Şimdi Ara

Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350
Cevap
24
Favori
62.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynısını yaşadım geçen hafta akbank kendi teklif ettiği halde artırmadı.Enpara 270000 lira birden artırdı.Bu yasal limit neye göre işliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 130k limit var ve bunun %15'i borç yani epey az

5 10 bin kmh açsam bile düşecek mi puan? 1452 de takıldım yıllanmasını bekliyorum

Kmh e çok ihtiyacım yok ne olur ne olmaz kenarda dursun diye açmayı düşünüyorum

edit: 13 puan düştü 1439 oldu iyi çok düşmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Haziran 2025; 10:20:48 >
  • Merhaba,

KMH hesaplarında sadece faizi ödemek findeksi ne kadar etkiliyor? Tecrübesi olan var mı?

• 1 gün gecikme de olan denizbank kredi borcumu 1 iş günü sonra ödedim fakat findeks de hala gecikme görüyor günlük güncelleme yapmıyor 1 gün gecikme olsa hemen yansıyor ama çdeyince kalkmıyor hemen çözümü varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben icra borcumdan dolayı uzun sure puanım hesaplanmadı kredılı urun kullanamadım ...icra borcum kalmadı dosyaları kapattırdım .2000 tl altı olan borclarımda devlet yasası ile feragat kapatılmış.

Suanda aktıf borcum yok .Nisan ayında akbank bana 2000 tl lımıtlı kredı kartı cıkardı ben sadece bunu kullanabılıyorum .her ay bunu doldurup duzenlı ekstremı oduyorum. Fındeks notumda hesaplanmaya başladı en rısklı kısımdan bır uste cıktım .

Benım sorunum su bu kredı kartı lımıtı daha ne kadar sure bu kadar az kalacak limit arttırma talebım reddedıldı .Baska bankalardan hıcbırsekılde urun cıkartamıyorum ki sıcılım aklıma geldıgınde bu normal gelıyor .

Ama akbankın 2000 tl lımıtı niye yükseltmedıgını bır turlu anlamıyorum ? Sgklı calısanım fındeks notumda yukarı dogru cıkıyor.

2025 Turkiyesinde hıc borcu olmayan ve sgklı calısan biri ıcın 2000 lımıt cok komık degılmı ? Calısmayan Üniversite öğrencileri benden daha cok lımıte sahip .

Ben suan tek banka ıle calısmak zorundayım lımıtımıde arttırmıyorlar .puanımı yukarıya cıkarmak ıcın napmalıyım ? Birde benım 2013 yılında borcundsn dolayı kapatılan garanti kredı kartım var bunu tekrar actırmak mumkunmu?

• hero86 H kullanıcısına yanıt
    Zamanla diğer bankalarla çalışmaya başlar olursun ve 6 ay elindeki kartı dönem borcu dahil öde Akbank limiti zor yükseltiyor zaten 2 3 ay sonra deniz banka başvur muhakak hemen verir 2 3 banka oldumu yeter ben sizden daha kotuydum şuan 1 milyona ulaştı limitlerim sabırla düzgün odedikce artacak ama tek bankayla kalma

• hero86 H kullanıcısına yanıt
    Garanti çok zor ben 2000 yılında sorun yaşamıştım onunla diğer tüm bankalrdan kmh ve kart aldık birtek garanti vermiyor banka içi kara listeden çıkartmıyor inat açsa ,2000 tarihli açılacak puanım şuan ,1530 geldi garanti gene tık yok

• Boyle sacma bisey gormedim. Bendede ayni olay oldu. Butun kart limitlerimi duzgun bisekilde %10unu gecmicek sekilde kullaniyorum duzenli. Kmh limitlerine hic dokunmam. Gecen bir ihtiyac kredisi onerdi. Cok dusuk bir rakam. Dedim findekse faydasi olur duzenli oderim. Ilk iki taksiti duzenli odedim. Bugun bi baktim findeks notum 150 puan dusmus. Yeni urun acilisi puani dusururumu boyle.???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 23 Temmuz 2025; 13:39:7 >
  • vb V kullanıcısına yanıt

Tabiki düşürür ama ödedikçe fazlasıyla gelir

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.