< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 18 Nisan 2024; 15:50:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Final Fantasy VII : Rebirth | PS5 | ANA KONU (13. sayfa)
-
-
rise of the ronin ya da dragons dogma 2'den birisini almak niyetiyle mağazaya girip bu oyunu aldım. eski oyunu yarıda bırakmıştım onu tamamlayıp buna devam ederim diye düşünmüştüm ama remakedeki savelerim silinmiş nasıl olduysa.
Oyuna gelince 3 seferdir oynarken uyuyakalıyorum gün içindeki yorgunluktan mıdır ara sahnelerin uzunluğundan mıdır bilmiyorum ama oyun beni uyuşturuyor resmen ara sahne izlerken de uyuyakalıyorum oynarken en ufak es verdiğinde de uyuyakalabiliyorum. bana ilk oyunla aynı gibi geldi her şeyiyle sadece ana göreve gidene kadar 60 tane yan görev çıkıyor, diğer oyunda yan görev olsa da yapsam diyordum.
bir de eski oyundaki karakter gelişimiyle bu oyundaki biraz farklı sanırım diğer oyundaki daha detaylıydı gibi geldi bana ya da kaçırdığım bir şeyler var. sadece party puanlarıyla geliştiriyorum şu an.
-
Bende ilk oyunu çok severek oynamıştım ama bu oyunda çözemediğim bir kopukluk vardı. Sürekli açık dünya ve sadece mini oyunların olduğu bölümler çok baymıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Final fantasyciğim sorun sende değil bende, oyuna başlamadan önce neyle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyordum zaten ama başladığımda seve seve yaptığım yan görevler bir anda sırtımda dünyanın yükünü taşıyorum gibi hissettirmeye başladı. Sanırım baldurs gate 3’ten sonra ne oynasam böyle olacaktı ama sen de biraz fazla baydın beni. tekrar görüşmek dileğiyle.
Yan görev oynamadan dümdüz ana görev gidin oyun zaten uzun 50 saat falan götürür ana senaryo.
abiler daha önce seriyi hiç oynamamış birisi olarak sizce doğru tercih mi rebirth
-
Remake ile başlasan daha iyi olur: Rebirth yeni serinin ikinci oyunu.
tamamdır hocam sag olun ilk onu alayım o zaman
-
Remake plusta vardı en son. Plusın yoksa rebirth ve remakein olduğu bir paket çıkardılar ona bakabilirsin.
Grafikler, mekanlar, karakter sayısı, boss savaşları on numara lakin çok fazla ıvır zıvır var ya nefret ediyorum şu açık dünyadaki ıvır zıvır toplama yan görev yapma işlerinden.
Benim en sevdiğim last of us 1 gibi sağlam hikaye ile dümdüz hikaye odaklı gitmek oyunda.
Neyse bakalım oyun baya uzun sürecek gibi.
-
Son güncellemelerden sonra performans görsel anlamında durumu nedir acaba?
-
Yan görevler bir süre sonra sıkmaya başlıyor, çok sıradan bir yan görev dizisi var. Mini oyunlardan kart oyunu dışındakiler pek keyifli değil. Ancak oyunun finali oynadığınız o kadar süreye sonuna kadar değiyor. 82 saatlik macera nihayet bitti, uzun sürdü ama güç olmadı...
-
Thropy kasma niyetiniz yoksa 70-80 saatte biter oyun. Ben 1 ayda platinledim çıktığı zaman. Mini oyunlar cidden çok zor. Özellikle cacutarlı olan. 200+ saatimi aldı. Final Fantasy VII benim en sevdiğim seri. Hayranı değilseniz hikayeyi oynayın geçin derim. Yalnız Hard moddaki Sephiroth savaşını kazanınca inanılmaz bi haz veriyor o ayrı.
-
Oyunu PS5 Pro için bekletiyordum. Bugün Black Friday indirimlerinden aldım. Almayı düşünen varsa Hint PSN'de şu an 1250 TL'ye geliyor.
FF7 Rebirth tahmini ne zaman Ps Plus a gelir? Remake sanırım gayet hızlı gelmişti. 1700 liraya değer mi değer ama 1 yıl içinde gelecekse de almak istemiyorum.
-
Hocam oyunun satışları iyi değil ama bu daha PC'ye çıkacak. Plus'a gelmesi uzun zaman alabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Remake Nisan 2020 de çıkmış Mart 2021 de eklenmiş, Aralık 2021 de de PC ye gelmiş. Bu takvime göre önce kütüphaneye eklenmesi gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur ama VII'nin satışları çok iyiydi bunda öyle bir durum yok. Önceki oyun kadar iyi satamadıkları konsolda bir de Plus'a getirmeleri bana mantıklı gelmedi. Bence önce PC'ye çıkacak sonrasında illa ki Plus'a gelir ama bana çok da yakın bir tarihte gelir gibi gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Square Enix, Final Fantasy 7 Rebirth Satışlarından Memnun
Square Enix tarafından oyunculara sunulan Final Fantasy 7 Rebirth, seri içerisinde oldukça sevilen bir yapıya sahip. Şu ana kadar ekipler oyunun satış sayısından memnun olduğunu aktarıyor ve 2024'ün hatırlanacak oyunlarından biri olarak sayıyor.
Square Enix bu serinin artık platform özel olmayacağını açıkladı
Final Fantasy 7 Rebirth, yalnızca 2024'ün en iyi oyunlarından biri olarak değil aynı zamanda şimdiye kadarki en iyi Final Fantasy oyunlarından biri olarak nitelendiriliyor. Square Enix olumlu eleştirilere ve beğeniye rağmen aksiyon rol yapma oyununun yeterli seviyede satmadığını aktarıyor. Şirkete göre beklenen düzeyde satmasa da yine de memnun edici bir durum.
Square Enix daha önce Rebirth’ün satış sayısının beklenen düzeyde olmadığını sizlere aktarmıştı. Bu durum Final Fantasy 16'nın düşük performansıyla birleşince ekipler kötü bir gidişat içerisinde olduklarını fark etti. Aldıkları kararla beraber artık hiçbir platforma özel oyun çıkarmayacaklarını bildirdi.
IGN Brazil ile konuşan Final Fantasy 7 Rebirth yapımcısı Yoshinori Kitase bu söylemleri doğruladı. Final Fantasy 7 Rebirth bildiğiniz üzere ilk etapta sadece PlayStation 5 konsoluna çıktı. Şimdi ise 23 Ocak'ta PC platformuna geliyor. Final Fantasy 16 ise ilk etapta PlayStation 5 konsoluna özel olarak kaldı ve daha sonra PC'ye geldi.
-
50şer saat oynayacak vaktim yok artık maalesef :) Sürekli önüme çıktığı için hikayeyi de merak ediyorum. Ne var ne yok hızlıca toparlayan iyi bir video var mı Youtube'da?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X