C

Onbaşı
19 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba Kadan serverina 150k goldum var call of duty mw2 almak için satıyorum.

150k için istediğim fiyat 1100 TL 'dir.

Eft sonrası discord üzerinden muhabet esliğinde teslimat yapabiliriz.

Arkadaşlar herkese merhaba iyi oyunlar dilerim Wow pve odaklı oynamaktayim raidlerde fatboss videolarını izlerken raidde diğer oyuncuların attığı skillle boşa vurunca hemen yok oluyor ve temiz bir görüntü oluyor ben bu ayarı Wow grafik ayarlarinda bulamadım bende skill effectleri fazla bazen altıma açılan debufflari oyuncuları goremicek kadar effect oluyo bu ayarı nasıl yapılıyor yada ben mi öyle zannediyorum siz hiç denk geldiniz mi anlatamadiysam fatboss videolarına bakıp bı yorum atarsanız sevinirim
Arkadaşlar windows 10 kurmuştum tekrar windows 8.1 geçtim fakat ekteki gibi bir renk problemi yaşiyorum masaüstünde her hangi bir simgeye tıklayınca sorun yok ama görev çubuğunda siyah arkaplana mavi renk geliyor problem yaşıyorum konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Selam Arkadaslar 9 senelik wow oyuncusuyum tera online baslıyorum kilianda basladim priest olarak basladim yabancı guildlerde bulunmak istemiyorum ortamı yetiskin olan saygı sevgi çerçevesinde türk guild ariyorum isim verebilirseniz yeterlidir.

Nick:Caglar
Merhaba arkadaslar bugün cod ghost satın aldım oyun çok hoşuma gitti ve biraz mp oynadım single bitince forumun clan bölümünede bakıp kaynaşıcaz umarım :) aklıma takılan 2 sorum var yardımcı olabilirseniz seviinirm.

1-Karakter ekranında cıkan Free Cod Account ne işe yarar acmama gerek varmı?
2-Birde mp oynarken sesler biraz kulagımı tırmaladı gibi geldi logitech G51 5+1 ses sistemi kulllanıyorum ve ses kartı olarak Asus Maximus VI Heronun onboard ses kartı simdiden cevaplarınız icin tsk eder iyi oyunlar dilerim
Herkese merhaba arkadaşlar bugüne kadar tüm rpg oyunlarını her ne kadar arastırsamda oynasamda mantıgını çözsemde ingilizcem yetmediği için oyunun ortalarında sıkılıp daha dogrusu tıkanıp kalıyorum oyun oynarken aradıgım ortam acele etmeden oyundaki ortama ayak uydurabileceğim en önemlisi bana söylenenleri anlayabileceğim bir oyun.. oblivion -skyrim Witcher 1- Dragon age ve daha niceleri aslında hepsinin mantıgı birbirlerine benzer sizden ricam bana oyun önerisinden daha cok ingilizcesi low ama rpg oyunlarına sıfırdan başlayan bir insan icin rpg oyun sıralaması nasıl olmalıdır karmaşık gelmesini istemiyorum kolaydan zora gitmek istiyorum(kelime ve gramer acısından tabiki) forumda bununla ilgili milyonlarca başlık var ama tüm o öneriler benim ingilizcemi asıyor biliyorum sizde sıkılmıssınızdır bu tür başlıklardan RPg tarzı oyunlardan vazgecemiyorum ortamlarını müziklerini seviyorum ama konuyu bilmedigim icin keyif alamiyorum bir yandan oyun oynarken bir yandan sözlükten arastırabilirim sıkılmam ama gramer'de ögrenmek istiyorum önereceginiz oyunlarının grafikleri müzikleri ve gameplayi hiç önemli değil belirli bir hikayesi olsun ve bana ingilizce öğretebilsin simdiden yorumlar icin tsk eder iyi oyunlar dilerim..
Herkese merhaba arkadaslar bugün Gameforge sitesinden aionu indirdim ve başladim Nexus serverinda 2 saat felan oynadim ve 15 16 lvl oldum 6 yila yakın wow oynuyorum ama artık yeni bir oyuna geçeyim dedim.Oyun free to play olmus önemli deil gold packet alicam cünkü grafikleri gerçekten cok iyi ama sıkıntı Nexus asmo tarafında hiç oyuncu yok 4.0 patchi gelicekmis ve yeni sw geliyormus sw gelene kadar oyunu ögrenmek istiyorum ingilizcem yeterli kadar var ama bu tür oyunlar ortam olmadan oynanmıyor sizden ricam türklerin kalabalik oldugu serveri ve ırkı önermenizi istiyorum birde kafamı kurcalayan benim server listimde hep Ger ve UK serverlari var yanlış bir client mi indirdim diye düsünmeye basladim(oyuncu azlıgının sebebi bumudur.)KISACA..Güzel bir ortamda oyun oynamak istiyorum Yaşım 26 yetişkin insanlarla oyun oynamak tercihim..KISACA

1-HANGİ SERVER HANGİ IRKI SECMELİYİM.(HANGİSİNDE TÜRK COKSA TERCİH ODUR ASMO VEYA DİGERİNİ TAM BİLMİYORUM ELY :):))
2-CLİENTİM YANLIŞMI?(GAMEFORGE İNDİRDİM)
3-EK BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 1.971 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.