijinal shortcuts.xml dosyası olan verebilir mi acil lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

Arkadaşlar elinde bluespectrumHSnin orijinal shortcuts.xml dosyası olan verebilir mi acil lazım.

kendi konusuna bakınhttp://forum.donanimhaber.com/m_42054554/tm.htm
  • Fatih abi ellerine sağlık. Gene güzel bir yazılım koymuşsun ortaya.

Gerçi ben hala v50 kullanıyorum. Senin önceki verdiğin yazılımı mod'lamıştım kendime göre. Hala da bir sıkıntım yok ama bugün bu versiyonu yüklemeyi düşünüyorum.

Artık v51'e geçmekte fayda var galiba... Sırf scroll, dokunmatik ekran optimizasyonu ve cpu mod'u için... Yoksa hiç oralı bile değilim aslında

Kullanan arkadaşlar, acaba kulaklık ses çıkışında bir değişiklik var mı?

----

Edit : Kendi görüşümdür, eklemek istedim.. Fatih abimizin açtığı yolda artık bende kendi çapımda takılmayı öğrendiğimden şunu söylemek istedim. RamBlow programı sorun çıkartan bir program... Onun yerine Jbak Taskman kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 21 Ağustos 2010; 11:37:47 >

• n97/c6 firmware çıkıyor az bekle onu bi denersin bi kaç günü kaldı çıkmasına

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42175925&go=last

http://forum.pnht.org/index.php/topic,2.0.html

ramblow un ne zararını gördün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 21 Ağustos 2010; 11:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

n97/c6 firmware çıkıyor az bekle onu bi denersin bi kaç günü kaldı çıkmasına

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42175925&go=last

http://forum.pnht.org/index.php/topic,2.0.html

ramblow un ne zararını gördün?

Evet bunu görmüştüm pnht'nin sitesinde...

• f@tih hocam dayanamaz c6 yı da modlar kesin biz de onu kullanırız

c6/n97 ile ilgili
    benim iki şüphem var boş ram miktarı ve widgetların internete ihtiyaç duymasından dolayı olacak batarya süresi. denemden göremicez tabi
  • quote:

f@tih hocam dayanamaz c6 yı da modlar kesin biz de onu kullanırız

c6/n97 ile ilgili
    benim iki şüphem var boş ram miktarı ve widgetların internete ihtiyaç duymasından dolayı olacak batarya süresi. denemden göremicez tabi

Valla ben mod işlerinin en başından bu yana pil olayını çok kafaya takmıyorum. Zaten ortalamada olsa 1 gün bile gitse sorun yok benim için ki, şu an kullandığım haliyle modladığım v50 ile 2 günü çok rahat geçiyor.

Ram olaylarına gelince, gene yaptığım ayarlarda ilk formattan sonra 86mb ram ile açılıyor telefon. Sonra yüklemeler vs. ile 61mb'a kadar iniyor. Tabi kullanmadığım ev ekranlarını temaları, programları hep temizledim içinden...

Daha önce de dediğim gibi, v51'e geçersem hız vs. için geçerim. Yoksa şu halimden çok memnunum aslen

Sizce değmiş mi v51'de cpu, scroll ve diğer şeyler?

• ram ve pil olayını c6 cfw için söylemiştim 5800 v51 için deil

v50 ile 51 arasında benim gördüğüm çok büyük fark yok yanlız batarya ömrü ve browserda iyileşme olduğu söyleniyor ama modlu kullandığımdan çok bişi farketmedi :P yine de v51 e geçmekte fayda var.
  • quote:

ram ve pil olayını c6 cfw için söylemiştim 5800 v51 için deil

v50 ile 51 arasında benim gördüğüm çok büyük fark yok yanlız batarya ömrü ve browserda iyileşme olduğu söyleniyor ama modlu kullandığımdan çok bişi farketmedi :P yine de v51 e geçmekte fayda var.

Denemeden görmek imkansız anlaşılan...neyse.. imkanım olursa bugün bir yükleme yapıp deneyim bari.. Teşekkürler yorumlar için
  • Vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun Artık bende v51 sahibiyim...Artık v50'ye dönüşümüz yok

Şaka bir yana,

Hızlı bir minik mod'lama ile beraber bunlara dahil olan 11 adet otomatik yüklemeyi ilk seferde sorunsuz bir şekilde telefona bastırdım.

