QNB FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (84. sayfa)
-
-
Alısveris yaptıktan sonra su sms geliyor bunu cevaplıyorsun
QNB Kredi Kartinizla yaptiginiz 2585.83TL lik alisverisin 1000.00TLsini bedavaya getirmek ister misiniz? 6452 ile biten kartinizla 18 ay sureyle ayda 5556.00 TL, toplamda 100000.00 TL harcama sozu verip bu alisverisi bedavaya getirmek icin HP yazarak bu mesaji yanitlamaniz yeterli! Kampanya SMS reddi icin SMSRET->3639 MERSIS: 0388002333400576 B001
Sonra bu sms geliyor
Bilgilendirme: Tebrikler! Alisverisinizin 1000.00 TLsini bedavaya getirdiniz.Alisverislerinizde QNB i tercih ederek 22/11/2027 tarihine dek sozunuzu tamamlamaniz yeterli. Aylik kapatilabilecek maksimum Hediye Para 150 TLdir.Kapatilamayan Hediye Para bakiyesi ekstreye yansir. Islemin iptalini istiyorsaniz cagri merkezimizi arayabilirsiniz. Cagri Merkezi 0850 222 0 900 B016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kahven qnb den kampanyası gelmis %25 veriyor maximum indirim 200tl kisiye özel mi bilmiyorum oran biraz daha iyi olsaydı daha iyi olurdu da neyse
Arkadaslar qnb indirim kampanyaları birlestiriyor mu ? Birlestiriyorsa eger %35 gibi bi kazanım olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 15 Ağustos 2026; 21:8:33 >
Bu qnb kazananlar kulubunde kriterleri tamamlamadan yapilan alisverislerden gelecek %10’u kriterler tamamlandiktan sonra alabiliyoz mu?
Misal kriterleri pazartesi tamamlayacagim ama alisveris bir onceki gun olan pazar.
Bu şekilde olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ ~ I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed. -
300 bin mevduat olunca istemesende qnb plus a dahil ediyor. parayi cekeli 15 gün oldu ancak plus programından çıkarmadı. kazananlar kulübü nüde kullanamıyorum bu yüzden. plus programından çıkmanin bir yolu var mıdır
QNB tarafıma iki ayrı kişiye özel market kampanyası tanımlanmış. Bunlardan ilki 2.000 TL harcamaya 300 TL, ikincisi ise 2.000 TL harcamaya 150 TL ParaPuan kazanımı şeklindeydi. Oran cazip olduğu için ayrıca NFC kampanyası ile birleştirerek kullanırım dedim. Dün baktım 300+150 puan ve 50 lira indirim geliyor. Bugün yaptım gene 150 puan geldi. 50 lira indirim geldi. 300 puan gelmedi. Canlı destek diyor ki 50 lira indirim yansıyınca alışveriş 1950 geçmiş ondan puan gelmemiş. Yahu dedim öyle olsa 150 puan da gelmezdi. Kayıt açtım eğer olumlu dönmezler ise bu sefer kesin QNB ile yolları ayıracağım. Zaten doğru düzgün kampanyası yok. Puanları doğru düzgün yerde geçmez bir de bunlarla uğraşıyoruz.
_____________________________ -
kredi kartı limit düşürme işlemi uygulama üzerinden bulamadım ? illa temsilciye mi bağlanmak gerekli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ azteca -
Uygulamada yapay zeka asistanına söylersen onun aracılığıyla yapılabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Qnb 3 ay boyunca e-ticaret harcamasına aylık 500tl %10 indirim kampanyası tanımlamış. Kişiye özel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kazananlar kulubü değil mi ?
Kazananlar kulübüne girenlere gelmez öyle kişiye özel. Pasif hesaplara yönelik bir kampanya.
4 ay toplam 20000 tl harcamaya 500 tl puan kampanyasına ben de katıldım ama karta baktığımda puan yüklemesi görünmüyor. benzer sorunu yaşayan oldu mu acaba?
mt ile görüştüm, siz kazananlar klübünden plus bilmem neye geçmişsiniz o yüzden +1 faiz kazancınız silinmiş dedi.
ben de segment atlayıp kayıp yaşayanlar sınıfına hoşgeldim yani diyorum.
maalesef bizde böyle diye cevap veriyor.
_____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
Bu iki kampanya GSpara kredi karti ile de katilim yapilip kazanim saglaniyor mu?Uygulamada kampanyalar gorunuyor zaten kartlarda gorunuyor,heralde olur gibi
Neden olmasın? Ben QNB TROY ile yaptım ama. 150 TL olan puanlar sorunsuz yattı. 300 olan yatmadı. Kayıt açarak aldım puanları.
Teşekkürler
Hocam peki Qnb bu market kampanyalarinda uye is yeri yada qnb pos sarti ariyor mu? Yoksa isyerinin market olarak gecmesi yeterlimidir? Teşekkürler
Pos şartı yok.
Zaten Karfur'dan başka yerde posu yok.
kazananlar kulübünde yüzde 10 indirimi seçtirmiyor. Hata veriyor. Deneyen oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ azteca -
Evet hata veriyor. MH ye yönlendiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
iOS
Android