Bildirim
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sabah indirdim kurdum aksam oynarım diye bakıma girmiş iyi mı. Server'larda maintaince yazıyor en azından. Oynayan kişilerle nasıl bulusabiliriz bir de? FF'nin online'ini hic oynamadım cunku
Psn id: keratosit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkneXX
Sabah indirdim kurdum aksam oynarım diye bakıma girmiş iyi mı. Server'larda maintaince yazıyor en azından. Oynayan kişilerle nasıl bulusabiliriz bir de? FF'nin online'ini hic oynamadım cunku
yok pazar günü 12 de bitti beta gelecek hafta tekrar cıkar ise buradan yazarım -
pc den kurduğum çhar ile oynadım baya. ev gidince ps3e de kurdum aynı char ile oynadım ps3 de bukadar iyi olacağını sanmıyordum. lag hiç yok denecek kadar azdı pc ve ps3de. görüntülerde ps3 de baya iyiydi. pcde full de açıyorum benim laptopla monster. 60fps ortalama ile oynuyorum.. ben çok beğendim oyunu... phase 2 ye göre de iyiydi baya... iple çekiyorum... phase 4 ne zaman çıkıyor open beta olucak ? -
Betayı oynayanların oyunla ilgili düşüncelerini hala bekliyorum çıkında iki kelam yazın arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: NuuL
Betayı oynayanların oyunla ilgili düşüncelerini hala bekliyorum çıkında iki kelam yazın arkadaş
Kanka doğru düzgün oynayamadık ki beta sadece cmt pzr günleri oluyormuş ,10 level falan olabildim en son.Yalnız şu kadarını söyleyeyim bir konsol için oynanış harika..Menülere geçişler falan çok rahat ve akıcı adamlar çok iyi yapmışlar..Yani istediğin her şeye kolayca ulaşabiliyorsun yorulmadan ,yeter ki kombinasyonları ezberle..Ayrıca oyunda kasma falan olmuyor hiç ,ben kalabalık alanlarda ps3 cortlar diyordum hiç bir sorun yok ,bütün millet toplanıyor bir arada mob kesiyor..Müzikleri de süper olmuış oyunun ,karakter yaratma ekranında yarım saat bekledim sırf müzikten dolayı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: alidelen
quote:
yok pazar günü 12 de bitti beta gelecek hafta tekrar cıkar ise buradan yazarım
Genelde ne kadar aralarla açılıyor peki bir fikriniz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Orijinalden alıntı: NuuL
Betayı oynayanların oyunla ilgili düşüncelerini hala bekliyorum çıkında iki kelam yazın arkadaş
Kanka doğru düzgün oynayamadık ki beta sadece cmt pzr günleri oluyormuş ,10 level falan olabildim en son.Yalnız şu kadarını söyleyeyim bir konsol için oynanış harika..Menülere geçişler falan çok rahat ve akıcı adamlar çok iyi yapmışlar..Yani istediğin her şeye kolayca ulaşabiliyorsun yorulmadan ,yeter ki kombinasyonları ezberle..Ayrıca oyunda kasma falan olmuyor hiç ,ben kalabalık alanlarda ps3 cortlar diyordum hiç bir sorun yok ,bütün millet toplanıyor bir arada mob kesiyor..Müzikleri de süper olmuış oyunun ,karakter yaratma ekranında yarım saat bekledim sırf müzikten dolayı..
Kanka ozaman bu oyun oynanırdeli gibi bekliyorum ekibi kurup dalarız oyuna
-
Beta phase 3 için benim görüşlerim şöyle: Gladla oynadığım için melee class la oynadım oyun orta seviye zorlukta , biraz daha zor olması tercihimdir 8 kişilik skype diğer pc de film izlenmesine rağmen lag yok denecek kadar azdı 1-10 level acaip kolaydı.10 dan sonra biraz daha zorlaştı . story questler güzel ve saglam cs leri vardı. 4 arkadaş guildleve questlerini denedik sağlam exp zevkli bir battle si vardı . gladın skilleri tam olarak işlevsel değildi flask rampart dışında provoke yi alacak levele gelemeden beta bitti:)= grafikler phase 2 ye oranla baya iyiydi duyduğum kadarıyla whm nin spell problemleri de çözülmüş chat ekranından parti invitesi ve /tell nihayet gelmiş . 2-3 lü action bar güzel düşünülmüş mobların hatesi yanda mobun hp sinin yanında renklerle ve iplerle belirtilmiş bu da güzeldi.10 levele kadar ahçı kastım craft sistemi iyi . fateler de bir önceki phase de lag oluyordu bu sefer lag yoktu ve iyi exp veriyordu . masked man questinde cok aglayanlar oldu cok güldüm :)= istediğin clası istediğin sehirde secememen kötü olmuş leve questler phase 2 dede olduğu gibi iyiydi limiti olması da iyi olmuş yani sabahtan akşama kadar level quest yapamazsın. oyun baya sağlam olmuş benim kişisel görüşüm bir dahaki betaya dungeonları deneyecem bakalım dungeonlar nasıl olmuş
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alidelen
quote:
yok pazar günü 12 de bitti beta gelecek hafta tekrar cıkar ise buradan yazarım
Genelde ne kadar aralarla açılıyor peki bir fikriniz var mı?
