Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ramblow 1.0 türkçe, phone torch, pocket sensor, winrar tr, bu programları nerden bulabilirim arkadaşlar? yada elinizde varsa upluad edermisiniz? teşekkürler.

fatih :
    4.cü MESAJ
    Programlar

şu anda sadece tek program var.Zamanla doldururuz hayırlısı ile.

fatih bende tam şu an yukarda yazdığım programları başka yerlerde arıyordum :) bu yukarda yazdığım 4 program elinde varsa verirmisin ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Bugün malesef yazılımı incelemeye şansım olmadı. Kısmetse yarın bakıcam...

Fatih abi, söylediğin gibi yukarda mif dosyalarını tek dosya olarak toplayınca ve tema değiştirince malesef ikonlar patlıyordu. Farkettim ki, bütün ikon dosyalarını ayrı ayrı yapınca yazılımda tema değiştirince sıkıntı olmadan ikonlar değişiyor sıkıntısız

Bakalım, bugün imkan olursa şu bluespectrum programını incelemeyi düşünüyorum... Bakalım neler çıkacak altından...

Ayrıca biraz bakındım da, şu n97 yazılımı çok mantıklı değil gibi..

Cvplar için teşekkürler kardeşim.

• quote:

c6 fw eğer ciddi bugları yoksa tahmin ettiğim gibi çıkarsa bi kaç haftaya c6 ya geçmeyen 5800 sahibi cfw'ci kalmaz etrafta.

konu dışına çıktım özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Ağustos 2010; 0:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

mutluerol:

ramblow 1.0 türkçe, phone torch, pocket sensor, winrar tr, bu programları nerden bulabilirim arkadaşlar? yada elinizde varsa upluad edermisiniz? teşekkürler.

fatih :
    4.cü MESAJ
    Programlar

şu anda sadece tek program var.Zamanla doldururuz hayırlısı ile.

fatih bende tam şu an yukarda yazdığım programları başka yerlerde arıyordum :) bu yukarda yazdığım 4 program elinde varsa verirmisin ? teşekkürler.

Elimde bunlar var ve Türkçe değil.Umarım işini görür.

http://rapid***share.com/files/414509369/PhoneTorch-PocketSensor.rar yıldızları kaldırın.Sadece 10 indirme için.

• quote:

Bugün malesef yazılımı incelemeye şansım olmadı. Kısmetse yarın bakıcam...

Fatih abi, söylediğin gibi yukarda mif dosyalarını tek dosya olarak toplayınca ve tema değiştirince malesef ikonlar patlıyordu. Farkettim ki, bütün ikon dosyalarını ayrı ayrı yapınca yazılımda tema değiştirince sıkıntı olmadan ikonlar değişiyor sıkıntısız

Bakalım, bugün imkan olursa şu bluespectrum programını incelemeyi düşünüyorum... Bakalım neler çıkacak altından...

niye mantıklı olmasın ki ayrıca c6 yazılımı olacak telefona tam flash desteği gelcek artık flash videoları takılmadan izleyebileceğiz n97/c6 menümüz olacak n97/c6 homescreenimiz olacak rehberimiz bile değişecek müzik çalarımız değişecek ve orijinal bir kaydırmalı tuş kilidimiz olacak ayrıca pnht hiçbir sorunun kalmadığını söyledi kamera sorununuda çözdüler rds de çalışacak artık en önemlisi daha ne olsun yahu

Ama tabi modsuz zevki çıkmaz bi modlasınlar hele şu c6 yazılımını işte o zaman süper olur f@tih hocam bilmem anlatabildim mi :)

Kısacası bir c6 mız olacak hemde sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 23 Ağustos 2010; 0:56:41 >

• programlar için teşekkürler fatih. diğerleride olsaydı iyiydi. ama zamanla program kısmına eklersin umarım.

bu arada c6 nın yazılımı 5800 için bu gece saat üçte yayınlanıyormuş. diğer forumlardaki ustalardan okudum. doğrumu bu? eğer doğruysa ne telefon almışız be derim
  • arkadaşlar bi konuda 1. sayfada anlatılanlarla

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

bu konuda anlatılanlar arasında telefonda ne gibi farklılıklar var kısaca anlatabilirmisiniz bayadır bu 5800 ın gelişmelerini takip etmiyodum kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_16

arkadaşlar bi konuda 1. sayfada anlatılanlarla

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

bu konuda anlatılanlar arasında telefonda ne gibi farklılıklar var kısaca anlatabilirmisiniz bayadır bu 5800 ın gelişmelerini takip etmiyodum kafam karıştı

Önce her iki konuyu da sindire sindire okuyun.yapmak istedikleriniz ve yazılanları karşılaştırın.ondan sonra sorularınız olursa sorarsınız.
    Bu başlığı okumadan önce bu linki okumanızı öneririm ==>http://forum.donanimhaber.com/m_39480996/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 23 Ağustos 2010; 2:04:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

üstüne 15 saat geçti mesajımın. sarj hala full. 15-20 dk da nette takıldım hatta.

telefonun sarjı tamamen bitince sarj ediyorum. kesinlikle ve kesinlikle bitmeden sarja takmıyorum. nisan ayında aldım telefonu bir kere bile sarj bitmeden takmadım sarja.. bunun etkisi

olabilir.

