Şimdi Ara

FİNAL Sınavı nı çalışma şekliniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar final sınavınada az kaldı 40-50 gün var 8 dersden sorumluyum

konumu çalışıyonuz yoksa geriye dönük çıkmış sorularamı bakıyosunuz____?????

önerebileceğiniz sistem varmı??????

FİN201U FİNANSAL YÖNETİM I
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
    İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
    İŞL401U DENETİM
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I
    MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ
    MUH103U GENEL MUHASEBE I

• Bizde finallere 2 hafta kaldı(saü)ben ne yapayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Hele bir dur. Daha ara sınavlar dün biti. Daha bugün kimsenin final sınavlarına çalışmaya başladığını sanmam. Bir 4-5 gün bekle derim. 12 Aralıktan önce kolay kolay kimse finallere hazırlanmaya başlamaz.
  • Amuda kalkarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Hele bir dur. Daha ara sınavlar dün biti. Daha bugün kimsenin final sınavlarına çalışmaya başladığını sanmam. Bir 4-5 gün bekle derim. 12 Aralıktan önce kolay kolay kimse finallere hazırlanmaya başlamaz.

geçmiş soruları çalışmamızın faydası varmı????
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Ben geçmiş sorulara hiç bakmadım. O sebeple faydası varmı yokmu bilmiyorum.
  • quote:

Kredili sistemden once cok faydasi oluyordu.
    Ben nerdeyse butun dersleri oyle verdm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Kredili sistemden once cok faydasi oluyordu.
    Ben nerdeyse butun dersleri oyle verdm..

geçmiş soruların faydası oluyordu son zaamanlarda bakıyorum kredili sisteme geçtiğimizden beri geçmişe dönük doğru düzgün sorular sormuyolar
  • hafta sonuna doğru başlamak lazım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 9 Aralık 2014; 19:08:12 >
  • Arkadaşlar. Kesinlikle kitaptan çalışın. Önce Kitabı 1 kez önemli gördüğünüz yerlerin altını çizerek okuyun. Sınav günü akşamı da altını çizdiğiniz yerleri okuyun. Bir de kitaptaki ünite sonu soruları ile çıkmış soruları çıktı alıp, cevap anahtarı ile kontrol edin. cevapları anlayın veya ezberleyin. Her dersten en az 80-90 alırsınız. Bu şekilde çalışıyorum.Yardımcı kitaplar, eski sistemde işe yarıyordu. İşi bitti onların artık. AÖF kitaplarıyla barışmayı deneyin.

4. sınıftayım. Şu ana kadarki ortalamam 3.95. Vizede kontrol ettim 10 dersten ortalama 90 bekliyorum.
  • Saka bi yana bende dikey gecisle aofe girdim 2 yil sadece kitaptan ve eski sorulara calistim.simdi 2 dersten uzattim okulu ve yardimci kaynak almaya karar verdim."uzman kariyer" yayinindan calisiyorum cok yarali oldu+eski sorulari da unutmayalim

Ozetle klasik kitapla 30 dersten 28 ini gectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 9 Aralık 2014; 20:21:15 >
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Ben kitap dan çalıştım ve soruların hepsi kitapdan geliyor fakat bölüm sonunda yer alan sorulardan 1 tanesi bile sınavda çıkmadı. En azından benim okuduğum bölümde öyle oldu.

Ben 1 ay kala başladım çalışmaya. İlk hafta tüm kitapları okudum (ilk 4 ünitelerini) ve önemli gördüğüm yerleri çizdim. Sonra günde iki dersin 2'şer adet ünitesi 3-4 sefer tekrar ettim tabi altını çizdiğim noktaları. Yani günde 3-4 saat çalıştım. Bu süreye 30 dakikalık öğle yemeği arasıda dahil. Öğle yemeği yerden çalışmalara ara veriyordum.

