Şimdi Ara

Finalleriniz ne zaman bitiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tam bilmiyorum final sezonu 9 haziranda bitiyor ama galiba bizim(Sabancı Üniversitesi) son haftaya final kalmıyormuş(102) aynı gün 2 finalimiz felan varmış diğer üniversitelerde durum nedir?

25 mayısta dersler bitiyor 28 mayısta finaller başlıyor fakat hangi dersin finali ne zaman daha yayınlanmadı

• itü de 11 mayıs okul biter, 1 haziranda da finaller...
  • Adam Sabancıda okuyor gençler

1 Haziranda bitecek program 16 gibi asılır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combott

itü de 11 mayıs okul biter, 1 haziranda da finaller...

iyiymiş arada baya boşluk var heralde

--

benim alttan dersimin finali 4 hazirandaymış yıkıldım bütün haftasonu boşa gitti resmen tatilimden 4 gün çalındı gibi hissediyorum şuan

üstten aldığım dersinki 6 hazirandaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 3 Mayıs 2012; 13:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

Orijinalden alıntı: Combott

itü de 11 mayıs okul biter, 1 haziranda da finaller...

iyiymiş arada baya boşluk var heralde

--

benim alttan dersimin finali 4 hazirandaymış yıkıldım bütün haftasonu boşa gitti resmen tatilimden 4 gün çalındı gibi hissediyorum şuan

araya finallere çalışmak için bir hafta tatil koyuyorlar. malumunuz itü finaller okulu.
  • naaptın aga daha gazi mühendislikteyim vizeler bitmedi 11 inde bitsin lanet finaller başlayacak
  • Daha 2.vizeler başlamadı bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Final ne zaman başlar , büt ne zaman başlar bakmadım tek bildiğim 25 haziranda azad edileceğiz . Utanmasalar temmuza kadar tutacaklar , onu geçtim 30 iş günü staj mı olurmuş , devlet dairesinde yapacağım yani 6 hafta da oraya gidecek . Tatil haram bu yıl bize .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 3 Mayıs 2012; 14:33:51 >
  • 17 mayıs son
  • niğde mayıs sonu okul bıter hazıranın ılk haftası fınaller bıter
  • 15 Mayısta okul bitiyor. 25 Mayısta da finaller bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 3 Mayıs 2012; 14:45:02 >
  • 3 haziranda
  • 18 mayısda okul bitiyor 8 haziranda da finaller..
  • 8 Mayıs'ta 2 vizem var.

18 Mayıs'ta dönem bitiyor. 22'sinde finaller başlayıp Haziran'ın 1'inde bitiyor.
  • Finallar 14'ünde başlayıp 28'inde bitiyor bizim.

2 haftaya yaydılar.

İlk dönem hergün 2 sınava giriyorduk, gerçi yine ayarsız olmuş en zor iki sınavın biri sabah biri akşamüstü.
  • bizim matematik finalini 9 hazirana ertelemişler hayattan soğudum neyse 9 haziranda kabus sona erecek 37 gün kaldı
  • YTU de daha ilk vizesini olmadığımız dersler var
  • 29 unda baslayip 9 unda bitecek
  • 21 ay sonra tekrar :D

26 aralıkta başladı 4 ocakta biticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 1 Ocak 2014; 17:39:00 >
  • 6 ocakta başlayıp 17 aralıkta bitecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.