Ekran parlaklığı orta seviyede mi?

evet orta seviyede. hiçbir ayarıyla oynamadım. teli kapadım açtım şimdi tekrardan.. hala full ne ypcz bu telefnla rekora gidiyor :)
  • quote:

quote:

quote:

üstüne 15 saat geçti mesajımın. sarj hala full. 15-20 dk da nette takıldım hatta.

telefonun sarjı tamamen bitince sarj ediyorum. kesinlikle ve kesinlikle bitmeden sarja takmıyorum. nisan ayında aldım telefonu bir kere bile sarj bitmeden takmadım sarja.. bunun etkisi

olabilir.

evet orta seviyede. hiçbir ayarıyla oynamadım. teli kapadım açtım şimdi tekrardan.. hala full ne ypcz bu telefnla rekora gidiyor :)

galiba sadece mesaj yazıyorsun telefonla en çok. şarjın en büyük düşmanları 3g ve web. ben bunları çok kullanıyorum 1 gün anca gidiyor. şu anda telefonla yaptıkların neler ve ne kadar gidiyor şarj ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir.

galiba sadece mesaj yazıyorsun telefonla en çok. şarjın en büyük düşmanları 3g ve web. ben bunları çok kullanıyorum 1 gün anca gidiyor. şu anda telefonla yaptıkların neler ve ne kadar gidiyor şarj ?

mesaj + msn + face

bu kadar

yanlız mesajın aşırı bir şekilde sarj yediğini biliyorum. eski telefonum samsung e900 sarjı 12 saat gidiyordu.

5800 de v50 yüklüyken 2 günü aşamıyordum

şuanda 3.5 günü tamamlıcak. sarj hala full. ilginç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 23 Ağustos 2010; 6:46:24 >

• slmlaar f@tih ve side_effect ve tabii ki biroltr sımdı bıse sormak ıstıyorum bu c6 nedır tam olarak pnht bıseler yapmıs ve sanırım bıtırmıs dosyaları ındırdım ama sıze sormadan kurmak ıstemedım kı sanırım kurulumu baska bu konuda bılgınız ve bı yardımınız dokunurmu gercı su an bu proper surumden cok memnunum ama cepten sitelerdeki flash vıdeo fılmleri ( face gibi.. ) ızlemek deyınce akan sular duruyor benım ıcın

şimdiden tesekkurler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907

slmlaar f@tih ve side_effect ve tabii ki biroltr sımdı bıse sormak ıstıyorum bu c6 nedır tam olarak pnht bıseler yapmıs ve sanırım bıtırmıs dosyaları ındırdım ama sıze sormadan kurmak ıstemedım kı sanırım kurulumu baska bu konuda bılgınız ve bı yardımınız dokunurmu gercı su an bu proper surumden cok memnunum ama cepten sitelerdeki flash vıdeo fılmleri ( face gibi.. ) ızlemek deyınce akan sular duruyor benım ıcın

şimdiden tesekkurler....

Bak şimdi. Telefona tam flash desteği gelecek.Dailymobile da adamlar videoları izleyebildiğini söylüyorlar.RDS çaışacak (( belli kanallarda ))
    Rehberin galerin bile değişecek.Orijinal yazılımdaki galerideki takılma olmayaak.Telefonuna C6 homescreen gelcek.Ki çok güzel duruyor ve yan dönebiliyor.Kaydırmalı bir tuş kilidin olacak.

Kısacası bir C6'n olacak.Daha ne olsun.Bence C6 sürümü çok güzel.Gerçi f@tih abim modlamazsa zevki çıkmaz ama olsun yine de.

Düz C6 yazılımı bu.Öyle müthiş efektler falan beklemeyin.Hackli değil.Ama f@tih abim gelipte modlarsa tadından yenmez.

quote:

programlar için teşekkürler fatih. diğerleride olsaydı iyiydi. ama zamanla program kısmına eklersin umarım.

bu arada c6 nın yazılımı 5800 için bu gece saat üçte yayınlanıyormuş. diğer forumlardaki ustalardan okudum. doğrumu bu? eğer doğruysa ne telefon almışız be derim

Yayınlandı bile.1 haftaya kalmaz herkes geçer herhalde. Dün gece bir C6'm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 23 Ağustos 2010; 12:09:04 >

• Arkadaşlar [5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF] başlığının 4cü mesajını
    SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI için düzenledim.Kurulumda zorluk çekenler bakabillirler.İsteyen arkadaşlar resimleri ve anlatımı kendi konularında da kullanabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_42124709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_42131184
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar [5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF] başlığının 4cü mesajını
    SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI için düzenledim.Kurulumda zorluk çekenler bakabillirler.İsteyen arkadaşlar resimleri ve anlatımı kendi konularında da kullanabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_42124709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_42131184

4. mesaj için çok teşekkürler F@tih hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar [5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF] başlığının 4cü mesajını

Fatih usta veya biroltr nin bu c6 ya güzel bir haraket yapması lazım. Çok güzel modifiyeli bi yazılım çıkıcak bence çok yakında.

