1496 oldum ama halen bankalar limitleri yükseltmiyor |
Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi) (16. sayfa)

-
-
4 ay blokeli kart sonrası 60bin tl kredi kartı çıkardı yapıkredi teşekkürler 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 yılında açılmış yapıkredi kredi kartımı kapatmam sonucu yaklaşık 80 puanım düşmüş :D bu kadar beklemiyordum açıkçası
-
yapı dün dedi 15 bin kredi hazır başvuru yaptım vermedi bir şey
-
Findeks üyelerine bugüne özel Findeks Risk Raporu ücretsizmiş.
Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Findeks ayrıcalığıyla yaşayın. Finansal geleceğinizi güvence altına almanın ilk adımı için size özel bir hediye sunuyoruz: Ücretsiz Findeks Risk Raporu!
Findeks Risk Raporu’nuzu almak için tek yapmanız gereken Findeks hesabınıza giriş yapmak!
Kampanya tarihi: 27.10.2023 (09.00- 22.00)
- Kampanya 27.10.2023 tarihi 09.00-22.00 saatleri arasında geçerlidir.
- Kampanya süresi boyunca Findeks Mobil veya findeks.com’dan hesabınıza giriş yapabilir ve ücretsiz risk raporunuzu alabilirsiniz.
-
Kartımı kapatali 13 gün oldu halen findekste açık görünüyor ne yapabilirim limit boşluğum yok hâlâ göründüğü için yapı kredi
Hocam böyle durumlarda ilk önce limit düşürüp sonra kartı kapatmak daha iyi gibi. İkna için limiti tutuyor olabilirler.
-
İkna için aradılar red ettim
Valla hocam beni 2 ay sonra mı ne aramışlardı şaşırıp kalmıştım. Gerçi ben aynı banka içerisinde başka bir karta geçiş yaptığım için kapatmıştım ancak belki hazır limit tanımlı olduğu için yapmış olabilirler.
-
Kredi kullanmada. 1505 üstü zor gibi. Benim 1505 de kaldı 3 aydır. Bu puan da iyi benim için
-
Bankamatik kartıyla alışveriş yapmak puan yükseltir mı?
yükseltmez. Puan yükselmesi için kredili ürünler (kredi, kredi kartı ve ek hesap) kullanmak gerekiyor
-
merhaba, sonuç ne oldu acaba? etkiledi mi geciktirmek?
-
bu notlarda sorun var değişmiyor
-
evet, başka bir banka çalışanına baktırdım, sistemde görünüyor o gecikmen dedi.
yani sisteme düşmüş anında :)
-
Ek hesap tanımlayıp en azından asgari ödemeyi otomatiğe alın hocam bende birçok banka kullanıyorum bazen unutabiliyorum bu şekilde önlem alıp en azından gecikmenin önüne geçebildim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay borçlanma oranım %25 civarında, bir yıl boyunca ödemediğim ekstre yok, bu ay sadece 1 puan artmış.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X