Şimdi Ara

Fincan Modlular Ve Emule'ciler Yardım Lütfen(Halloldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an fincan ve ionix gibi webcache'yi destekleyen ve leecher modlara sahip olmayanlardan bir ricam var.
    195.175.37.6 Port:8080 Webcache adresinin çalışıp çalışmadığını test ediyoruz.
    Bunun içinde bir dosyayı paylaşıma açtım.
    Gladyatörün Elazığ Sürümü
    Sizden ricam bu adresi sizin webcache ayarlarınıza girmeniz ve bu dosyayı indirme listenize koymanız. Yarın yada diğer güne kadarda arada bir webcache ye bakarak webcacheden bir şey inmiş mi diye kontrol etmenizdir.

Filmin adı:
    gillo.avi
    boyut:
    236.72Mb
    süre:
    23:26
    kodek:
    y41p

takma adım:
    [DivxPlanet]ilha[CHN][VeryCD][TR]

Haydi arkadaşlar işin ucunda zamanla Almanya gibi sabit 100-200kb indirmeyi emule gibi yavaş bir programda yapmak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 12 Aralık 2005, 0:56:06 >

• Hadi arkadaşlar burada bir devrim yapabiliriz ama siz ilgilenmiyorsunuz!

istatistikler>indirilenler>oturum>indirilmiş veri>WEBCACHE
    den inenlere bakabilirsiniz.

Şu an en çok (IP'niz 81 ile başlamak kaydıyla) proxy.ttnet.net.tr port:8080 kullanılıyor! Ama 85'de falan çalışmıyor. Haliyle bu adresin çalışıp çalışmaması önem arzediyor.
  • bu arada fincan modun banlanan bir mod olduğunu iddia eden bir arkadaş var! Ne iş bilen var mı?
    Tamda hoşuma gitmeye başlamıştı fincan!
  • Bugün arkadaşlar gündüz ben ionix kullanırken indirdiklerinde sadece aktarılıyor yazıyormuş ama şu an fincan 5.2 ile indirirlerken
    "aktariliyor via proxy"
    yazıyormuş. Yani sanırım fincandaki WC release özelliği tam çalışıyor.

Acaba bu modun yeni adla banlanmayanını çıkaramazlar mı, gerçekten güzel bir şeye benziyor ve kanım kaynadı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Bugün arkadaşlar gündüz ben ionix kullanırken indirdiklerinde sadece aktarılıyor yazıyormuş ama şu an fincan 5.2 ile indirirlerken
    "aktariliyor via proxy"

Acaba bu modun yeni adla banlanmayanını çıkaramazlar mı, gerçekten güzel bir şeye benziyor ve kanım kaynadı ?

Imzamdaki fincan mod topiğinde banlanmaman için ne yapman gerektiğini yazmıştım.

Alternatif olarak Turksipa modu kullanabilirsin.
    Hemen hemen fincanın aynısı ve banlanma söz konusu değil.
    http://www.turksipa.org/forum/

Bu arada 4 kaynak buldu sen 1. sıradasın.
    Şu nickindeki [DivxPlanet] yazısını fincan kullanmak istiyorsan [e-sipa] olarak değiştirmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Bugün arkadaşlar gündüz ben ionix kullanırken indirdiklerinde sadece aktarılıyor yazıyormuş ama şu an fincan 5.2 ile indirirlerken
    "aktariliyor via proxy"

Imzamdaki fincan mod topiğinde banlanmaman için ne yapman gerektiğini yazmıştım.

Alternatif olarak Turksipa modu kullanabilirsin.
    Hemen hemen fincanın aynısı ve banlanma söz konusu değil.
    http://www.turksipa.org/forum/

Bu arada 4 kaynak buldu sen 1. sıradasın.
    Şu nickindeki [DivxPlanet] yazısını fincan kullanmak istiyorsan [e-sipa] olarak değiştirmeni tavsiye ederim.

