Şimdi Ara

Finansbank'tan 20-30 TL Puan!! Hem de Harcamasız Taahhütsüz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
14.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-31 agustos tarıhlerı arasında e ekstre talımatı verenler ıcın gecerlı dedı bayan..tam emın olmamakla beraber...ben daha once e ekstre talımatı vermıstım..ama ınternette e ekstre alan yazıyor..ne ıs anlayamadım:( daha once e ekstre talımatı vermıs olanlar yararlanamazlarmı arkadaslar?
  • ben nokia 5800 dan girmeye calısıyorum.
    wap subesini yazınca direkt cep sifre denilen programı yüklüyor.
    programı çalıştırıyorum aktivasyon kodlarını yazıyorum
    pini belirle diyor onaylıyorum
    en sonında hata veriyor
    internetten cep bankacılığını da açtım
    nerede hata yapıyorum işin içinden 3 gündür çıkamadım.
  • 20 dk konuştum gold kart kampanyaya dahil değilmiş
  • wap üzerinden giriş yaptım oldu program falan yüklemedim ama daha öncede yazdığım gibi bir link falan olsaydı tıklayıp ''kampanya kaydınız alındı''gibi bir mesaj alsaydık daha rahat olurdu bence şimdi de olur tabi ama uğraştırırlar gibi geliyor zaten iş şikayetvar.com!a kalırsa onlar hemen çözüldü yapıyor ilgilenmiyor umarım yanılırım uğraştırmadan yüklerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 7 Ağustos 2011; 13:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

mobil bankacılık derken hangi adresten giriyoruz oraya??????????????

Yukarıda belirtmiştim. wap.finansbank.com.tr adresine girin orda sol üstte "Wap Şubesi" yazan linke tıklayıp internet bankacılığı giriş bilgilerinizi kullanıp bağlanın wap şubesine.

teşekkürler giriş yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

ben nokia 5800 dan girmeye calısıyorum.
    wap subesini yazınca direkt cep sifre denilen programı yüklüyor.
    programı çalıştırıyorum aktivasyon kodlarını yazıyorum
    pini belirle diyor onaylıyorum
    en sonında hata veriyor
    internetten cep bankacılığını da açtım
    nerede hata yapıyorum işin içinden 3 gündür çıkamadım.

firefox'un wap sitelerini çalıştıran bi eklentisi var onu yükle oradan bir dene istersen

eklentinin adı ne diye sorarsan inan hatırlamıyorum
  • sürekli "şu an işlemini gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısını veriyor.
  • Şartlarda ekstre ile ilgili bişey göremedim ben. Puanımı vermez ise finansbank direk iptal ederim kartımı. Zaten bahaneye bakıyorum.
  • sadece kredi kartınız olsa da yetiyor mu yoksa mevduat hesabınız mı olması gerekiyor internet şubesi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

20 dk konuştum gold kart kampanyaya dahil değilmiş

Ne demek ya Gold Kart dahil değilmiş? Öyle saçmalık mı olur? Farklı bir kart tipi değilki bu, Card Finans dedin mi goldu da kapsar platinumu da. MH deki çalışanların klasik davranışı, bilmiyorsan yok de geç. Kapmanya sayfasındaki bilgilerde Card Finans sahibi olmak yazıyor mu? Yazıyor. Gold Kart dahil değildir yazıyor mu? Yazmıyor. Yok öyle keyfi uygulama. Bende hem gold hem platinum kart var, sıkıysa vermesinler puanı. Kampanya sayfasını olduğu gibi kaydettim bilgisayara, söke söke alırım o puanları.

@Pudinkk: Mevduat hesabı şart değil, öyle bir kriter yok arkadaşım.