Fatih abi, ellerine kollarına sağlık... Telefonda görsellik mükemmel, hız çok iyi olmuş. En azından şahane bir optimizasyon var artık tel.de..

Ben çok beğendim...

Ek olarak, btswitch, opera, smart settings vs. gibi bazı programları da kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok.

Ama merak ettiğim şey şu, daha önce yani v50 de iken samsung ev ekranını kullanmadım hiç. Bu yüzden o widget ekranın tam olarak ne işe yaradığını anlamadım? Açıp kapatmak ta bir işe yaramıyor???

Samsung ev ekranındaki kısayolları falan hiç bir şekilde etkilemiyor? Bir de, gene samsung ev ekranında telefon tuş takımını açtığımızda yazılım ve diğer şeyleri göreceğimiz kod'lar *#0000# gibi çalışmıyorlar...

Yazılımın içinde son ovi suite yüklemesi vs. görmüştüm.. Fakat ovi store ve ovi maps son sürümleri yüklü gelmedi.. v51'de bunlar yok muydu?

• BlueSpectrum ev ekranıyla ilgili ayrı konu var ordan bakabilirsin kısa yollar nasıl ayarlanıyor vs gibi. hatta yeni 2.1 betası çıktı kurabilirsin filan.
    Sağdaki soldaki tuşları çekerek aktif ediyosun bu arada

*#0000# filan gibi kodlar hiç bi flash ev ekranında çalışmaz yapacak bişi yok.

son sürümlerini sen yüklüyorsun ovi maps ve store un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 21 Ağustos 2010; 19:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Fatih abi ellerine sağlık. Gene güzel bir yazılım koymuşsun ortaya.

Gerçi ben hala v50 kullanıyorum. Senin önceki verdiğin yazılımı mod'lamıştım kendime göre. Hala da bir sıkıntım yok ama bugün bu versiyonu yüklemeyi düşünüyorum.

Artık v51'e geçmekte fayda var galiba... Sırf scroll, dokunmatik ekran optimizasyonu ve cpu mod'u için... Yoksa hiç oralı bile değilim aslında

----
    Edit : Kendi görüşümdür, eklemek istedim.. Fatih abimizin açtığı yolda artık bende kendi çapımda takılmayı öğrendiğimden şunu söylemek istedim. RamBlow programı sorun çıkartan bir program... Onun yerine Jbak Taskman kullanıyorum.

Welcome back bro

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Fatih abi ellerine sağlık. Gene güzel bir yazılım koymuşsun ortaya.

----

Welcome back bro

tenk yu veri gud fatih abi

Yazılım çok güzel... Eksik yok, fazlası var ve kendime göre düzenlemeyi düşündüğüm bazı ufak tefek şeyler var fatih abi..

Daha önce appshell üzerinde oynayıp kendime has kullandığım şeyleri kısayol olarak menü ye atmıştım abi hatırlarsan, gene o tarz bir menü düzenlemesi yapmayı düşünüyorum.

Ayrıca bu samsung ekranı gerçekten çok tatlı duruyor ama fonksiyonellik sıfır... Teraviye gideyim dedim, telefonu kısayım dedim, ekranda profil değiştirebilecek bir yer bulamadım

Kod'lar işe yaramıyor, kısayollar üzerinde oynamak vs. gerekecek...

Aresmar kardeşimin dediği bluespectrum un yeni versiyonunu inceleyecem yarın kısmet olursa...

Ve evet, flash videolarda sanırım bluespectrum sorun çıkartıyor, çünkü youtube video açmıyor...

Bakalım, kendi kafama göre yapmayı düşündüklerim bunlar...Yarın gün içinde halledebilirim umarım...

Uzun bir aradan sonra tekrar buralarda olmak çok güzel..

• ekranda kısa yolları düzenlersen bi tanesini profil seçme yaparsın mesela aklında olsun java uygulaması hariç her uygulamaya filan link verebiliyosun.
  • quote:

tenk yu veri gud fatih abi

Yazılım çok güzel... Eksik yok, fazlası var ve kendime göre düzenlemeyi düşündüğüm bazı ufak tefek şeyler var fatih abi..

