Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incepted Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.072
Cevap
526
Favori
1.918.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Sadece artı taksit kampanyası varsa ondan yararlananazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmxstar kullanıcısına yanıt
    Alışveriş faizi 1.84’tür, nerede gördünüz 1.67 olduğunu?

• Kredi karti geldi, bakalim enpara nasil kampanyalar cikaracak... Merakla bekliyoruz..

• 12 sinde çıkan kart hala gelmedi şaka gibi

• 1300lük bitane de bana vermişler bakalım
  • Yapılan taksiti iptal edince, taksit hakkı tekrar geliyo mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Yapılan taksiti iptal edince, taksit hakkı tekrar geliyo mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

Ben pratik bilgiyi bilmiyorum ama teorik olarak öyle;
    Güncel dönem harcamalarınıza ait taksitlendirme işlemlerinizi ekstreniz kesilene kadar yapabilir, yaptığınız taksitlendirme işlemlerini yine ekstreniz kesilene kadar iptal edebilirsiniz. Kampanya kapsamında faizsiz ve ücretsiz olarak yaptığınız bir taksitlendirmeyi iptal ettiğinizde o harcama için kullandığınız taksitlendirme hakkınız geri verilir, geri verilen hakkınızı aynı dönemdeki farklı bir harcamanızı faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirmek için kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gündür kart gelmedi bana.

Güya 17.12 de gelmişler. Hep evde birileri oluyor. Hadi evde yoktum diyelim, bununla ilgili bir bilgilendirme de olmadı.

Enpara'yı aradım. kuryeye teslim tarihinden itibaren 2 hafta içerisinde teslim edilecektir diyor.

2 hafta içinde teslim edilmezse tekrar bizi arayın dediler...
  • MDemirbas14 kullanıcısına yanıt
    En iyisi tabiki ya taksitli nakit veya hic nakit cekmemek.

Direk atm ye koyup ordan 100 tl cekersen faiz+islem ucreti kesilecek

• Arkadaşlar bende sadece enpara var banka kartı başvurdum ve reddedildim 500 lira bile olsa limit almak istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz
  • 250 lira limitle kart geldi şaka gibi

• Kredi Kartı bugün aldım. kredi kartını enpara kart gibi kullanabiliyormuyuz. hem enpara hemde enpara kredikartını taşımak zorundamıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 26 Aralık 2017; 20:51:42 >
  • Başvurduk reddedildik kahrolsun kapitalizm 😅

• 400 tl limitle onaylandı bu ne lem neyse allahtan world card ım var 6000 tl limitli muhtemelen kredi kartını kullandıkça limiti otomatik artacak 400 tl ye kadarını bu karttan öderim alış verişlerin.

• bugün 3000tl'lik bir işlem yaptım, provizyonda gözükmüyor dönem içine yansımış gözüküyor ancak mobilya olmasına rağmen taksitlendirme olmuyor. birkaç gün beklemek mi lazım?

• Bana 1000₺ limitle geldi, sadece birikim hesabında 10k mevduatım var. Uyuşturucu mu kullanıyorlar ne yapıyorlar anlamadım.

Kartın renkleri felan çok şekil haa

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bugün 3000tl'lik bir işlem yaptım, provizyonda gözükmüyor dönem içine yansımış gözüküyor ancak mobilya olmasına rağmen taksitlendirme olmuyor. birkaç gün beklemek mi lazım?

50 TL’nin altındaki harcamalar, QNB Finansbank üye iş yerlerinden yapılan ve alışveriş sırasında taksitlendirilen harcamalar, nakit avans işlemleri ve provizyonda bekleyen harcamalar sonradan taksitlendirilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Kredi Kartı bugün aldım. kredi kartını enpara kart gibi kullanabiliyormuyuz. hem enpara hemde enpara kredikartını taşımak zorundamıyız.

Ayni soruyu musteri hizmetlerine yazarak sordum, donus bile yapmadilar.

• Öğrenciyim.5 kredi karti kullaniyorum.Benim basvuruyu gecen ay diğer banka limitleri yuksek diye reddetmislerdi hemen diger kart limitlerimi hepsinden 150-200 düşürdüm 1 ay gecti yeniden basvurdum yine diger kart limitleri yuksek diyerek vermiyorlar ne yapsam 1 tanesini komple kapatsam mi kartlarin ne dersiniz?

• Onaylandıktan sonra aşağı yukarı kaç günde geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.