|
Arkadaşlar findesk hareketi 00:00 da güncellendi. Sabah dokuzda qnb finans bank kmh açılmıştır uyarısı geldi. İlk ürün açılışında önce başvuru yapılmıştır ikinci gün ise açılmıştır diye uyarısı veriyordu. Findeks notum bu ürün açılınca düşmeyecek dedim. Finansbank düşürdüğüm 1000 TL kmh ve enpara üzerinde önceki seneler kapattığım 600 TL lik kmh 4300 TL olarak açılmış yani özetle 1000 Tl finansbank kmh ve tekrar finansbank 4300 TL gözükmektedir. Bu ne demek oluyor ilk açılan kredili ürünler notu düşürüyor eski kapatılıp tekrar açılan kredili ürünler düşürmüyor. Eski kapattığınız başka banka kredi kartlarını tekrar açtırdığınızda kredi notunuz düşmeyecektir. Beni şaşırtan akbanktan 2. bir defa kredi aldığımda notumda düşme olmazken Enpara/finanstan aldığım kredi yüzünden notumun düşmesinin mantıklı açıklamasını bulmuş olduk. Krediler bitene kadar hesabımda para bulunduracağım. Kendisi otomatik çekecektir erken ödeyince faiz indirimi derken banka karı düştüğü için kredi notunu yukarı fazla atmayabilir. 3 kredi kartı 4 kmh 2 adet kredi olmak üzere 9 adet kredili ürünüm var. Kmh 'da bankaya birkaç TL kazandıracağım. Tahminim hedefim 6-9 ay sonra 1600 Üzeri atacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Temmuz 2022; 2:42:1 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı