![]() BİLGİ Son çıkan sürüm ile uyumludur. Türkçe yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Hatalı veya anlamsız gördüğünüz yerleri atarsanız düzenler ve güncellerim. İlerleyen günlerde yamaya güncellemeler gelmeye devam edecektir. Bazı doku çevirileride yapılmıştır ve yapılmayada devam edilecektir. Font sorunu giderilerek özel font eklendi. Türkçe yama V6 sürümündedir. KURULUM Rardan çıkan dosyayı FF VII REBİRTH\Game\FINAL FANTASY VII REBIRTH\End\Content\Paks içine atın. YAMA SİLME FF VII REBİRTH\Game\FINAL FANTASY VII REBIRTH\End\Content\Paks içine attığınız dosyayı silin. EMEĞİ GEÇEN Story Master Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama V6 VİRÜSTOTAL Yamaya Destek Olmak İsterseniz İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50 SATIN ALARAK DESTEK: PATREON Emrullah Elik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 11 Mayıs 2025; 17:4:54 > |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

-
-
Eline sağlık.
-
Erken yayınladığınız için teşekkürler.Elinize sağlık
-
Teşekkürler eline sağlık
-
Hocam oyun bende ana menü haricinde türkçeye çevirilmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 27 Ocak 2025; 20:17:9 > -
bende desadec arayüz çevrildi alt yazılar olmadı yada alt yazılarıda türkç olan var mı
-
Kontrol ediyorum
-
hocam bende de altyazılar ıngılızce sadece ana menu turkce olmus ben mı yanlıs yaptım cok sevınmıstım sıze zahmet halledın hemen destek olacagım ıbana para gonderecem soz
-
sınnerclown da yama dunden cıkacak dedılerdı bende sevınıp destekcı olmadan da yama ınmıyormus hemen destekcı oldum lakın onlar bıle para almalarına ragmen senden once yayınlayamdı soz sızde destekcı olcam bundan sonra elımden geldıgınce yeter kı sız hep yama yapın talkvoyksn gıbı bırakırsanız ısımız cok zor sayın emrullah bey veya hut storymaster hocam ustam
-
selamlar yamanın linki lies of p yamasına yönlendiriyor ama
-
Selamlar Bendede Ana Menü vb Öğeler Türkçe Ama oyuna girdiğimde Dialoglar Hala İngilizce Kalıyor Sorunu Nasıl Çözebilirim ? İyi Forumlar.
-
yamaya lıes of p den cıkan pack ı damı temınkı yamaya eklıcez hocam ozaman altyazılar duzelcekmı
-
Eline sağlık, link lies of p yaması. Yanlışlık oldu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral sen yayınlada millete 200 küsür vereceğimize sana verelim en azından birşey talep etmeden gönüllü yardımcı olmak isteyen insanlar kazansın
-
Altyazı dosyaları sorunu çözülmeye çalışılıyor.Şu anda sadece arayüz çevirisi ekli.İsteyen Linkten arayüz çevirisini indirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 27 Ocak 2025; 20:49:44 > -
farkı yama derken yanı suan oyunu turkce altayazı oynayamıcaz mı hocam
-
Eline sağlık hocam bir şekilde başlayalım güncellemeler ile hallolur
-
Sorun için kusura bakmayın.Çok meşakatli bir çeviri elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum tek başıma.
-
Ücret talep etmeden çabalaman bile yeter kral eline sağlık teşekkür ederiz
-
Allah kolaylık versın cok sevınmıstım yamayı gorunce Allahda senı sevındırsın hocam adamsın sanırım bugune cozulmez gıbı ben pc yı kapatıyorum ozaman tekrak kolay gelsın storymaster ilerde ekıbın olur ınsallah turkce yamada bırıncı olursunuz sıte acarsın anonymous cevırı gıbı lakın onllar kadar yavas olmayın da cevırıde
Bugün içinde altyazı çevirileri eklenecektir. |
Sorun için kusura bakmayın.Çok meşakatli bir çeviri elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum tek başıma. |
eline saglık hocam. 250 liraya makine çeviriyi satanlar utanır mı bilmem. koy iban isteyen destekler zaten ama yok illa enayi sövüşleyecekler. reklam derdine düşüp setup bile yapmamışsın, dümdüz dosyayı koymuşsun. işte hizmet budur. |
Red XIII isimli karakterin Kırmızı XIII olarak çevrildiği yerler düzenlenmiştir.Konudaki link yenilenmiştir. |
Cloud'un Bulut diye çevrildiği kısımlar düzenlendi ve konuya eklendi. |
Bulut daha güzel isim Cloud'dan |
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir. Bazı yerlerde ki harf hataları ve cümle yapıları düzenlenmiştir. |
Benzer içerikler
- daily lives of my countryside
- dragon age inquisition türkçe yama
- nfs unbound türkçe yama
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- ghost recon breakpoint türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X