• bunları şikayet etmek lazım,

ben daha önce girmişsem ya da daha önce e ekstre talimatı vermişsem keriz yerine konuyorum bu durumda. neymiş ilk kez girecekler içinmiş, belki ben 1 sendir sana kağıt harcatmıyorum posta masrafı yaptırmıyorum , ama yenig irecek adam bugune kadar bu masrafları yaptırmış bi de üstüne 50 tl puan kazanıyolar.

sırf bu yüzden kapatsam yeri var o derece...
  • Bilgilendirme için teşekkürler , bu kampanya gözümden kaçmiş.Cep şubesine girdik bakalım 30tl ne zaman yüklenecek.
  • Firefox wap eklentisi ile girdim, garanti olsun diye cepten de girerim şimdi. Ama sorun olacağını sanmıyorum :)
  • Gold, platinum farketmez, Cardfinans olması yeterli.
    Zaten cardfinans ürünlerine bakarsanız " cardfinans " adlı bir ürünleri yok, standart olan kartın adı " Cardfinans Classic "
    http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-urunleri/default.aspx
    E-ekstre daha önce kullanıyor olmanız bir engel değil, zaten ilanda "e-ekstre alan" ibaresi var, yeni vb talimat veren değil.
    Ama gerek internet şubesi gerekse mobil bankacılığı daha önceden kullananlar için bir haksızlık, orası tartşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 7 Ağustos 2011; 21:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

20 dk konuştum gold kart kampanyaya dahil değilmiş

Ne demek ya Gold Kart dahil değilmiş? Öyle saçmalık mı olur? Farklı bir kart tipi değilki bu, Card Finans dedin mi goldu da kapsar platinumu da. MH deki çalışanların klasik davranışı, bilmiyorsan yok de geç. Kapmanya sayfasındaki bilgilerde Card Finans sahibi olmak yazıyor mu? Yazıyor. Gold Kart dahil değildir yazıyor mu? Yazmıyor. Yok öyle keyfi uygulama. Bende hem gold hem platinum kart var, sıkıysa vermesinler puanı. Kampanya sayfasını olduğu gibi kaydettim bilgisayara, söke söke alırım o puanları.

@Pudinkk: Mevduat hesabı şart değil, öyle bir kriter yok arkadaşım.

bende dedim boşuna mı gold aldık diye yok geçerli değilmiş yazmıyormuş kavga edicektim kadınla

• NERDE HATA YAPTIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA?

Online işlemlerden önce cep uygulaması olan mobil işlemleri açtırdım

Sonra bilgisayarıma iphone uygulamasını kurdum. sonra wap.finansbank.com.tr adresine girdim

Ardından şifre parola sms şifre vs girdim ama ŞUANDA İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ HATA diye uyarı verdi.

Bir yerde hata mı yaptım acaba? Yoksa geçici bir sorunla mı karşı karşıyayım. Ayrıca sadece giriş yapmam yeterli, yani havale eft vs gerek yok diimi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

NERDE HATA YAPTIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA?

Sonra bilgisayarıma iphone uygulamasını kurdum. sonra wap.finansbank.com.tr adresine girdim

Ardından şifre parola sms şifre vs girdim ama ŞUANDA İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ HATA diye uyarı verdi.

Bir yerde hata mı yaptım acaba? Yoksa geçici bir sorunla mı karşı karşıyayım. Ayrıca sadece giriş yapmam yeterli, yani havale eft vs gerek yok diimi arkadaşlar

elinde iphone harici bi tel varsa ondan gir daha kolay uygulamayla falan uğraşma
    wap.finansbank.com.tr den gir banada ilk denemede olmadı birkaç saat sonra denedim oldu ben operadan değil samsung telin kendi tarayıcısından girdim sende bir dene istersen..

• yuh gold olmuyormuymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

NERDE HATA YAPTIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA?

elinde iphone harici bi tel varsa ondan gir daha kolay uygulamayla falan uğraşma
    wap.finansbank.com.tr den gir banada ilk denemede olmadı birkaç saat sonra denedim oldu ben operadan değil samsung telin kendi tarayıcısından girdim sende bir dene istersen..

hocam evde nete giren telefon yok o sebeple netbooka iphone uygulaması kurdum mozilla ile ordan girmeye çalıştıma am birazdan tekrar denerim umarım düzelir

• Şu an girilmiyo wap şubeye

Cep şubesini, cep şubesi işlemleri ayarlar menusünden açip kapatabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 8 Ağustos 2011; 1:25:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.