Puanları şaşırtıcı derecede tatmin edici. |
Final Destination: Bloodlines (2025) (2. sayfa)

-
-
Film baya beklentilerin üzerinde çıktı. Seriyi sanırım ciddi ciddi toparladılar.
-
Tavsiye eder misiniz? Boşa vakit harcamayalım.
-
İlk filmin yeri başka ben de. Ama dün akşam düşen 1080p WEBRip-LAMA'nın kalitesini yeterli görüp bunu da seyrettim. Özellikle giriş sahnesi yani ilk 10-15 dk'sı heyecanlıydı. Sonrasında da klasik çerezlik, fazla beklentiye girilmezse iyi vakit geçirilir.
-
henüz izlemedim ama seriyi çok seven biri olarak haftasonu sinemaya gidebilirim, puanlar hoş.
En merak ettiğim ve istediğim hikayenin başlangıç, yani 1 inci filme bağlanması. Devon sawa yı tekrar görsek iyi olurdu. En azından başlangıcı ya da başlangıç öncesini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayılıyorum bu filme.
-
Yüksek puanlara, heyecanlı yorumlara aldanmayın. Düşük beklenti ile izleyin. Hala 3. Filmden sonra çıkanlar kötü bence. Son film dahil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi geldi özlemişiz
3 4 yılda bir çeksinler bu seriyi işiniz ne
-
4k düştü
-
Yine insan zekasına hakaret niteliğindeydi ama yağ gibi aktı gitti. Bayılıyorum bu seriye ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakar Şakir was there.
İlk filmin havası bu filmdede yoktu ama kesinlikle izlemesi çok keyifli bir filmdi. Bu seri hertürlü kendini izlettiriyor.
-
Bu şey sakarlıkla da açıklanamaz ki. Cenabet Şakir bu, uğursuz Şakir, lanetli Şakir.
yarıda bıraktım,ilk 3 film hatrına izleyim dedim ama dayanamadım.
-
Yorumlar baya iyi hocam neden beğenmediniz?
-
ilk 3 filmle kıyaslanamaz bile. Beni sarmadı
-
Son Durak serisinde benim favorim her zaman 3. film olmuştur 2'yi de severim ama 3'ü daha çok severim sonrakilere çöp gözüyle bakmışımdır. Bu film de övüldüğü için listeme girdi. Öyle aman aman bir yapım değil ama film geçmiş ve günümüz ile kan bağı yoluyla bir senaryo matematiği kurularak işlenmiş. Ölümler hoştu. Bu bela, uğursuzluk ya da her neyse onu da bir madeni parayla özdeşleştirmişler bunu daha önceki filmlerde yapmamışlardı.
Filmimizde mantık hataları herzamanki gibi yok değil.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kızın büyük annesi de sözde hem ölümden kaçmaya çalışıyor hem de evinin dışı, önü etrafı, her yeri kendisi öldürebilecek milyon tane sivri katı cisimlerle çevrili hani burads ölüm seni listesine almass da ölürsün, öyle bir yer. Kazıklar mazıklar var hangi akla hizmetse artık. Zaten sonrası beklendiği gibi malum. Ölüm kendini göstermeyen, çoğunlukla entropiyi, fizik yasalarını, nedenselliği ön planda tutarak ama zaman zaman da olaylar silsilesinde küçük bir dış müdahalede bulunarak gerçekleşiyor ama bazen de hatta pekçok kez kişilerin mallığından, boşvermişliğinden, sakarlığından kaynaklanarak kendini gösteriyor. Bu abartılı boşvermişlikler, sakarlıklar neyse ama bir dış müdahale olarak bir şeyleri hareket ettiren bir gaz borusunun vanasını açan bir güç olması can sıkıcı. Bunu gördüğüm ilk andan beri Son Durak serisi bana göre sadece çerezlik bir film olmaktan öteye gidememiştir. Bu harici doğaüstü güç yerine gerçekten sadece ve sadece safkan bir neden-sonuç ilişkisi, safkan fizik yasaları, kaos, entropi,determinizm kullanılsa ve kişilerin abartılı sakarlıkları ve boşvermişlikleri olmasa mallık yaparken de bu mallığo daha az ve daha seyrek yapsalar ama buna rağmen ölüm kendilerini bulsa işte o zaman Son Durak serisi benim için efsane olurdu. Çünkü bu dediğim şeyi yapabilmek hakikaten zor. Keşke Son Durak serisi böyle bir seri olabilseymiş o zaman insanları daha çok etkileyebilirdi. Böyle olunca bir şey, görğnmeyen bir el seni öldürmeye çalışıyor gini bir hissiyata sebep oluyor. Katilden kaçmaya çalışmak gibi bir şey.
Son günlerdeki vasatlaşan kalite ve yokluktan dolayı 7/10. Maksimum ederi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence uzun zamandır yapılmış en iyi son durak filmi. Puanlarını da hakettiğini düşünüyorum. Devam eder mi? Ederse nasıl edecek? Bağladıkları hikayeye bakılırsa zor ve soru işaret
Muhtemelen eski filmlerden tek kurtulan kimberly üzerinden yürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 29 Haziran 2025; 23:22:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Final Destination: Bloodlines (2025)
3.5/10
Son Durak serisinin ilk 3 filmini defalarca izlemiş ve beğenmiş bir hayran olarak fragmandan dolayı filmden beklentim bile yoktu.Beklediğim gibi kötü bir film.Cast seçimleri kötü başroldeki kızın oyunculuğu kötü daha önce muhtemelen iyi bir filmde rolü yoktur.Çünkü kötü bir oyuncu.Kızı bu filmde parlatabiliriz diye seçmişler.Kızın anne babasından bu kız çıkmaz.Buna niye takılıyorum.Çünkü cast iyi seçilmemiş baştan sağma olduğunun ispatı.
Filmdeki başlangıçtaki olay aşırı görsel efekt olduğundan beni içine almadı.Filmdeki tek iyi şey Tony Todd demek isterdim ama reyiz zaten hastalığından çökmüş halde.Ve ona yükledikleri rolün açıklaması umduğumuz gibi çıkmıyor.Serinin matematiği önceki filmlerde bozulmuştu.Bu filmdede hiç tutmuyor.Filmde neredeyse hiçbirşeyi beğenmedim.İzlemek için izledim.Muhtemelen bir daha izlemeyeceğim ve akılda kalıcı bir tarafı olacağınıda sanmıyorum.Bu filmi beğenenlerde vardır.Sürekli Netflix korku-gerilim filmleri izleyen Z kuşağı kesim beğenir.
Bu film yerine açın serinin ilk 3 filmini tekrar izleyin.
Bu saatten sonrada bu serinin kaliteli film çıkaracağını sanmıyorum.Bu ayarda filmlerle devam ederler...
https://m.imdb.com/title/tt9619824/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X