Şimdi Ara

Finansbank Yunan bankası mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunanistanın bizim ziraat bankamıza ülkesinde bir şube bile açtırmaması ama burada yunana şirketlerinin iki tane banka satın almış olması yorumlarını duydum...

Bu yunan bankaları hangileri acaba?
    bunlardan birisi Finansbank mı yoksa?

• Hollanda bankasıdır.
  • malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Hollanda bankasıdır.

Ne hollandası? Biraz medyayı takip edin.

Finansbank'ı Yunanlılar aldı.
  • malesef finansbank
  • Valla 3 sene önce Galatasaraylı F.De Boer ve Fenerbahçeli P.Van Hooijdonk'u reklamlarında oynatmışlardı. Aaa bu bankayı bizim ordan tanıyorum. Hollanda bankası bu demişlerdi.
    Şu an kimin bankası bilemiyorum tabi. Arkadaşlar diyorsa Yunan bankası doğrudur o zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

quote:

Hollanda bankasıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

quote:

Hollanda bankasıdır.

Medyayı İnternet + Gazete + TV heryerden takip ediyorum.
    Tamamen bir satın alma değil hisse alımı var diye hatırlıyorum. Für dikkat izlemedim o haberi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! Hangi katılım bankası !!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YUNAN BANKASI OLSA NE OLUR DİĞER BANLALAR ZATEN AMERİKA İSRAİL FRANSA ÇOĞU ULKELERE SATILDI Bİ HALK BANK ŞLE ZİRAAT KALDI SATILISN YAKINDA ARJANTİN GİBİ OLACAZ İŞTE OZAMAN SOKAĞA DÖKÜLECEZ.
  • Yakında Barzanide bir banka alırsa şaşırmayalım.Het şey satılık.
  • herşey satılık oldu şu ülkede son zamanlarda... sonrada işte bugünkü gibi elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz...
  • Her Türk 6000$ borçla doğuyor.
    Acaba neler satılık?
  • Hüsnü Özyeğin amcam finansbankın çoğunluk hissesini güzel bir paraya sattı yunanlılara...Kapitalist düzenin milliyeti dini yok arkadaşlar...Son dönemlerde bankalarımızın yabancılar tarafından satın alınması birçok kez ekonomi yazarları tarafından tartışıldı..bakınız Yiğit Bulut yazıları..
  • 2008 in ilk aylarında köprü ve otoyollarıda satıcaklar bundan sonra daha ne satıcaklar merak ediyorum.aklıma camii'ler geliyor mesela memlekette bir sürü camii var yada okul olabilir nasıl olsa onların gözünde hepsi birer bankonot

benzine 5 günde 6 zam. arabam yok ama bana yansımaz değil yakında bu sebebten ötürü otobüs ve minibüslerde zam yapıcak yiren giren bize giricek.ekonomimiz süper taş gibi maşallah diye bakkal mantığıyla yönetirsen bir ülkeyi bu hale gelirsin ileri görüş tamamen sıfır halk refahı için hiçbirşey yapılmıyor hep yapay gündemlerle halk uyutuluyor ama nezaman ayaklanmaya kalksa ey halkım görüyorsun türbana karşı çıkıyorlar ne yapalım destek olun bize yalvarışlarına giderek ülkeyi iyice köreltiyorlar.sonumuzu hayırlı göremiyorum artık.Allah hepimize sabır ihsan eylesin.

• geçen gün gelen otogaz ve tüp zamlarını unutmayalım...

otogaza %1,5 büyük tüpe 3,7ytl ZAM

Bu arada Modern hayattaki haraç'ın adı (uluslaraası piyasalarda) borç olarak alınıp sonrasında öde öde bitmeyen, ödemek için tekrar borçlanılan "FAİZ" olmuş... Kılıç kalkan ın hakim olduğu dönemlerdeki durumun sadece ismi değişmiş...
    Yapılan bu zamlar nereye gidiyor? tabiki borcumuzu ödemeye...

Benim bildiğim borç ödenerek bitmesine karşılık ama nedense bu borçlar bir türlü bitmiyor ve son zamnlarda dahada artarak devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 7 Kasım 2007; 13:22:36 >
  • finansbank yunan Hsbc yahudi ve ermeni ortağı garanti abd ortaklı citi abd citiGrop,varda var. işteesatılmışız KOPLEE URAŞMAYIN BULAMASINIZ
  • Finansbank Bank Of Greece 'in bir parçasıdır ve yunan bankasıdır!!!

ATatürk hilafeti kaldırdı ve hemen arkasına İş Bankasını kurdu acaba neden ? Salak mı bu adam...

Şimdi ise Türkiye'deki bankaların %51 i yabancıdır... Buda yavaş yavaş ülkenin elden gittiğine bir işarettir. AKP Altın dağıtırken bu ülkeyi sattığını ört pas etmek için çalışıyor ve kafası çalışmayan ve araştırmayan gençler ve büyüklerde bunları yiyiyor uyanın artık !!! Şimdide Halkbank'a sınıda satıyorlar... Bunlar böyle köpeek işte oğluda 26 yaşında gemi aldı !!!

İMKB diyoruz İstanbul Menkul Kıymetler Borsası yalan :) %67'si yabancı sektörün elinde bu nedemek Türkiye sıcak para piyasası oldu buda üzerimizden yabancı ülkeler para kazanırken sen avucunu yalıyorsun!!! $ 1000ler seviyesinde neden mi %67 nin ülkeye soktuğu bir dünya $ yüzündenyoksa YTL değerli değil bunu sokaktaki insandan rahatlıkla anlarsınız....

• quote:

Hollanda bankasıdır.

Bide Kıdemli Yarbay olmuşsun :) Hollanda mı Biraz PC den uzaklaş demeyecem ama arada netten gazete oku bence ve bilmediğin konuda yorum yapıp insanların aklını karıştırmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano10

quote:

Hollanda bankasıdır.

Bide Kıdemli Yarbay olmuşsun :) Hollanda mı Biraz PC den uzaklaş demeyecem ama arada netten gazete oku bence ve bilmediğin konuda yorum yapıp insanların aklını karıştırmayalım lütfen

arkadaş belki bilmiyor olabilir, bende bilmiyordum sordum öğreniyorum... Şimdi birlik zamanıdır, ayrılık veya ayrışma değil...

• Tek %100 türk sermayesi olan banka ziraat bankasıdır.
  • bu banka pkk destek (kredi)saglamaktadır ve bunu gibi bi banka daha var tr de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.