AVATARLARIMIZI BAYRAK YAPALIM... SADECE FİNALE KADAR...
KUPAYI ALIRSAK NE Mİ YAPALIM... ONU DA FİNALDEN SONRA DÜŞÜNELİM...
Avatarları Türk bayrağı yapmak gibi fw şeylere karşıyım ama dh foruma giren herkesin tek bir başlığa yönlendirilmesi sağlanabilir " milli takım tebrikleri " gibi
eğer kupayı kazanırsak arkadaki fona futbolcuların kupa seremonisindeki fotografını koyup avatarlarımızı bayrak yapabiliriz
mesela galatasaray bölümü arkada süper kupa var ama tüm forumda uyguluyalım
Katılım rekoru kıralım bencedetek başlıkta.
Tek imza Tek avatar Tek Topik olabilir
zıplayalım
bunebişim başlık yahu napacazki forumda.. çıkın dışarı arkadaş makine başında ne işiniz var
mesela galatasaray bölümü arkada süper kupa var ama tüm forumda uyguluyalım!!
demiştim herkzez aynı düşünüyo
Final oynarda alırsak forumcanak para toplayalım.İçimizden birini bu iş için görevlendirelim.Uçak bileti,vize işlemleri falan halledilsin bu parayla.Bu işi yaparken c.ronaldo nerdeyse o ülkeye bu arkadaşı gönderelim.binsin uçağa gitsin.(bu iş için portekizce veya iyi ingilizce bilen birini seçelim) neredeyse bulsun onu ve "one moment please" desin. c.Ronaldoda "yes" desin ve benim yüreğimi soğutacak olan soruyu sorsun.
DO YOU KNOW TURKEY?
cevabı beklemesine gerek yok hemen geri dönebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Final oynarda alırsak forumcanak para toplayalım.İçimizden birini bu iş için görevlendirelim.Uçak bileti,vize işlemleri falan halledilsin bu parayla.Bu işi yaparken c.ronaldo nerdeyse o ülkeye bu arkadaşı gönderelim.binsin uçağa gitsin.(bu iş için portekizce veya iyi ingilizce bilen birini seçelim) neredeyse bulsun onu ve "one moment please" desin. c.Ronaldoda "yes" desin ve benim yüreğimi soğutacak olan soruyu sorsun.
DO YOU KNOW TURKEY?
Bütün dh taksimde buluşalım ordan final maçının oynanacağı yere kadar yürüyelim
quote:
DO YOU KNOW TURKEY?
hoca ben gönüllüyüm bu iş için. hem kızlarını da tanımış olurum. gelince de size anlatırım
D.H bu dediklerinizin hic birini yapamaz. istediginiz seyleri yapabilicek yetenekde webmasterlari yok. Spor bölümüne 1 ila 5 dakika icinde edit olayini bile beceremediler beceremedikleri icinde olmaz diyorlar. Baska yerlerde var bu olay demekki D.H beceremiyor bu bir elestiri bazilari kizabilir ama bu bir gercek. Arti ben kayit oldugum zamandan beri sitede bir yenileme bir degisim yada kullanici istekleriyle ilgilenen bir yapi görmedim burda. Demekki yapamiyorlar. Bu yorumuma kizanlar olabilir ama malesef bu aci gercekler.
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
DO YOU KNOW TURKEY?
hoca ben gönüllüyüm bu iş için. hem kızlarını da tanımış olurum. gelince de size anlatırım
yok hoca seni gönderemeyiz.sen hemen ronaldoya şu soruyu sorarsın. Hacı where is the manitalar?