• kısa ve hızlı bir inceleme yaptım. biri yüklediğini ve flash palyerin çalışmadığını, hacksiz olduğunu tek bir ev ekranı olduğunu ve başka ev ekranı seçmek için ev ekranı seçeneği bile olmadığını ve bir kaş daha eksi yönünü yazmış. artı yönleri ise oldukça hızlanma.. en iyisi aynen alayım buraya:

.:: EKSİLER ::. -
    1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
    2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
    3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
    4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
    5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
    6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
    7- Rds aynı kalmış
    8- Flash video yalan olmuş.
    .:: ARTILAR ::.. +
    1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
    2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi
    3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
    4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar.

yani böyle ise hiçte methedildiği kadar değil. en azından vaadedildiği gibi flash player ile videoları falan sorunsuz izleyebilmeliydik. ve tuş kilidi titreşimi açık olsa daha iyi bence. fatih kardeş kızmazsın inşallah bunları yazdım diye ama bunlar sadece o arkadaşların izlenimleri ve bende kendim ve merak edenler için kısa bir inceleme yapıp yazdım. aksi görüşleri olanlarda yazacaklardır zaten. teşekkürler.

• quote:

kısa ve hızlı bir inceleme yaptım. biri yüklediğini ve flash palyerin çalışmadığını, hacksiz olduğunu tek bir ev ekranı olduğunu ve başka ev ekranı seçmek için ev ekranı seçeneği bile olmadığını ve bir kaş daha eksi yönünü yazmış. artı yönleri ise oldukça hızlanma.. en iyisi aynen alayım buraya:

.:: EKSİLER ::. -
    1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
    2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
    3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
    4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
    5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
    6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
    7- Rds aynı kalmış
    8- Flash video yalan olmuş.
    .:: ARTILAR ::.. +
    1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
    2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi
    3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
    4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar.

yani böyle ise hiçte methedildiği kadar değil. en azından vaadedildiği gibi flash player ile videoları falan sorunsuz izleyebilmeliydik. ve tuş kilidi titreşimi açık olsa daha iyi bence. fatih kardeş kızmazsın inşallah bunları yazdım diye ama bunlar sadece o arkadaşların izlenimleri ve bende kendim ve merak edenler için kısa bir inceleme yapıp yazdım. aksi görüşleri olanlarda yazacaklardır zaten. teşekkürler.

Sanırım C6'dan bahsediyorsun.Benim bir katkım yok .ben de gözlemliyorum şu aşamada.Büyük ihtimalle Bazı ev Ekranlarını C6 ya entegre olabilecek!
    Ev ekranları üzerine çalışıyorum.bir gelişme olursa buradan duyururum.

• 4 günün sonunda sarj yavaş yavaş bitiyor şuanda 2 diş var. bugun 1 saatlik bir video çekimi yaptım onun yüzünden böyle biranda etki etmiş olabilir :)
  • quote:

4 günün sonunda sarj yavaş yavaş bitiyor şuanda 2 diş var. bugun 1 saatlik bir video çekimi yaptım onun yüzünden böyle biranda etki etmiş olabilir :)

amma hava yaptın be :) özendirme milleti ben her gün şarj ediyom gün boyu edge ile webe giriyom. 28 saatte falan bitiyor. birde eta marka yedek pil aldım o da stepnede duruyor :) senin pilin markası üretim yeri falan ne yav ? gözümüz yok 8 güne çıksın :) ama banadaa lazım öyle bir pil aslında. yada kullanımdamı ihmalkarlık yapıyom ondanmıdır nedir..? yani bizimkinin az gitmesi..?

fatih:
    Sanırım C6'dan bahsediyorsun.Benim bir katkım yok .ben de gözlemliyorum şu aşamada.Büyük ihtimalle Bazı ev Ekranlarını C6 ya entegre olabilecek!
    Ev ekranları üzerine çalışıyorum.bir gelişme olursa buradan duyururum.

tamam fatih. başka yerlerde bu gece upluad etcem diyenler var cwf yi ama acele işe şeytan karışırmış :) birde merak ettiğim şeylerden biri bu c6 modifiyesi hakkında bunu yüklediğimizde pc suit başka telefon olarak falan görürmü acaba :) yani bu konuda sorun çıkarmıki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 23 Ağustos 2010; 23:56:58 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.