Şimdi Ara

Final Fantasy XIV : Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyuna henüz başladım, ilk izlenimim tahmin etmedıgım kadar güzel. Oyun çok akıcı ve anlaşılır. Tabi ingilizce seviyesine baglı olarak anlaşılır diyebiliriz. Oyunda herhangi bir arkadaş ortamım bulunmuyor, halihazır yeni başlayan veya aktif olarak oynayanlar varsa birlikte oynayabiliriz.
  • kimse yanlış anlamasın herşey oynanışa bakar grafik ne kadar kaliteli olursa olsun oynarken zevk vermiyorsa her oyun berbattır ama şu oyunun videosuna baktım gırafikleri ni ben hiç beğenmedim ben wow da oynadım wow hoşuma gitti yalan yok ama en çok hoşuma giden oyun black desert 2 gün deneme fırsatım oldu çok süper bir görsellik mükemmel hele oynanışı müthiş illa ingilizce bilmene gerek yok sana hedeflerin nerde olduğunu gösteriyor sıkılmadan oynanacak bir oyun eğer turkiye için ıp ban olayını kaldırırlarsa veya turkiye için ayrıbir sunucu açarlarsa süper olur
  • Bro sen baya yanlış gelmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazı eline sağlık öncelikle. Bayağı bir merak ettim, deneme sürümünü indiriyorum ben de, TESO da bir grup denk gelmediği için çabuk sıkmıştı bakalım sararsa uzun soluklu bir oyuna benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR İYİ GECELER BEN OYUNA BAŞLIYORUM BU SABAH REALM REBON C E PAKETİNİ ALDIM wow olsun bir kaç mmorpg geçmişim var bi 7 senelik ingilizce seviyemde iyi sorum şu olucakk

    oyunda gold vb para satışı item satışı veya başka GEREKSİNİM DUYDURUCAK birşeyin satışı varmı sitelerde ??

    g2a dan 60 70 tlye eu de wow gibi 2 aylık prepaid alabiliyormuyuz ??

    oyun grafik bakımından iyimi

    zamanımı harcıyabiliceğim ilerde daha çok sevip zevk alabiliceğim bir oyunmu?

    pc özellikleri

    1 tb harddisk i7 işlemci 4790k 3.60 ghz

    evga gtx 760 2gb 256 bit ekran kartı

    8 gbram 1600 mhz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilsalvatore21 -- 1 Nisan 2016; 0:56:24 >
  • Hayırlı olsun. Ama Heawensward paketini almadıysan end game e ulaşamazsın. Realm reborn ile yanlızca 50 olursun .Cap 60.

    Oyunun kendi sitesinde boya, binek, karakterin görüntüsünü değiştirme gibi şeyler satılıyor. Ayrıca oyun içi para da çekmene gerek yok. Eğer vaktin varsa her şeyi kendin yapabilirsin.

    G2A yı bilmem ama Kinguin de 2 aylık prepaid vardı.

    Oyunun grafikleri ve optimizasyonu oldukça iyi.

    Zaman harcayacak çok fazla oyun içi oyun var; raid var; sık sık yeni içerik geliyor. Şöyle açıklayayım; oyunun bütün içeriğine ulaşmaya çalışırsan zamanın yetmez. Ama yinede beni bir noktadan sonra sıkıyor.Ben genelde 2 ay oynuyorum 3 ay bırakıyorum falan.

    O bilgisayar ile rahat oynarsın; sıkıntı çıkarmaz.
  • FINAL FANTASY XIV Patch 3.3 - Revenge of the Horde

  • Oynayan var mı ? 7 sene olmuş

  • mert1905x kullanıcısına yanıt

    TR'ye özel fiyatlandırma olmadıkça oynayan çok nadir bulunur. Hem zamanın olacak hem paran olacak. Bu devirde ikisinin de aynı anda bulunması zor.

  • Space68 S kullanıcısına yanıt

    Oyun bir garip grafikler ortalama vasat arası. Haritalardan geçerken açık dünya değil 20 yıl öncesi oyunları gibi ara ekran giriyor neden bu kadar seveni var çözemedim free trial oynuyorum :) grafikler çözemedim ayarlar da çok kötü bişey oldu ekranda şimşek çakıyormuş gibi ışıklanma oluyor sürekli :D

  • mert1905x kullanıcısına yanıt

    Ben böyle yumuşak grafikli huzurlu mmorpg'leri seviyorum FF14 de gayet güzeldi ancak her ay 350 veremem kimse kusura bakmasın. Maximum aylık 100 lira olması lazım. Hem expansion'a para ver, hem oyunu satın alırken para ver, hem game time'a para ver, hem oyun içi skin'lere para ver. Soygun gibi :) o ara geçişleri ben de anlamadım cidden sürekli ara geçiş var. neyseki fazla uzun sürmüyor ama yine de güzel oyundu. Günün birinde aylık ücret almayı bırakırsa dönerim belki.

  • Space68 S kullanıcısına yanıt

    Grafikler iyi ama netlik iyi değil yani wow gibi net değil oyun enteresan. Vuruş hissi de çok zayıf oyuna güncelleme ile bunları düzeltseler ara yüklemeler vs kalksa aylık ücret tr uyarlansa ciddi düşünürdüm 11 level oldum sıkıldım oynarken. Görevler çok kötü mob keserken de kötü belki end game iyidir ama başlar vasat geldi bana.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.