Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknwrx69
    Şimdi sen benim ne sorduğumu anlamadığın için sana birşey söylemek istemiyorum.Ben cevabımı Fatih abiden aldım sağolun...

Evet yanlış anlamış olabilirim çünkü uykum geldi. CFW'yi kurup kuramadığımı anlamak istiyorum demişsin. En azından ben öyle anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Şimdi sen benim ne sorduğumu anlamadığın için sana birşey söylemek istemiyorum.Ben cevabımı Fatih abiden aldım sağolun...

Evet yanlış anlamış olabilirim çünkü uykum geldi. CFW'yi kurup kuramadığımı anlamak istiyorum demişsin. En azından ben öyle anlıyorum.

V51 üzerine mi kurdum yoksa v40 üzerinemi kurdum bunu sordum neyse uzatmayalım mesaj kalabalığı olmasın ;).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Arkadaşlar ben v51 in üzerine CFW yi yükleyip yüklemediğimi nasıl anlarım çünkü orjinal v51 kurulduktan sonra bu CFW uygulanıyormuş bende ne yaptığımı unuttum nasıl anlarım 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım telefonda sürümde v51 olarak görünüyor.

Soruya bakarmısın

Arkadaşım ilk mesajda resimlerde ne görüyorsun? Menü düzeni orijinalden oldukça farklı oldukça yenilik var. Kendi telefonundaki yazılım ile bir karşılaştır bakalım

Aang arkadaşım da yardımcı olmaya çalışmış sonuçta ben o ara buraya bakmadığım için yazılanları görmedim.Neyse sorunun halloldu ya keyfine bak

quote:

Orijinalden alıntı: S@M£D

hadi bi cesaretle Bismillah :D aha başlıyom yapmaya hepsini yapıyom 1. sayfadakilerin :)

Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah.Biz buradayken bitirelim şu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 20 Ağustos 2010; 0:45:33 >

• ramblow 1.0 türkçe, phone torch, pocket sensor, winrar tr, bu programları nerden bulabilirim arkadaşlar? yada elinizde varsa upluad edermisiniz? teşekkürler.
  • aaa milet barışmış. aferim aferim

bişi soracadukta:P:P son kez flashlayıp elli tane pro yükleyip keyfime bakmak istiyorum ama en sorunsuzu şimdi kurayım dedim fakat baktım ki sizde kendi aranızda, bende şurda problem var seninkinde de şöleydi vs.." gibi şeyleri duyunca tırstım abi:P sanırım bu sizi modifiye ettiğiniz ev ekranlarının uyumsuzluk sorunları var kendi çaplarında:P

şimdi sormak istediğim şu. sadece hackli ve ince ayarlar(anten çekimleri vs..) olan bi cfw çıkarsanız, bizle de aynı zamanda tüm bu tema ve pro ların sis lerini paket olarka bir arada sunsanız, biz de kendimiz yüklesek olmaaa mı :D beğenmeyince en azından flash atıp herşeyi baştan kurmadan önce sadece proyu kaldırız diye düşündüm amaa:D:D bi aydınlatın beni canlar

• Flashla keyfine bak bizim konuştuğumuz şeyler omnia flash ev ekranı genelde. Beğenmezsen kullanmazsın olur biter gerisi zaten optimize dert etme yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Flashla keyfine bak bizim konuştuğumuz şeyler omnia flash ev ekranı genelde. Beğenmezsen kullanmazsın olur biter gerisi zaten optimize dert etme yani

Cevap burada işte
  • herşeyi yapıyorum flash diyorum telin power ınada basıyorum ama not found diyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J3yPRinCe -- 20 Ağustos 2010; 1:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

aaa milet barışmış. aferim aferim

bişi soracadukta:P:P son kez flashlayıp elli tane pro yükleyip keyfime bakmak istiyorum ama en sorunsuzu şimdi kurayım dedim fakat baktım ki sizde kendi aranızda, bende şurda problem var seninkinde de şöleydi vs.." gibi şeyleri duyunca tırstım abi:P sanırım bu sizi modifiye ettiğiniz ev ekranlarının uyumsuzluk sorunları var kendi çaplarında:P