Hay Allah razı olsun. İyi olacak hastanın, hekimi ayağına gidermiş
    Takma adda her ikisi olsa olmaz mı?
    Şu an gönüllü arkadaşlar ile filmi merak edenler bir arada, yani hiç göremeyeceğiniz kadar webcache kullanan Türk bir arada
    İnşallah bu sözlerim seneye gülünecek hale gelir, yani herkes webcache kullanmaya başlar

• İlhan: Fincan moddan baktım Webcache den 8.5mb inmiş diyor.

Takip ediyordum. Zaman zaman webcache devreye girince 15-16 ile indiriyordu dosyayı. ama genelde emule serverdan indiriyor.
    Yani webcache de bir devamlılık yok. Biraz gonderip sonra duruyor.
    Bu arada bu dosya bende vardı zaten. Sana yardımcı olmak için listeme ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emule'e bir baktım, Webcache devredeyken 31.5kb la indiriyordu Bende şaşırdım. 256 sınırsız kullanıyorum bu arada.
    Resimde ekleyecektim ama forumda bir sorun var heralde kaç kere denedim ama resim ekleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 10 Aralık 2005, 12:38:48 >
  • Hocam akşam ilhami arkadaşımızla çek ettik ve %100 çalışıyor.
  • @ng@r@lı iyi iş yapmışsın, teşekkür ederim.
    Birde tam o 15kb civarında indirme anında kimlerden indirdiğinin resmini çekseydin süper olurdu.(benim upload 5kb yi geçmiyor çünkü 256!).
    Ben arkadaşlar indirene kadar upload da tutmayı düşünüyorum.
    Yani teste devam ediyoruz

bu arada gönderme anlarıyla ilgili iki resim koyayım(ionix bazen olmuyor anlayamadım!):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 10 Aralık 2005, 15:40:23 >

• yazını göremedim zafer abi.
    Ben hala %99 diyorum
    (Tam ilmi bir test olmadığı için), inşallah bu yayılırsa rahat ederiz
  • İşte dostum bir resim daha ekliyorum

• Bi tane daha. bunda kimin gonderdigi gorulmuyor ama anlık 49la indirdi yaw hayret. Bu 256 sınırsız adls'de nasıl oluyor aklım almadı.
    Emule bu hızları yanlısmı gosteriyor acaba?

• Bu arada suan emule'u kapattım. Kardesim diger pc de msn'den webcam yapıyor. Aksama tekrar acarım ve sonucları resimlerle eklerim buraya.
    Eger bu indirme degerleri gercekse hakkaten mutiş bişey.
  • @ng@r@lı ya iyice heyecanlandım şimdi
    Akşamı sabırla beklemeye çalışacağım
  • abi webcache için hangi ayarları yapmamız gerekiyor tam olarak?
    Birde sunucular kısmında webcache etkin diyor ama ordaki siteye baglanınca oturum acamıyorum. Oturum acmam sartmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 10 Aralık 2005, 16:54:03 >
  • birde sunucular kısmında 0 adet aktif oturum diyor ama o esnada ben webcache uzerinden dosya indirebiliyorum. NHasıl iş anlamadım walla.
    Tam verim almak için fincan modda eyerlerı nasıl yapacaz anlatırsanız sevinecem

• hocalar yaw
    şu e-donkeyi topladım koydum pc yede nasıl kullanıcam hele bi anlatın be
    zafer usta sana o sayfada da yazmıştım lütfen nasıl kullnılrı birileri tarif edebilirmi yada hazırı varsa link alabilirmiyim
  • bu arda 256 sınırsız ve zoom usb adsl kullanıyorum bunların bi alakası varmıdır
  • @ng@r@lı bende olayı tam bilmiyorum ama bir arkadaş senin aynısı gibi yapmıştı sadece persistent de işaretliydi! Başka bir şey bilmiyorum, oturum açma olayını yeni senden duydum! Bende orada yazan:
    Web Arabirimi
    Durum: Etkisiz
    şeklinde!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.