Sınav günüde sınavlarım öğlendi o sebeple sabah 10 ile 12:45 arası sınava çalıştım. Sonrada sınavlara girdim.
  • Bölüm sonu soruları öğrenmek şu yönde faydalı. Sorunun aynısı gelmeyebilir ama orada şıklarda öğrendiğin bazı şeyler sınavda çıkabiliyor. Eski sorular ve ünite sonu soruları es geçmeyin. Çok faydalı oluyor. Tabii 20 soruda şıkların eşit dağıldığını da unutmayın. Buna göre işaretleme tekniği geliştirebilirsiniz. Ben 20 sorunun 15i kesin doğru olduğuna inandığım cevaplar ise eğer, geri kalanı kalan şıklar yöntemi ile mantıklı sallıyorum. İşe yarıyor çoğu zaman.
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Anladım. Son dediğinizi zaten cumartesi ve pazar günkü sınav sırasında fark ettim. Bu arada öğretmen olan bir tanıdıktan duyduğuma göre buna şaşırmamam lazımmış çünkü biz de Lise de test yaptığımız aman tıpki sizin Üniversitenin yaptığı gibi şıkları eşit dağıtırız dedi. Ama bu her zaman yapılan bir şey değildir fakat çoğu zaman böyle tercih edilir dedi.
  • walla su aof tam formuluny verecek biri yazsss. bnm girdgm sinavda yardimci kaynaklarin hic faydasi yok artim. sory stilini degismisler iyice kaynaktaki sorular basit siklarda bnlarin hazirladigi zor ve konuya tam hakimlik istiyor yani kisa cvpli kaynaktaki gibi soru az soruyolar artik. kitabi ezberlemek gerek artik sanirim. baska turlu iyi not almak imkansiz gibi ??
    iyi not alan arkdslr tam yazarsa finale ona gore tam calisslim

• Kitabı baştan sona okuyorum testleri çözüyorum hatta okuma parçalarını bile okuyorum .
  • aöf 4.sınıftayım son 2 senedir kasmaya başladım geçen 2 dönem onur belgesi geldi.Bu güz dönemi sınavlarım da aşırı iyi geçti 80-90-100 gelir çoğu.Kesinlikle 2 senedir aöf nün dağıttığı kitaplardan hiç çalışmadım bi kurumun yardımcı kaynağı vardı bütün dersler vardı içinde sadece onlardan bakıyodum.bu güz dönemindede o şekilde çalıştım.Birde son 1 hafta kala başlıyorum ben calısmaya daha öncesinden hiç başlamam.son 3 gün hiç uyumuyorum cuma-cumartesi-pazar sınavlardan çıkarım diğer sınav saatine kadar uyumadan tekrar başlıyorum.birde şöyle bir sistem yaptım mesela 7 dersten sınava gireceksem güz döneminde pazar günkü gireceğim 1 derse hiç bakmıyorum cumartesi sınava girdikten sonra eve geliyorum o hiç bakmadığım dersi bitiriyorum diğer 3 ders daha kalmış oluyor onları da bi kere tekrar ediyorum daha öncesindende calısmıs oluyorum zaten ama eğer aöf nin kendi kitaplarına bakarsam son 1 hafta başladığım için muhtemelen yetiştiremiyorum çünkü cok uzun ve gereksiz anlatmışlar.o yüzden sizde yardımcı bir kitap alın bosuna kasmayın eğer dikkatinizi çekmeyen konularsa zaten istediğiniz kadar çalışın aklınıza girmiyor.o yüzden 1 ay öncesinden çalışmış olsam aklımda hiç bir şekilde kalmaz çünkü ilgimi çekmeyen konular 1 çoğu o yüzden son bi kac gün çalışmak zornda kalıyorum.Sizde soracağınız bir şey v arsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegalot -- 12 Aralık 2014; 14:17:06 >

• Pegalot P kullanıcısına yanıt
    tebrikler. Bu yazına tek soru gider bence. Hangi yardımcı kaynaktan çalışıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim özel mesaj attım reklama girmesin diye :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.