şimdi sormak istediğim şu. sadece hackli ve ince ayarlar(anten çekimleri vs..) olan bi cfw çıkarsanız, bizle de aynı zamanda tüm bu tema ve pro ların sis lerini paket olarka bir arada sunsanız, biz de kendimiz yüklesek olmaaa mı :D beğenmeyince en azından flash atıp herşeyi baştan kurmadan önce sadece proyu kaldırız diye düşündüm amaa:D:D bi aydınlatın beni canlar

anten ayarları için hocam;açıkçası birol ustamın desteği olmak zorunda.Onunla konuşabiliriz bu konuyu.Olumlu yaklaşırsa diğer program işlerini filan düzenleriz.o konuda sorun yok.

quote:

herşeyi yapıyorum flash diyorum telin power ınada basıyorum ama not found diyor :S

Bilgisayarınıza ovisuite programını kurmuş olmanız gerekiyor.

• :D ilk mesajda kaldırmanız gerekiyo yazıyoya cable driver i ben hepsini kaldırmışım :) hmn deniyorum :D
  • quote:

:D ilk mesajda kaldırmanız gerekiyo yazıyoya cable driver i ben hepsini kaldırmışım :) hmn deniyorum :D

Ama sonrasında da en son kurmanız gerekiyor yazıyor
  • Olduu Olduu :D ellerinize sağlık fatih hocam yardımlarınızdan dolayı teşekkür edrim :=)
  • quote:

Olduu Olduu :D ellerinize sağlık fatih hocam yardımlarınızdan dolayı teşekkür edrim :=)

Ehhh , hadi hayırlı olsun kadeşim.Biraz kurcala soruların olursa sorarsın.Ben olmasam bile arkadaşlar yardımcı olurlar.ben artık çıkıyorum.Yarın görüşmek üzere.
  • telefon bazen hiçbi donma yapmadan yada herhangi bi işlem olmadan kapanıyo 2 kere oldu bu.yani tel kapanıyo bazen haberim bile olmuyo.pili cıkarıp takmadanda acılmıyo be nden kaynaklanır ve ya basına gelen oldumu.
  • Fatih abim şeyi sorcam mesela rompatcher a yeni dosyalar atabiliyormuyuz mesela n-gage için 2 tane dosya istiyo onları direk kursak rompatcher a otomatik gider mi
  • Bende hiç kapanma diye bişey olmadı.. Çok memnunum.. Allah Fatih ustadan razı olsun.. Sayesinde telofonu zevkle kulanıyorum..
  • quote:

Fatih abim şeyi sorcam mesela rompatcher a yeni dosyalar atabiliyormuyuz mesela n-gage için 2 tane dosya istiyo onları direk kursak rompatcher a otomatik gider mi

Hayırlı olsun ... RDS de bir değişiklik oldumu?

N-GAGE hakkında birol ustanın Bir başlığı olacak .. Öyle kolay bir mevzu değil yanii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

telefon bazen hiçbi donma yapmadan yada herhangi bi işlem olmadan kapanıyo 2 kere oldu bu.yani tel kapanıyo bazen haberim bile olmuyo.pili cıkarıp takmadanda acılmıyo be nden kaynaklanır ve ya basına gelen oldumu.

Olmadı kapanma. Sonradan yüklediğin bişi yapmıştır.
  • ramblow 1.0 türkçe, phone torch, pocket sensor, winrar tr, bu programları nerden bulabilirim arkadaşlar? yada elinizde varsa upluad edermisiniz? teşekkürler.

bu programları istemiştim elinde olan yokmu arkadaşlar?

telefonun reset atması sorunu konusunda da şunları söyleyebilirim. çünkü ilk aldığımda baya sorunluydu telefonum ve baya tecrübe sahibi oldum yani. üç kez servise gönderdim üstüste ve 3. de donanımsal arıza tesbit edilip nihayet sorunsuz bir 5800 xm m olmuştu.

telefonda kısa devre ye neden olan donanımsal bir arıza varsa ekran kararıyor ve geri geliyor aslında buna reset denmez enerji çok kısa süre gidip geliyor bence. donanımsal arıza yoksa bunda ekran kararmıyor emin değilim ama galiba tam bir restart atıyor. bunun nedenide uyumsuz tema veya program. buna göre yapmanız gerekene karar verebilirsiniz.
  • Arkadşlar merhaba ,

Cihaza kurulum yapıcam ancak tam olarak anlmadan yapmak istemiyorum. Şimdi benim cihazım V51 sürümünde. Kurulumdan önce Hafıza kartına ve cihaza format atmam gerekyor sanırım. Nasıl atabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.