Şimdi Ara

Finale son 4 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu önümüzdeki 4 gün hepimiz için çok önemli nasıl bir çalışma yöntem izliyorsunuz bu saatten sonrada kitap açıp okuyacak halde değiliz en kısa ve en etkili yöntem sizce nasıl olmalı yorumlarınızı bekliyorum ?

• 4 gün içinde çalışmak pek bir katkı sağlamaz kredisi yüksek tek bir derse asılmak daha mantıklı
  • 40 gün boyunca okumadıysan uğraşma bosuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 dersimin notlari hazir , bugun basladim ve gunde iki ders ezberleyerek gidicem Allah'in izniyle. Sende bugunden itibaren konu arkasindaki ozetlere ve sorulara calis , mantigi kavramaya calis yine birseyler yaparsin baska caren yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün kalan tek dersimi bitirip özet çıkarcam 1-2 gün paso ezber ve test ile geçircem cuma günü cumartesi sınavlarına çalışcam cumartesi pazar sınavlarına çalıp finalleri atlatmayı düşünüyorum
  • başladık bakalım nereye varacaksa artık ama bitmiyo arkadaş gözümde büyüdükçe büyüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekikci -- 21 Ocak 2014; 18:45:14 >
  • Dalga mı geçiyorsunuz yahu , nasıl bu saatten sonra çalışılmaz?

Geçen sınav cuma gecesi oturdum sabaha kadar çalıştım notlarım gayet güzel geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Dalga mı geçiyorsunuz yahu , nasıl bu saatten sonra çalışılmaz?

Geçen sınav cuma gecesi oturdum sabaha kadar çalıştım notlarım gayet güzel geldi.

ya müdür işlerden dolayı çalışamadım ben ama şu aralar izinliyim hafif hafif bakıyorum pek etkisini göremedim birde bi şey sormak istiyorum benim gibi 11 ders alan biri nasıl bi çalışma yöntemi izlesin bi yol yordam gösterin

hem merak ettim sen cuma akşamından derse oturdum diyosun kaç saat çalıştın ve nelere çalıştın çıkmış sorular, kitap arkasındaki notlar ve sorular hangilerine çalıştın ve iyi not aldın ya da yayınlara mı çalıştın anlamadımki :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekikci -- 22 Ocak 2014; 11:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kekikci

quote:

ya müdür işlerden dolayı çalışamadım ben ama şu aralar izinliyim hafif hafif bakıyorum pek etkisini göremedim birde bi şey sormak istiyorum benim gibi 11 ders alan biri nasıl bi çalışma yöntemi izlesin bi yol yordam gösterin

hem merak ettim sen cuma akşamından derse oturdum diyosun kaç saat çalıştın ve nelere çalıştın çıkmış sorular, kitap arkasındaki notlar ve sorular hangilerine çalıştın ve iyi not aldın ya da yayınlara mı çalıştın anlamadımki :S

Akşam 10 gibi oturdum sabah sınav için yola çıkana kadar çalıştım. Ünite sonundaki özetlerden ve sorulardan çalıştım. Yardımcı kitapla pekiştirdim. Benim 8 dersim vardı zor yetişti 2 günde ( ctesi sınavına cuma , pazar sınavına ctesi gecesi çalıştım ) , 11 ders yetişmez şimdiden oturup çalışmanı öneririm.

• bende birazdan oturucam derslere yardımların için saol müdürüm herhalde yüksek aldıgım derslere çalışırım düşükler kurtarılmaz düzeyde degil ama onlara çok agırlık vermem gerekecek düşüklere vereceğim ağırlıgı yükseklere verirsem AA zor ama CC üstü olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bari onları kurtarayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kekikci

quote:

Akşam 10 gibi oturdum sabah sınav için yola çıkana kadar çalıştım. Ünite sonundaki özetlerden ve sorulardan çalıştım. Yardımcı kitapla pekiştirdim. Benim 8 dersim vardı zor yetişti 2 günde ( ctesi sınavına cuma , pazar sınavına ctesi gecesi çalıştım ) , 11 ders yetişmez şimdiden oturup çalışmanı öneririm.

sormayı unuttum birde hangi yayın kitabından çalıştınız ?

• Yargı Yayınları
  • Bu Lider Yayınlarını çok tavsiye eden var fakat hiç inceleme fırsatım olmadı birde Egemle, Murat yayınları bazı yerlerde öneriliyor.
  • Asıl kitap dışında başka kitaba ihtiyacınız yok ama neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Asıl kitap dışında başka kitaba ihtiyacınız yok ama neyse...

+1 bence de başka kitaba gerek yok matematik dışında kitaplar iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.