Daha önce appshell üzerinde oynayıp kendime has kullandığım şeyleri kısayol olarak menü ye atmıştım abi hatırlarsan, gene o tarz bir menü düzenlemesi yapmayı düşünüyorum.

Ayrıca bu samsung ekranı gerçekten çok tatlı duruyor ama fonksiyonellik sıfır... Teraviye gideyim dedim, telefonu kısayım dedim, ekranda profil değiştirebilecek bir yer bulamadım

Kod'lar işe yaramıyor, kısayollar üzerinde oynamak vs. gerekecek...

Aresmar kardeşimin dediği bluespectrum un yeni versiyonunu inceleyecem yarın kısmet olursa...

Ve evet, flash videolarda sanırım bluespectrum sorun çıkartıyor, çünkü youtube video açmıyor...

Bakalım, kendi kafama göre yapmayı düşündüklerim bunlar...Yarın gün içinde halledebilirim umarım...

Uzun bir aradan sonra tekrar buralarda olmak çok güzel..

Yapmayı düşündüklerini anladım kardeşim.Son yaptığın icon.mif i tüm temalarla (sonradan kurulan temalarda boş gözüküyordu) uyumlu hale getirebilirsen çok şahane olacak ; müsait bir vait olursa bir kurcala derim.Kurcalamazsan da canın sağolsun.

Youtube 2.44 ve Open dns ile youtube ok.

• 1- fatih abi bişey sormak istiyorum tercih ayarlarında mesela zil sesi olarak senin cfw kurulumundan sonra gelen varsayılan mesaj ve zil sesini değiştirirsem senin ayarladığın zil sesini bulamıyorum.zil sesini değiştirin diye açılan listede çıkmıyor ?

fatih abi bu arada benim gibi kaç kişi ilk alarm ayarlamasından sonra gece korkarak uyanmıştır acaba bi anket yapalım mı super bi ses ya, eşim gece ne olur o ses çalmasın korkuyorum değiştir diyor !

2- bide fatih abi bu 5800 yazılımının kullandığı dosya sisteminden bahsedebilir misin? c: ve e: ye yapılan yüklemeler hangi dosyalara kurulum yapıyor.
    private, sys, resource ve system. bu klasörleri symbian nasıl kullanıyor. nereye ne atıyor bilgi verebilirmisin.

3- fatih abi kendi isteğimize göre menüyü simgeleri değiştirdik mesela, ve bu düzeni her seferinde yapmak istemiyoruz. C:\private içerisinde bulunan "appshelldata.xml" dosyasını saklasak, hard format veya cfw kurulumlarından sonra bunu telde yeni dosyanın üzerine yazsak sorun olur mu?

4- yazarken aklıma gelen bişey daha varsayılan yeni klasör simgesini nasıl değiştirebiliriz. yada böyle bişey var mı?

bu arada daha önceden teşekkür edememiştim cfw süper gerçekten. ben proper sürümü kullanıyorum. hız geçişler her şey güzel eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 22 Ağustos 2010; 2:34:35 >

• murat5555

1- fatih abi bişey sormak istiyorum tercih ayarlarında mesela zil sesi olarak senin cfw kurulumundan sonra gelen varsayılan mesaj ve zil sesini değiştirirsem senin ayarladığın zil sesini bulamıyorum.zil sesini değiştirin diye açılan listede çıkmıyor ?

yav dünde senmi sormuştun bunu en üstte işte görmedinmi "varsayılan zil sesi" yazıyor ya onu ayarladınmı tamam. sanırım onda müzik işareti olmadığından algılayamadın.

evet geçen akşam bende değiştirmeyi unutmuşum sahurda valide baya korktu yangınmı var diye :)
  • Bu gün itibariyle bu hackli yazılımı telefonuma kurdum ancak kurmadan önce Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı Teması>KISAYOL ÇUBUĞUNU'nu kullanıyordum bunda o yok onu geri getirebilmemin bi yolu varmı bundaki ev ekran temalarını sevmiyorum kısayol çubuğu isimli temayada alışmıştım.

Şu resimdeki Ev ekran temasını istiyorum. Bunun benzeri war ama aşağıdaki tuşlar değişmiş ben resimdekinin aynısını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 22 Ağustos 2010; 3:02:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.