beta tester forumda acıklanıyor bir sonraki beta ama genel sistem su sekilde sanırım gelecek haftada olacak sonra 15 gün ara open beta cıkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidelen -- 18 Haziran 2013; 11:48:27 >
-
Upcoming Beta Test Schedule:
- Jun. 21st 2:00 a.m. to Jun. 23rd 2:00 a.m. (PDT) / Jun. 21st 9:00 to Jun. 23rd 9:00 (GMT) :)= -
Final fantasy xiii ü register ettim kodu da denilen siteye girdim ama bana beta kodu yollamadılar . Şans işi herhalde bu anlayamadım . Peki bir sorum olacak sizelere ;
Bu oyunu ps3 de oynamak için her ay belli bir ödeme yapmak gerekiyor değil mi ? -
Oyun Türkiye saati ile kaçta açılıyor?
Key gelmiş, oyun indi ama oynayamadım henüz -
quote:
Orijinalden alıntı: resh_aykut
Final fantasy xiii ü register ettim kodu da denilen siteye girdim ama bana beta kodu yollamadılar . Şans işi herhalde bu anlayamadım . Peki bir sorum olacak sizelere ;
Bu oyunu ps3 de oynamak için her ay belli bir ödeme yapmak gerekiyor değil mi ?
evet oyun için belli bir ücret var . diğer arkadaş için de oyun cuma öğlen 12 civarı acılıp pazar öğlen12 de kapanacak -
Oyun ile ilgili bir sıkıntım var laptopumdaki ekran kartım hd 6650m 2gb oyuna girdiğimde sağ alt menülerde ayarlar vardı kurcaladıysanız bilirsiniz ordan grafik ayarlarına bi göz attım oyun benim amd ekran kartımı görmüyor onboard olan intel hd grafiği görüyor ekran kartımı nasıl gördürebilirim acaba beta diyemi böyle bi sorun yaşıyorum asıl oyunda inşallah bu sorunu yaşamam :S çözüm bilen varsa yardım edebilirmi. -
Beta başladı yine Pazar günü öğlen 12 kadar -
beyler hala beta için key alınabiliyor mu?yardım!! -
30 dk oynayabildim işe gitmek zorunda olduğum için. 30 dakikanın 20 dakikası hikayeyi izlemek ve karakter yaratmakla geçti. Hikayeyi atlayamıyorsun da. Ama çok çok çok iyi yapmışlar. Hatta en iyilerinden diyebilirim.
3-5 sincap kestim. Atmosfer, grafikler, skill kullanma sistemi çok iyi. Uzun zamandır özlemiştim böyle oyun oynamayı. Kamera açısını mause sağ tıkla değiştirmeyi bilene özlemişim. Uzun zamandır oynayamadım böyle oyun. -
13 levela kadar deneme fırsatım oldu.Hikaye anlatımı , mekanlar ve görevler sağlam.Grafiklere söylecek laf yok zaten.
Bu arada sanırım npcler ile yaptığımız diyologlara seslendirme ekleyeceklermiş open betada.Nerde ve ne zaman okudum hatırlamıyorum , bu bilgi kesin midir acaba ?
Bir de hiç SE'den oyun satın almamıştım önceden.FF14'ü satın alırken ordaki ülkelerin herhangi birinden (EU olanlardan tabii.UK falan) dijital olarak satın alsak sorun çıkmaz değil mi ? (PC için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 21 Haziran 2013; 22:39:49 > -
bende duydum forumlarda da yazıldı seslendirme olayı ama emin değilim. Ama char ekranının 3d model olacak open betada diye bekliyorum . Dün akşam giremedim bu gün aksam girecem ff14 rezaletinden sonra bu kadar toparlayabileceklerini düşünmüyordum ama helal olsun bu sefer olmuş oyun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X