oyuna bugün bi güncelleme gelmiş. yama yeni sürüm ile çalışıyor mu acaba, deneyen oldu mu? |
|
Denedim bir sorun görünmüyor yama ile alakalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 4 Şubat 2025; 0:57:7 > |
Sessizliği seviyorum.
|
hocam sniper elite resistance tr yama var mı internetde var ama ücretli |
Sessizliği seviyorum.
|
Çeviri için çok teşekkürler 1 haftadır her günüm Final Fantasy 7 Rebirth de geçiyor sonlara yaklaştım ve çeviri gayet yeterli seviyede |
Onun oyun için ayrı tool gerekiyor, youtube'da olan el çevirisini aktarmıştım ama diğer kısımların çevirisini yapmamıştım kaldı öyle kenarda. Şu an bir tane yakuza oyununun yamasını yapıyorum, o bitince crisis core'a tekrardan bakacağım . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 10 Şubat 2025; 4:39:47 > |
|
Anladım cevabınız için teşekkürler.Eğer yardımcı olabileceğim bir şey olursa bana da mesaj atabilirsiniz beraber de yapabiliriz. |
Sessizliği seviyorum.
|
Indra adlı arkadaş yapıyormuş ona sanırım yazmış yorumlara zaten devam edecekmiş.O çıkarmassa bakarım anca. |
Türkçe yama V3 sürümüne güncellenmiştir.Bu sürümle birlikte; ♦ Türkçe karakter sorunu tamamen giderilmiştir.Artık harfler tamamen olması gerektiği gibi görünmektedir. ♦ Bazı terimler,mekan adları oyunun evrenine göre değiştirilmiştir. ♦ Bazı yerlerde ekranda kod hatası yüzünden kelimenin farklı gözükmesi sorunu çözülmüştür. Sonraki güncellemelerde doku çevirileri yapılmaya devam edilip yamaya eklenecektir.Güncel yamayı konu linkinden indirip kurabilirsiniz.Bir hata/sorun yaşarsanız bildirmeyi unutmayın.Herkese keyifli oyunlar. |
eline sağlık. aslında bi geri dönüt yapacaktım ama artık bi daha ki güncellemeye. etraftan toplanan cisimlerde gelen bilgi yazısında "a adet" olarak görünüyor. normalde "bir adet" şeklinde olması gerekir. benim gibi loot manyağı olan birisi için çok dikkat çekiyor. :) |
Sessizliği seviyorum.
|
Eline sağlık hocam. |
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
önemli değil. hatta ekran görüntüsü alabilirsem onu atarım. daha kolay olur senin için belki. edit: ekran görüntüsü alamadım. çok hızlı geçiyor yazılar. bazı toplanan ürünlerde durum düzelmiş ama bazılarında hala aynı nedense. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvkrmz -- 12 Şubat 2025; 2:3:50 > |