Şimdi Ara

Finansbank'tan 20-30 TL Puan!! Hem de Harcamasız Taahhütsüz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
14.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • girdik bakalım 2 sinede ama sitedeki bilgiler daha açıklayıcı olsa idi daha mantıklı olurdu
  • İşleminizi şuanda yapamıyoruz hata kodu:103 şeklinde bir uyarı verdi. Neyse bakçaz çaresine, haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

cep şubesinden eft ücretsimi hala.

evet wap şubesine girince söylüyor şu zamana kadar bedava diye
  • bu kampanyayi Ziraat bankasi yapsa batar mı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

bu kampanyayi Ziraat bankasi yapsa batar mı :))

bu ülkede artık kıyamet kopsa bankalar batmaz, dünya krize girse bize teğ... bile geçmez, kelimeyi söylemiyorum o kadar yani...resmen tüm esnafı ve tüketiciyi esir aldılar kıyamette bile kampanya yapar bunlar.
  • Benim de mesajım bulunsan, yarın bir deneyeyim...
    Teşekkürler bu arada
  • Aynen msjım bulunusun güzel bi konu

Saygılarımla
    Taylan ERTÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanertum -- 6 Ağustos 2011; 3:15:51 >
  • şimdi daha önce girenler faydalanamıyor mu kampanyadan
  • takip;)
  • mobil şubeye girişi denedim, mobil şubeniz açık değil dedi, girdim internet şubesinden mobil şubeyi açtım. sonra tekrar denedim bu sefer şu anda giriş yapılamıyor dedi garip karakterli bir hata verdi
  • Takip
  • bunun yerine, Ramazan kampanyası olarak güzel bir market veya akaryakıt kampanyası yapsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmc005

mobil şubeye girişi denedim, mobil şubeniz açık değil dedi, girdim internet şubesinden mobil şubeyi açtım. sonra tekrar denedim bu sefer şu anda giriş yapılamıyor dedi garip karakterli bir hata verdi

Bende ilk denedigimde benzer bir hata aldim. Ikinci girisimde sorun cikmadi. Ayrica tabletten wifi yoluyla girdim sorun olmadi. Cep interneti olmayanlara duyurulur
  • Hergün 10 kere giriyorum.

Daha önceden girdik diye suç mu işledik arkadaş...

Ayrıca finansbank reklamını benim kadar yapan da yoktur. Çok memnunum kendisinden.

İmzadaki linke tiklarsaniz neden memnun olduğumu anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

ben ne internet ne de wap şubesi kullanmadım. şimdi internetten direk kullanmaya başlayabiliyor muyuz yoksa arayıp ya da şubeye gidip açtırmak mı gerekiyor?

İnternet şube hesabı olmayanlar, şubeye gitmenize gerek yok kartınız varsa (ki puan alabilmeniz için Crdfinans sahibi olmanız şart zaten) finansbank sitesinden şifrenizi alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Wap şubesinde hata alanlar: Zaman zaman tekrar deneyiniz, wap şubesi biraz garip evet, ama çalışıyor. Sürekli hata alıyorsanız farklı bir telefonla deneyin. Ben ilk windowslu bir telefondan Opera ile girmeyi denedim olmadı, androidli bir telefondan explorer ile denedim başarılı oldum.
  • cep subesine ilk defa giriş yaptık bakalım umarım dedikleri parapuanı yüklerler çünkü uygulamayı yükleyebilmek için 5 TL gitti
  • Mesajım bulunsun. Kampanyayı haber verene de teşekkürler
  • Cep şubesi olayını beceremedim. Şifre üretiyorum ama nerede kullanacağım anlayamadım. Wap şubesinden girdim bende ilk kez. Zaten e-ekstre talimatım uzun zamandır var.
  • Finansbak garanti bankasına özeniyor doğru düzgün kampanya yapmıyor sonra insanlar uğraşıp yükletecek halbuki cep şubesinde veya internet şubesinde kampanyaya katıl linki olsa ona tıklarız ne yaptığımız anlarız ben internet şubesine girdim wap şubesine işleminiz şuan gerçekleştirilemiyor dedi işin yoksa uğraş dur internet şubesinde kampanya katıl gibi bişey olsaydı tıklardık olur biterdi.
  • wap ilk denemede hata verdi ama ikincide girebildim. Bakalım alabilecek miyiz 30 TL?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.