Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.286
Cevap
535
Favori
1.952.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bu işlem için 2 adet faizsiz taksitlendirme hakkınızı kullanacaksınız. (1000 TL üzeri alışverişler 2 adet, 2000 TL üzeri alışverişler ise 3 adet faizsiz taksitlendirme hakkı kullanılarak taksitlendirilebilmektedir.) Bu işlem sonrası bu dönem içinde kullanabileceğiniz 1 adet faizsiz taksitlendirme hakkınız kalacaktır."

Arkadaşlar 2000 TL' den düşük bir harcamam var. Taksitlendirme yapacağım, 2,3,4 seçenekleri çıkıyor. Harcamam 2000 TL' nin altında olduğu için illa 2 taksitmi yapmam lazım, 4 yapsam sorun çıkarmı ? Faiz farkı felan alırmı ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz
    Faiz almaz ;)

Çünkü bu işlemden sonra 1 adet hakkınız daha kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam taksit sayısı önemli değil, istediğiniz taksit sayısını seçebilirsiniz. Önemli olan taksit yapılacak tutar. Aylık toplam taksitlendirme limiti 3000 TL ve siz 2000 TL'lik bölümü kullanmış oluyorsunuz. Yani bu ay içerisinde en fazla 1000 TL'lik bir harcamanızı taksitlendirme hakkınız kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • BestSupTR B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Enpara kredi kartında yeniyim ve bu ayın enparalısı oldum bu enparalı fırsatlarına nereden bakıp katılıyoruz? Nasıl oluyor bu işler yardımcı olur musunuz :)

• Merhaba,

Otomatik fatura ödeme talimatına kredi kartı faizi var mı diğer bankalardaki gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan1287

27 Eylül 2016 tarihinde Banka ve Kredi Kartları Yönetmeliğinde yapılan yasal düzenleme gereği yemek (ör: restoran), gıda (ör: market), alkollü içecek, akaryakıt (ör: benzin/mazot), telekomünikasyon (ör: cep telefonu), kozmetik, ofis malzemeleri ve yurt dışı alışverişleri ile hediye kart, hediye çeki alımları taksitlendirilemez.

diyor... Risk etmek istemem. ayrı bir şey mi var diye soruyorum.
    Arkadaşlar sürekli buvkonuyu ulu orta yazıp fazla ses etmeyin . Elinizden bu hak alindimi ortada kalirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Merhaba,

Otomatik fatura ödeme talimatına kredi kartı faizi var mı diğer bankalardaki gibi ?
    diğer bankalar fark mı alıyor otomatik ödemeye ?
    enparada otomatik ödeme talimatım yok ama çoğu şey kredi kartıyla ödenebiliyor fark olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

diğer bankalar fark mı alıyor otomatik ödemeye ?
    enparada otomatik ödeme talimatım yok ama çoğu şey kredi kartıyla ödenebiliyor fark olmadan.

Alıntıları Göster
    Evet, faiz işliyor ekstre kesilene kadar. Bilgi alabilirsem çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Evet, faiz işliyor ekstre kesilene kadar. Bilgi alabilirsem çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    enparada fark almıyor.kredi kartı ile ödemeye.
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Enpara, kampanyalar sayfasında tüm kampanyalar ve şartları yazıyor. Ek şart yoksa, ayın enparalısı olmak yetiyor. Sms gönderme, kampanyaya katıl butonu gibi şeyler yok.
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Eyv sağolasın :)

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    fastpay üzerinden istediğiniz kredi kartı ile istediğiniz faturayı ücretsiz ödeyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar selamlar.
    Benim kredi kartı limitim 4500 du taksitlerden dolayı 2550 tl ye sadece düşürebildim.
    Şimdi nakit avans mi ek para mı öyle bir şey de 1500 gözüküyor.
    Ve fırsatlar bölümünde 23.000 kredi veriyor.

Kredi limiti sorgulama yaptığımda e devlet ten 6000 gözüküyor

Arkadaşlar sizden öğrenmek istediğim ben bu limitleri nasıl sıfırlarim.
    Sanırım kredi kartı ni kapatmak için tüm taksitleri ödemek gerekiyor onun dışında ek para ve kredi limitini nasıl düşürürüm.

• Başka kredi kartına limit açmak için düşürmek istiyorsunuz sanırım. MH'ni arayıp kart limitinizi düşürebilirsiniz.

Ekpara'nın kredi limitine etkisi yok. Yine de iptal etmek istiyorsanız, MH'i yardımcı olur.

Fırsat olarak gösterilen kredi limitinin de bir şeye etkisi yok. MH'ne reklam, fırsat, kampanya bildirimi, bilgilendirmesi almak istemediğinizi bildirirseniz, tekrar gösterilmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Başka kredi kartına limit açmak için düşürmek istiyorsunuz sanırım. MH'ni arayıp kart limitinizi düşürebilirsiniz.

Ekpara'nın kredi limitine etkisi yok. Yine de iptal etmek istiyorsanız, MH'i yardımcı olur.

Fırsat olarak gösterilen kredi limitinin de bir şeye etkisi yok. MH'ne reklam, fırsat, kampanya bildirimi, bilgilendirmesi almak istemediğinizi bildirirseniz, tekrar gösterilmeyebilir.
    Hocam benim derdim kontrol eden ne olursa olsun en düşük limit görsün.

Ekparayi kaldırdım.
    Fırsatlar limit görünmüyorsa uğraşmaya gerek yok sanırım
    Kredi kartı borcu içinde tüm parayı ödemem gerek sanırım

• Herkese selam.

Encard hakkında birkaç sorum olacak. Aslında burası kredi kartı bölümü ama aktif konu kalmamış.

1. Kuveyt Türk banka kartım var, sanal kart ve internet kullanımına kapatma özelliği olmadığı için (kredi kartında var) Encard'a geçmek istiyorum. Encard sanırım ininal gibi yani benim kullandığım K.T gibi değil mi? Böyle lazım bana da. Kredi kartı istemiyorum.

2. Konudaki arkadaşlar sanal kart çalışmasından bahsetmiş. Encard'a da gelir mi acaba?

3. İnternetten başvurayım dedim ama Enpara mı Encard mı sormuyor. Kredi kartı gelmesin sonra.

4. Alışveriş yaparken kabul etmeyen önemli siteler olur mu (GG, HB, N11, Steam vs.)?

• Ekpara limit nasil yukselecek seneler once 100 e dusurdum bi turlu çıkmıyo artik

• player2974 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım. Çektim kapattım. Baya yollar denedim ama, bir türlü yükselmiyor.

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.